Maksatınız Beni Kazıklamaksa, Söyleyin Ona Göre Davranalım...
-
çıktı biri diğerlerinide bu topice bekliyoruzz
-
rene abi isimlerinide açıklasaydın kimlermiş merak ettim :)
-
Hayırlı zarar olsun rene :)
-
ya ismini napıcaksınız aq? adamlar yapmışlar bi öküzlük daha fazla rezil olmasınlar.
çok ayıp diyerekten yaptıklarının ağır olduğunu kendilerine monteliyorum :D -
Tabi yanlış bişey çıkıp özür falan da dilemiyolarsa
Rene hocam soğuk bi su iç sen :)
-
o 6 kişinin içinde bende vardım ama ben parayı daha önce hesaba yatırdım.rene bana cebite yanıma gel eger elimde olursa veririm yoksa parayı iade ederim demişti.cebite tshirt aldım fakat hemen yanlarından ayrıldım benden sonra bişey cizip karaladınız mı bilmiyorum.
yanımızda under amca kaptan bayan mürid yanlış hatırlamıyorsam dugri 2-3 kişi de vardı ama hatırlamıyom
-
Burada kimsenin ismini acıklamaya gerek yok...
Birisi cıktı, geri kalanlarıda büyük ihtimal okudu fakat yediremiyor...
Var listesi bende, ama kendi bilecekleri iştir, burada insan içinde rezil etmeye gerek yok, herkezin kendi haysiyetini gösterir bu...
Sorun zarara fln girmem değil, göte giren zaten acılmaz... Maksat az delikanlı olsunlar...
-
tecrübe yedigimiz kazıkların semeresidir der bir atasözü
üstad sende kayseride kalmışın ama gözün açılmamış yapma böyle yav nöörmüşsün anlayamadım hala
-
abi bide obur taraftan bakmak lazim yani oraya geldikten sonra adamlara tisort vermesen olmaz simdi napican mecbur vericen
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
20 milyon için ipne olduk aq..ayrıca tişört ufak geldi..bi ara deişelim..parasınıda veriyim..parayı vermemek için kaçttım falan yok unutmuşum...ayrıca msn den yazabilirdin böle böle die burda laf etmenin alemi yok:S
-----------------------------
zeytin yağı gibi üste çıkmak dedikleri bu olsa gerek..!!