Maslak 1453 İptal
-
LJMLJT bunu yazdı
şeyhim ben zati adamın yaptiği projelere tek kelime etmedim .. bu adam trabzonlu yada oflu ama laz olduğunu biliyorum lazların namuslarına nasil düşkün olduklarınıda biliyorsundur istanbulda bu adam bunun gibi bir elin toplamından fazla sitesi recidance artı bir sürü komplekside var ben bu adamın ticaret kafasına hayranım adamın durumuda güzel isterse ferrari alsın onada lafım sözüm yok .... bir arada dergide okumuştum bu adam haftanın 5 gunu sabah herkezden önce işinin başında olduğunuda söyledi onada eyvallah ... peki biz erkeğiz ya birde kızları düşün el alemin sevgilisi bu adamla birlikte olabilmek için nelerini vermezdi.. hadi onuda gec hangi erkeğe yakısır. karısı varken metresi ile dolasmayı tmm şeyinin bekcisi de değiliz ama sunuda unutma seyhim Türkiyede bu adamın yaptiklarini ... sonradan değil doğuştan zengin olan Bizim tabirimizle Zengin picleride sürekli bu adamın yaptiklarini örnek aliyor he ticaretini değil de ibneliklerini ... bir gün istanbulda karsılasırsak ben sana cadde bostandan 4 dk bi gecen ferrarilerin içindeki kızların takıldığı mekanda anlatırım ... ali ağaoğlunun metreslerinin hikayelerini ...
hocam karısının erkek arkadaşı olmadığını nereden biliyoruz? belki ilk karısı aldattı? (ki bence yüksek ihtimal)
-
Daniel-Koo bunu yazdıiyi olmus. kil oluyorum adama ak!
aynen demek istediğimi demişsin kardeşim :)
yaptım olacak falan diye sloganlar falan ibine gibi tip .. -
BosphorusPasha bunu yazdı
lan o arazide ağaç yokki :) yeşiillik orası. ağaç falan görünmüyoki nerde ağaç?
kaldıki adam zamanında o yere trilyonları basmış size ne lan isterse hepsini keser kendinin değilmi? adam milleti beslemek içinmi aldı o araziyi gerekiyosa devlet kendi yapsın arazisini.
çok yanlış düşünce dostum.. artık siyasi neden den mi destekledin bu adamı bilmem ama düşünce olarak yanlış
bu arada haritayı yeşile boyama ihtimalleri de var değil mi yada orda dağ varmıştır onu eritmiştir adam olamaz mı yaptı olacak