Maslak 1453 İptal
-
HolyOne bunu yazdı
Ben projenin devam etmesinden yanayım. Istanbulda heryer kaçak.
Ağaoğlu o rezidansı dikmezse yarın öbürgün birkaç hanzo gecekondu yapacak.
Bugün kurtarılmış olabilir ama bu nufus artışıyla zaten 15 20 yıla bu arazileri kurtarmanın imkanı ihtimali yok 3 çocuk yapınca nereye gidecek bu çocuklar?? Yani er geç bişeyler dikilecek oralara bari medeniyet göstergesi birşey olsun.
Aynen zaten kesilen kesilmiş devam etsinler binalar olunca zaten çevre düzenlemede mecbur dikcekler tekrar ağaç.
-
Oha bukadar yanlı roportaj olmaz ha
Çok parası olan adamın 10 rolce rolce alması değil, Kendisi ve ailesi çalışarak para kazanmış adamın malvarlığını kamera karşısında sorgulamak görgüsüzdür bence.
HolyOne tarafından 16/Kas/12 02:06 tarihinde düzenlenmiştir -
tbtgezgini bunu yazdı
abi akşam üstü izledim bunu bende, ali ağaoğlundan ziyade televizyoncu herif daha bi göze batıyo. sürekli bi adama çat diye laf sokmaya çalışıyo felan.. arkadaş adam babadanda zenginmiş kendide zengin, ister hacı murata biner ister 20 tane ferrari alır :d şahsen bende alırdım :D adama "memlekette o kadar aç insan varken" diye cümle kuruyo.. sorarlar adama tv den aldığüı paranın %20 sini zekat diye mi dağıtıyıo sanki herif her ay :D :D adamda para gani ister yardım eder ister har vurur harman savurur :D züğürdün çenesini yormak dedikleri bu olsa gerek :D bariz kıskançlıktan çemkiriyo adama alttan alttan :D
-
HolyOne bunu yazdı
Çok parası olan adamın 10 rolce rolce alması değil, Kendisi ve ailesi çalışarak para kazanmış adamın malvarlığını kamera karşısında sorgulamak görgüsüzdür bence.
seyhim Bu Lavuk ... hem evli hem boyu kadar kızı var hemde metresi var ... parti parti dolasıyor metresi ile en son metresine 150 bin tl lik bi parti yaptirdi yalının birisinde mah. arkadas bu gavatın arabalarının birinde şöför. adamın konuşma yasağı var ama yaşı 27 kafasına siyah sac kalmadı bir belgeselde izledim Kendin memleketinde bir ev yapmış bildiğin şato .. Adam para basmayı birak para sıcıyor.
-
LJMLJT bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
seyhim Bu Lavuk ... hem evli hem boyu kadar kızı var hemde metresi var ... parti parti dolasıyor metresi ile en son metresine 150 bin tl lik bi parti yaptirdi yalının birisinde mah. arkadas bu gavatın arabalarının birinde şöför. adamın konuşma yasağı var ama yaşı 27 kafasına siyah sac kalmadı bir belgeselde izledim Kendin memleketinde bir ev yapmış bildiğin şato .. Adam para basmayı birak para sıcıyor.
e iyi güzelde zengin olmakta mı suç oldu :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıLJMLJT bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
e iyi güzelde zengin olmakta mı suç oldu :D
yok reis biz adamın yaptiği yanlıştayız isterse dunyanın yarısı onun olsun ... ama birazda mide olsun yarın bir gün o kızıda aynı o kütürdettiği metresleri gibi baska zenginin metresi olunca görürrüm ben onun buzzuğunu
-
Hoca onun farkındayım. Yanlız parası var da neyi yanlış yapmış? banka mı soymuş? iş yapmış, konuşmalardan belli ki yaptığı işi iyi bilen, yeri yurdu adresi vergi numarası belli olan bir adam. Ha lazım olunca rekabet etmek için işi kılıfına uydurmuştur çok kere. Fakat mütahitse yaptığı binalara bakalım. ortalamanın çok üstü kalitede yapıyor beklentileri yukarı çekiyor. işi de zaten bu, Türkiyeyi kurtarmak değil adamın işi.
Şimdi söylediklerinden hangisi suç? kızı olması mı? kızı yaşında sevgilisi olması mı ? ha kızı zorla bodrumda zindana kapattıysa gebersin ama öyle olmadığını tahmin edebiliyoruz.
Millet olarak kıskançlıktan çatlıyoruz böyle bir milletiz doğal bu diyor çok da açık konuşmuş helal olsun.
