Maksatınız Beni Kazıklamaksa, Söyleyin Ona Göre Davranalım...
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
20 milyon için ipne olduk aq..ayrıca tişört ufak geldi..bi ara deişelim..parasınıda veriyim..parayı vermemek için kaçttım falan yok unutmuşum...ayrıca msn den yazabilirdin böle böle die burda laf etmenin alemi yok:S
t-shirte bakıyosun hatta üstünde deniyosun ufak geliyor
ama parasının ödenmesi gerektiği aklına gelmiyor
yada aklına geliyor işine gelmiyor değiştiremiyosunda haliyle
birde msnden söyleseydin diyorsun -
zaten ufaksın nasıl ufak geldi ki ?
-
mayrip bunu yazdı:
zaten ufaksın nasıl ufak geldi ki ?
cevaplayana +rep :D -
Bir Birmizi Yemesin, Bir Birinize Düşmenin Anlamı Yokdur. Sanıyorum iki yıldır Tahribattayım Henüz Böyle Bir olayla Karşılaşmadım.Ve inanıyorum'ki; Diğerleri'de çıkıp Delikanlı Gibi Alınan malzemenin parasını ödeyeceklerdir.
Kimse 20 ytl için; Bir sürü kufur yemeyi göze almaz. Sonuc'ta ınsanız.Evet eleştirmek hoşumuza gidiyor belki smk deyip geçke'te öyle. Haber verseydi vs. gibi sözler boş. Örnek; Şuan çalişıyorum.Ve cebımde beş kuruş para yok.Ailemle veya herhangi bir yerle iletişim kurmama'da imkan yok. Bu basit bir örnek'ti. Gencdirler olabilir.Mutlak geri dönüp arkalarına bakıcaklarını düşünrek paranı ödeyeceklerdir Rene Kardeşim. Seni Tanımıyorum.Ama inan Mağdur olmana üzüldüm.Diğer yandan Arkadaşların seni daha fazlaca mağdur duruma düşürmuyeceklerını umut ediyorum.Buradan: Kötü Tohum çıkmaz asla. Bizler ( Tüm Tahribat ) iyiyiz. Bir birimize kazık atıcak kadar haysiyetmizi düşürmedik yereki bu yuzden ayaktayız halen.Konuyu açmak'ta ise kesinlikle Güzel bir hareket yapmışssın.En Azından şimdilik Rumuzları vermemek'lede; Babalık yapmışsın. Sevdim seni Cidden kalite sahibi bir insansın. Ekibe katılamadım.Holyy'ede msj attım gelemeyecğimi bildirdim.İsterdim orada olmayı ve o Thisortlerden bir tanesini almayi.Demekki Zaman.Demekki: Seninde zamanını beklemen gerekıyor paranı almak için.Küçük bir hatırlatma yapmışssın.Dilerim diğer kardeşlerimiz'de bu hatırlatmayı GÖZARDI ETMEZLER İNŞ..
Arkadaşlar Hepinize Tavsiyem: Tahribattaki ( kendi içimizdeki ) kişileri bizleri ,kendimizi rencide edicek şekilde kufurlu konuşmayalim.Tamam bende arada kaydırıyorum kufuru.Ama şahsa karşi asla!...
Selametle....
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Burada kimsenin ismini acıklamaya gerek yok...
Birisi cıktı, geri kalanlarıda büyük ihtimal okudu fakat yediremiyor...
Var listesi bende, ama kendi bilecekleri iştir, burada insan içinde rezil etmeye gerek yok, herkezin kendi haysiyetini gösterir bu...
Sorun zarara fln girmem değil, göte giren zaten acılmaz... Maksat az delikanlı olsunlar...
sanki rene de liste yok gibi ha_?:Dişin şakası bi yana gercktn ayıp yapılan şey.bende para olmadıını bildiim için almaya teşebbüs etmedim :D.
burdan arkdaşlara sesleniormborç yiğidin kamçısıdır sizin değil:D verin o borcunuzu yiğide(rene):D
-
insanlık ölmüş amk.. her yerde aynı şeyler.. babama bile güvenmiyim en iyisi (((:
-
cebitte tşört satmış puhahaha :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Burada kimsenin ismini acıklamaya gerek yok...
Birisi cıktı, geri kalanlarıda büyük ihtimal okudu fakat yediremiyor...
Var listesi bende, ama kendi bilecekleri iştir, burada insan içinde rezil etmeye gerek yok, herkezin kendi haysiyetini gösterir bu...
Sorun zarara fln girmem değil, göte giren zaten acılmaz... Maksat az delikanlı olsunlar...
-----------------------------Giren çıkan bizden =)
-
rene bende tahri-shirt alcam salı yaz pm dedın :D bekleyemıom sen hesap no gonder ben parayı atıp dekontu atarım sana :D bide kargoyu kım verceq :P hayrına verırsen kılcagım ılk namazda sana dua ederem :D
-
Bi t-shirt e 20 ytl dersen tabi vermezler paranı.T-shirt LEVI'S marka sanki.Dandik bi t-shirt alıp üzerine 2 afilli resim yapıştırmak taş çatlasa 10 ytl olur.