folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Maksatınız Beni Kazıklamaksa, Söyleyin Ona Göre Davranalım...

Maksatınız Beni Kazıklamaksa, Söyleyin Ona Göre Davranalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------
    20 milyon için ipne olduk aq..ayrıca tişört ufak geldi..bi ara deişelim..parasınıda veriyim..parayı vermemek için kaçttım falan yok unutmuşum...ayrıca msn den yazabilirdin böle böle die burda laf etmenin alemi yok:S
    t-shirte bakıyosun hatta üstünde deniyosun ufak geliyor
    ama parasının ödenmesi gerektiği aklına gelmiyor
    yada aklına geliyor işine gelmiyor değiştiremiyosunda haliyle
    birde msnden söyleseydin diyorsun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    zaten ufaksın nasıl ufak geldi ki ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    zaten ufaksın nasıl ufak geldi ki ?
    cevaplayana +rep :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir Birmizi Yemesin, Bir Birinize Düşmenin Anlamı Yokdur. Sanıyorum iki yıldır Tahribattayım Henüz Böyle Bir olayla Karşılaşmadım.Ve inanıyorum'ki; Diğerleri'de çıkıp Delikanlı Gibi Alınan malzemenin parasını ödeyeceklerdir. 

Kimse 20 ytl için; Bir sürü kufur yemeyi göze almaz. Sonuc'ta ınsanız.Evet eleştirmek hoşumuza gidiyor belki smk deyip geçke'te öyle. Haber verseydi vs. gibi sözler boş. Örnek; Şuan çalişıyorum.Ve cebımde beş kuruş para yok.Ailemle veya herhangi bir yerle iletişim kurmama'da imkan yok. Bu basit bir örnek'ti. Gencdirler olabilir.Mutlak geri dönüp arkalarına bakıcaklarını düşünrek paranı ödeyeceklerdir Rene Kardeşim. Seni Tanımıyorum.Ama inan Mağdur olmana üzüldüm.Diğer yandan Arkadaşların seni daha fazlaca mağdur duruma düşürmuyeceklerını umut ediyorum.Buradan: Kötü Tohum çıkmaz asla. Bizler ( Tüm Tahribat ) iyiyiz. Bir birimize kazık atıcak kadar haysiyetmizi düşürmedik yereki bu yuzden ayaktayız halen.Konuyu açmak'ta ise kesinlikle Güzel bir hareket yapmışssın.En Azından şimdilik Rumuzları vermemek'lede; Babalık yapmışsın. Sevdim seni Cidden kalite sahibi bir insansın. Ekibe katılamadım.Holyy'ede msj attım gelemeyecğimi bildirdim.İsterdim orada olmayı ve o Thisortlerden bir tanesini almayi.Demekki Zaman.Demekki: Seninde zamanını beklemen gerekıyor paranı almak için.Küçük bir hatırlatma yapmışssın.Dilerim diğer kardeşlerimiz'de bu hatırlatmayı GÖZARDI ETMEZLER İNŞ..

Arkadaşlar Hepinize Tavsiyem: Tahribattaki ( kendi içimizdeki ) kişileri bizleri ,kendimizi rencide edicek şekilde kufurlu konuşmayalim.Tamam bende arada kaydırıyorum kufuru.Ama şahsa karşi asla!...

Selametle....

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Burada kimsenin ismini acıklamaya gerek yok...

Birisi cıktı, geri kalanlarıda büyük ihtimal okudu fakat yediremiyor...

Var listesi bende, ama kendi bilecekleri iştir, burada insan içinde rezil etmeye gerek yok, herkezin kendi haysiyetini gösterir bu...

Sorun zarara fln girmem değil, göte giren zaten acılmaz... Maksat az delikanlı olsunlar...

sanki rene de liste yok gibi ha_?:D

işin şakası bi yana gercktn ayıp yapılan şey.bende para olmadıını bildiim için almaya teşebbüs etmedim :D.
    burdan arkdaşlara sesleniorm

borç yiğidin kamçısıdır sizin değil:D verin o borcunuzu yiğide(rene):D

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    insanlık ölmüş amk.. her yerde aynı şeyler.. babama bile güvenmiyim en iyisi (((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    cebitte tşört satmış puhahaha :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Burada kimsenin ismini acıklamaya gerek yok...

Birisi cıktı, geri kalanlarıda büyük ihtimal okudu fakat yediremiyor...

Var listesi bende, ama kendi bilecekleri iştir, burada insan içinde rezil etmeye gerek yok, herkezin kendi haysiyetini gösterir bu...

Sorun zarara fln girmem değil, göte giren zaten acılmaz... Maksat az delikanlı olsunlar...

Giren çıkan bizden =) 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    rene bende tahri-shirt alcam salı yaz pm dedın :D bekleyemıom sen hesap no gonder ben parayı atıp dekontu atarım sana :D bide kargoyu kım verceq :P hayrına verırsen kılcagım ılk namazda sana dua ederem :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    Bi t-shirt e 20 ytl dersen tabi vermezler paranı.T-shirt LEVI'S marka sanki.Dandik bi t-shirt alıp üzerine 2 afilli resim yapıştırmak taş çatlasa 10 ytl olur.

Anlatılmaz yaşşanır...:)
Toplam Hit: 12551 Toplam Mesaj: 67