Maslak 1453 İptal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Tarih göt olanları yazar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Angaralıyız Laa....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

Proje iptal değil sadece orman kullanım hakkı yok .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    adam dünyanın yatirimini yapıyor ve dairelerin yüzde yetmisini satıyor, sizce iptal olur mu? konu gündemden düştüğü anda herşey kaldığı yerden devam edecektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

lan o arazide ağaç yokki :) yeşiillik orası. ağaç falan görünmüyoki nerde ağaç? 

kaldıki adam zamanında o yere trilyonları basmış size ne lan isterse hepsini keser kendinin değilmi? adam milleti beslemek içinmi aldı o araziyi gerekiyosa devlet kendi yapsın arazisini.

O trilyonları basıp arazileri alırken elaleme zorlama yaptı, zorla kendine sattırdı.

Devletteki kankileriyle anlaşıp arazilere rakiplerinden önce haksız olarak erkenden çöktü kapattı.

Toprak ağası mı bu amına koyim parayı basıp alacak ondan sonra da "size ne lan istediğimi dikerim, keserim" diyecek.

Ağanın da amına koyarlar oğlunun da amına koyarlar. Koskoca ormanı kesmeye kalkıştı adam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

kaldıki adam zamanında o yere trilyonları basmış size ne lan isterse hepsini keser kendinin değilmi? adam milleti beslemek içinmi aldı o araziyi gerekiyosa devlet kendi yapsın arazisini.

O trilyonları basıp arazileri alırken elaleme zorlama yaptı, zorla kendine sattırdı.

Devletteki kankileriyle anlaşıp arazilere rakiplerinden önce haksız olarak erkenden çöktü kapattı.

Toprak ağası mı bu amına koyim parayı basıp alacak ondan sonra da "size ne lan istediğimi dikerim, keserim" diyecek.

Ağanın da amına koyarlar oğlunun da amına koyarlar. Koskoca ormanı kesmeye kalkıştı adam.

O arazide ağaç yok diyen arkadaş gidip de görmüş mü? Ulan ben oraya 300mt mesafede oturdum 1 sene ağaç yoktu dediğiniz arazi ağaçlıktı. Rakiplerinden önce çöktü olayını bilemem, ben yerlerini satanlardan bildiğim kadarıyla hakkımızı aldık diyorlardı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

proje iptal değil Fatih Ormanı Mesire Yeri'nin kullanım hakkı iptal,bunun nedeni ise Fatih Ormanı Mesire Yeri kullanım hakkı elinde olan şirketin firmanın her neyse devletten habersiz ağaoğluna vermesi/satması kullanım hakkını.

tmmm-maslak.jpg

bu yeşillik alandaki ağaçları kim kesti :))) değil 3 biz 3 bin ağaç kesmedik diyo birde :)

Ağaoğlunu ksinlikle savunmuyorum. ama bazı piçlerinde resimdeki renk fontlarıyla oynayıp ortalık karıştırmak istediğide kesin.Photoshop biraz anlayan biri bunu rahatlıkla farkedebilir.:)

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Sapancada ev var, orada ormanın ortasına sırma su fabrikası diktiler.

Sebep: toprak kayması olmuş ormanda bir gecede o arazideki ağaçların hepsi devrilmiş (?) sonra orman vasfını kaybettigi için bakanımızın yeğeni satın almış.

=)

HolyOne tarafından 16/Kas/12 22:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

O arazide ağaç yok diyen arkadaş gidip de görmüş mü? Ulan ben oraya 300mt mesafede oturdum 1 sene ağaç yoktu dediğiniz arazi ağaçlıktı. Rakiplerinden önce çöktü olayını bilemem, ben yerlerini satanlardan bildiğim kadarıyla hakkımızı aldık diyorlardı.

Hocam değerini yine ödemiş fakat "bana satacaksınız" diye bir baskı var ortada.

O projenin sadece ağaoğulundan çıkacağını düşünecek kadar iyi niyetli olamazsınız, birçok rakip firma var ve arazilere çökmeye çalışıyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 10062 Toplam Mesaj: 64