Şimdi adam milyar dolarlık şehir dikiyor. Bunu dikerken onun en az yarısı kadar parayı riske ediyordur. Şimdi ben bu parayı risk edeceksem, 30.000 dolarlık saat takmazsam, rolce rolce yada helikoptere binmezsem niye çalışayım ki? Herkez daha iyi şartlarda yaşamak ister.
Herkez istiyor ki bu zenginler 3 5 milyon dolar para topladıktan sonra halkın içine karışsın, halk otobüsüne binsin üstüne kazandığı her kuruşla doğuya bina dikip okul yapsın, içkisi kumarı olmasın, çocuğuna da pahalı arabalar almasın . Okadar çalışıp didinip şans yüzüne gülünce memur olsun amq.
Çalışıp üreten insan bukadar kıskanılır. Sektöründe en üretken insanın çok para kazanması kadar doğal bişey yok.
HolyOne tarafından 16/Kas/12 02:31 tarihinde düzenlenmiştir -
şeyhim ben zati adamın yaptiği projelere tek kelime etmedim .. bu adam trabzonlu yada oflu ama laz olduğunu biliyorum lazların namuslarına nasil düşkün olduklarınıda biliyorsundur istanbulda bu adam bunun gibi bir elin toplamından fazla sitesi recidance artı bir sürü komplekside var ben bu adamın ticaret kafasına hayranım adamın durumuda güzel isterse ferrari alsın onada lafım sözüm yok .... bir arada dergide okumuştum bu adam haftanın 5 gunu sabah herkezden önce işinin başında olduğunuda söyledi onada eyvallah ... peki biz erkeğiz ya birde kızları düşün el alemin sevgilisi bu adamla birlikte olabilmek için nelerini vermezdi.. hadi onuda gec hangi erkeğe yakısır. karısı varken metresi ile dolasmayı tmm şeyinin bekcisi de değiliz ama sunuda unutma seyhim Türkiyede bu adamın yaptiklarini ... sonradan değil doğuştan zengin olan Bizim tabirimizle Zengin picleride sürekli bu adamın yaptiklarini örnek aliyor he ticaretini değil de ibneliklerini ... bir gün istanbulda karsılasırsak ben sana cadde bostandan 4 dk bi gecen ferrarilerin içindeki kızların takıldığı mekanda anlatırım ... ali ağaoğlunun metreslerinin hikayelerini ...
-
Adamın parası var Istedıgını yapıyor . Hap cigara esra eroin kokain satan hanzoları bu kadar araştırmıyorlar amk. ali agaoglunu sevdıgımden degıl ne bu mılletın dusmanlıgı anlamadım.
h2run tarafından 16/Kas/12 02:43 tarihinde düzenlenmiştir -
LJMLJT:
Hocam sana demiorum zaten, o roportajda guya gazeteci olacak görgüsüz ayıya sinirlendim. Adam sektorun bir numaralı adamı, istanbul depreme ne kadar dayanır diye sor, altyapı sorunu nasıl çözülür diye sor, yurtdışındaki yatırımlarını sor. Tamam bir iki özel soru sorarsın, bentleyinden bahsedersin, medyacısın halk merak ediyor ama bütün sorular adamın özel hayatı ve harcadığı para ile ilgili olur mu? Karakolda sorguya mı çekiyo roportajmi yapıyor belli değil.
Ali agaoglu mulayim bir adammış. ben onun yerinde olsam sanane sana giren çıkan varmı, ben senin karını metresini bankadaki paranı, soruyomuyum, adam gibi gazetecilik yap yada siktir ol git gerçek bir gazeteci gelsin buraya derdim. CNN turke geldim ben paparazzi programı diye gelmedim haddini aşan sorular istemiyorum derim. O zaman bak ne kadar sevecen olur o roportaji yapan arkadas.
Onun dışında adamda para var diye topluma örnek teşkil etmek zorunda mı? Neden böyle bir misyonu olsun adamın. Piyasada boş arsaya iki tane resim dikip, milletten para toplayıp kaybolan binlerce mütahit var. Çimento yerine kum kullanıp inşaatı yarı fiyatına bitiren gerekli denetlemelere tabi olmadan iş yapan sayısız mütahit var. Ormanları yakıp gecekonduyla dolduranlar var.
Biz de adam gibi uluslararası başarısı olan, alışılagelmişin üstünde kaliteli ve planlı bir şehir dikmeye çalışan adamı ferrari aldı diye kıskançlıktan sorguya çekiyoruz. Yarın öbürgün de oraya gecekondu dikerler, buldozerler indirmeye gelince yıkanlara söveriz, indiremezse dikene söveriz. Adam olmaz bizim insanımız.
HolyOne tarafından 16/Kas/12 10:59 tarihinde düzenlenmiştir