Maslak 1453 İptal
-
adamda öyle bir iticilik var ki, intihar amacıyla boğaz köprüsüne gitse atlaması için telkinde bulunurum.
-
arkadaşlar sadece atla gezdiği alan iptal
yani binayı yaıyor !
hiç bir maddi kaybım yoktur banana dio adam !
-
kaygusuz bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
bakanlık iptal etti :) hükümetle kanki bi yolunu bulur bu adam
hükümetle kanki bakanlık iptal etti. "Yunan orman bakanı iptal etti sanırım :)"
hacı istanbulda heryeri beton bina yaptı adam. parayı bastırıyor dikiyor binayı. bu proje çok tepki gördü millet çok üstüne gitti araştırdı soruşturuldu yoksa adam geçmişte nereleri götürmüştür parasıyla
aga şu bir gerçek bal tutan parmağını emiyor Doğan holding e zamanında az ihaleler verilmedi :)
ben istanbulda yaşamadığım için bilmiyorum ama adamın reklamları hoşuma gidiyo komedi ya (bu değil buda değil bu hiç değil ) :)
-
inşaat başlamadan daire alanlara geçmiş olsun. :D
-
Ben projenin devam etmesinden yanayım. Istanbulda heryer kaçak.
Ağaoğlu o rezidansı dikmezse yarın öbürgün birkaç hanzo gecekondu yapacak.
Bugün kurtarılmış olabilir ama bu nufus artışıyla zaten 15 20 yıla bu arazileri kurtarmanın imkanı ihtimali yok 3 çocuk yapınca nereye gidecek bu çocuklar?? Yani er geç bişeyler dikilecek oralara bari medeniyet göstergesi birşey olsun.
-
http://www.youtube.com/watch?v=gClVdetzCx8
8.08 tam buna gitmiş
hüsnü maligin eline patlamış hemne patlatmış
-
EcHoLL bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=gClVdetzCx8
8.08 tam buna gitmiş
hüsnü maligin eline patlamış hemne patlatmış
maliğin adamları iptal etmiş :)
-
Arkadaş sanki proje iptal ya. Ormanı olmayacak sitenin yada yeniden başvuracaklar orman için. Adamın projesi gayet taş bir şekilde duruyor hala.
Ancak söylemedi demeyin 2-3 sene içerisinde ağaoğlu ve birçok inşaat patronu batacak.
-
götün biri izmaritle şişeyle çöple 3bin ağacı katlayarak orman yangınına sebep verince bu kadar yaygara olmuyor ama amk. Vardır bi ibnelik öyle hak arandığında verildiği millete danışıldığı nerede görülmüş.
-
lan o arazide ağaç yokki :) yeşiillik orası. ağaç falan görünmüyoki nerde ağaç?
kaldıki adam zamanında o yere trilyonları basmış size ne lan isterse hepsini keser kendinin değilmi? adam milleti beslemek içinmi aldı o araziyi gerekiyosa devlet kendi yapsın arazisini.