Maksatınız Beni Kazıklamaksa, Söyleyin Ona Göre Davranalım...
-
demek ki aramızda yamık duranlarda varmış. reneye karşı ayıp etmişler. rene hoca sen bu yamıklara bi güzel madalya verirsin artık.
-
Dai nickleri yazsan daha iyi olur kimse zan altında kalmaz :|
-
bencede nickler yazılmalı hjm:)
-
ayıp tabi arkadaşlar aldınız malın ücretini verin..rene birde cebindenmi ödesin? hem hizmet et hem cebinden para öde !
çabuk ödeyin !!
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
karı kıza para yedirmekten renenin parasını ödeyememişlerdir hepsi için geçerli degil tabiki
-----------------------------haklısın :) ama çok büyük yamuk yapmışlar bölelerine ne madalyası versen az!
-
bende o şekil tişört isticektim ama parayı ayarlıyamıyacağımı bildiğim için istemedim . kendimi az çok tanıyorum .
reneyede helal olsun nickleri söylemicek kadar da şahsiyetli bi insan . değerini bilin ve bir an önce iletişim kurun bence
-
ayıp etmişler koskoca adamların cebinde 5 10 ytl yokmu a.g hadi o an olmaz sonra niye vermiyonuz veya haber vermiyonuz ulen bi tişörtün parasını veremeyen adamlar yarın bir gün evlenip ev geçindircekler kalıbınıza s... ibine modelliler pihhh a.g
-
hoja yaz isimlerini rezil olsun totoşlar
-
aynen arkadaşlara katılıyorum yaz nicklerini hiç yoktan millet kim adammış kim adam değilmiş anlasın
-
nickler pls
Toplam Hit: 11735 Toplam Mesaj: 67