Mesajlaşmak İçin En Uygun Cep Telefonu
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
e72 satıyorumm garantili hala gercekten kullandımmm pcden farksız msj yazıyorsun dusunursen pmden ulas
-----------------------------qwerty istemiyorum hocam sağol yinede teklfin içn
-
x3-02 çok iyi rahat hocam,tuşlar bir-birine girmediği için çok rahat,bende blackberry var da çok rahat mesaj için
-
DrKeworks bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
e72 satıyorumm garantili hala gercekten kullandımmm pcden farksız msj yazıyorsun dusunursen pmden ulas
-----------------------------q klavyelı almadıgın ıcın pişman olursun bır kere kullansan parmaklaım cok kalın fln dersen hıkaye yanii benımde aynı 95kilo adamım ama bakmadan bıle yazabılıyorum yanımda sarkı calsın sekmeden butun sarkkıyı soyleyenle yazarım emın ol q kalve dıgerlerıne gore gercekten daha rahat
-
DrKeworks bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------kaça satıyosunn?
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------kaça satıyosunn?
-----------------------------500 garantili
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------q klavyelı almadıgın ıcın pişman olursun bır kere kullansan parmaklaım cok kalın fln dersen hıkaye yanii benımde aynı 95kilo adamım ama bakmadan bıle yazabılıyorum yanımda sarkı calsın sekmeden butun sarkkıyı soyleyenle yazarım emın ol q kalve dıgerlerıne gore gercekten daha rahat
-----------------------------Hocam kullandım zaten samsung b5210 kullandım biliyorum qvertyleri
-
tabiki 6288

-
Klavye tuş takımı, facebook, msn, flash desteği ve cp özellikli telefonlar.
-
Samsung. Özellikle T9'da yazdığın kombinasyon ile uygun kelimeleri altta göstermesi bakımından onun üzerine tanımıyorum. Yani son model tüm samsunglarda var galiba hepsini denemedim. :) Fakat dokunmatik dışında birşey almalısın.
-
dokunmatik almada ne alırsan al :D minicik ellerim war boşluğa basıcam die w ye basıorum silicem diye L ye kriz geçiriorum :D