Mesajlaşmak İçin En Uygun Cep Telefonu
-
Hangisidir beyler? Ben nokia x3-02 yi almayı düşünüyorum.. sizce en rahat mesaj yazılan en çok mesaj hafızasına sahip olan ve en akıllı telefon hangisidir?
dipnot: lütfen eski telefonları eklemeyin.. istediğimizi verecek genellikle yeni model telefonlardan söz ediyoruz
-

-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------hocam bu kadarda eskiye gitme.. ben bu telefondan 3 tane kullandım
-
DrKeworks bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:

-----------------------------hocam bu kadarda eskiye gitme.. ben bu telefondan 3 tane kullandım
-----------------------------ben halen kullanıyorum camı kırık tuşlar silik arka kapak tutmuyor :D şarj olmuyor vs vs :D
-

1100 veya

5130 xpressmusic
-
@snowdrop 5130 fena görünmüyor doğru diyon
peki x3-02 için ne dersiniz nasıl bişey kullanan varmı
-
e72 al dostum klavyeli gerçekten iyi..
-
mavitutku bunu yazdı:
e72 al dostum klavyeli gerçekten iyi..
-----------------------------bende e71 al diycektimde git blackberry al babalar gibin
-
sony ericsson p1i hocam, hem klavyesiyle çok hızlı ve çok rahat bi şekilde mesaj yazarsın hemde telefonu yönlendirmen dokunmatik ekran sayesinde çok kolay.
mesaj kapasitesi yanlış hatrlamıyosam 2000 gelen 2000 giden smsler için.
3.2 mp kamera, uiq3 işletim sistemi, kendine has çok güzel tasarımı var kullandıkça telefonda yeni yeni özellikler keşfediyosun.
gözü kapalı alırım senin yernde olsam, al o zaman dicen bi tane samsung omnia pro b7320 var bide sony ericsson p1i var mutluyum huzurluyum :))
-
hocam ben şahsen qwerty klavyeden nefret ediyorum hem dokunmatik hemde sürtmetik olanı kuıllandıöm :D bana tuşları rahat basacak t9 da adeta uçuşa geçeceğim çok mesaj saklayacak şebeke problemi olmayacak tel lazım.. görüntü kaliteside net olacak çözünürlük ekran geniş olacak yazdıklarını rahatlıkla görüceksn 2 kelime yazınca 2. mesaja geçmicek bişey.. x3-02 yi kullanan varmı aranızda ?
-
e72 satıyorumm garantili hala gercekten kullandımmm pcden farksız msj yazıyorsun dusunursen pmden ulas