Maslak 1453 İptal
-
Tarih göt olanları yazar
-

-
Proje iptal değil sadece orman kullanım hakkı yok .
-
adam dünyanın yatirimini yapıyor ve dairelerin yüzde yetmisini satıyor, sizce iptal olur mu? konu gündemden düştüğü anda herşey kaldığı yerden devam edecektir.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
lan o arazide ağaç yokki :) yeşiillik orası. ağaç falan görünmüyoki nerde ağaç?
kaldıki adam zamanında o yere trilyonları basmış size ne lan isterse hepsini keser kendinin değilmi? adam milleti beslemek içinmi aldı o araziyi gerekiyosa devlet kendi yapsın arazisini.
O trilyonları basıp arazileri alırken elaleme zorlama yaptı, zorla kendine sattırdı.Devletteki kankileriyle anlaşıp arazilere rakiplerinden önce haksız olarak erkenden çöktü kapattı.
Toprak ağası mı bu amına koyim parayı basıp alacak ondan sonra da "size ne lan istediğimi dikerim, keserim" diyecek.
Ağanın da amına koyarlar oğlunun da amına koyarlar. Koskoca ormanı kesmeye kalkıştı adam.
-
The_Cure bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
kaldıki adam zamanında o yere trilyonları basmış size ne lan isterse hepsini keser kendinin değilmi? adam milleti beslemek içinmi aldı o araziyi gerekiyosa devlet kendi yapsın arazisini.
O trilyonları basıp arazileri alırken elaleme zorlama yaptı, zorla kendine sattırdı.Devletteki kankileriyle anlaşıp arazilere rakiplerinden önce haksız olarak erkenden çöktü kapattı.
Toprak ağası mı bu amına koyim parayı basıp alacak ondan sonra da "size ne lan istediğimi dikerim, keserim" diyecek.
Ağanın da amına koyarlar oğlunun da amına koyarlar. Koskoca ormanı kesmeye kalkıştı adam.
O arazide ağaç yok diyen arkadaş gidip de görmüş mü? Ulan ben oraya 300mt mesafede oturdum 1 sene ağaç yoktu dediğiniz arazi ağaçlıktı. Rakiplerinden önce çöktü olayını bilemem, ben yerlerini satanlardan bildiğim kadarıyla hakkımızı aldık diyorlardı.
-
kaygusuz bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
proje iptal değil Fatih Ormanı Mesire Yeri'nin kullanım hakkı iptal,bunun nedeni ise Fatih Ormanı Mesire Yeri kullanım hakkı elinde olan şirketin firmanın her neyse devletten habersiz ağaoğluna vermesi/satması kullanım hakkını.

bu yeşillik alandaki ağaçları kim kesti :))) değil 3 biz 3 bin ağaç kesmedik diyo birde :)
Ağaoğlunu ksinlikle savunmuyorum. ama bazı piçlerinde resimdeki renk fontlarıyla oynayıp ortalık karıştırmak istediğide kesin.Photoshop biraz anlayan biri bunu rahatlıkla farkedebilir.:)
-
Sapancada ev var, orada ormanın ortasına sırma su fabrikası diktiler.
Sebep: toprak kayması olmuş ormanda bir gecede o arazideki ağaçların hepsi devrilmiş (?) sonra orman vasfını kaybettigi için bakanımızın yeğeni satın almış.
=)
HolyOne tarafından 16/Kas/12 22:00 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
O arazide ağaç yok diyen arkadaş gidip de görmüş mü? Ulan ben oraya 300mt mesafede oturdum 1 sene ağaç yoktu dediğiniz arazi ağaçlıktı. Rakiplerinden önce çöktü olayını bilemem, ben yerlerini satanlardan bildiğim kadarıyla hakkımızı aldık diyorlardı.
Hocam değerini yine ödemiş fakat "bana satacaksınız" diye bir baskı var ortada.O projenin sadece ağaoğulundan çıkacağını düşünecek kadar iyi niyetli olamazsınız, birçok rakip firma var ve arazilere çökmeye çalışıyorlar.
-
BosphorusPasha bunu yazdı