Mesajlaşmak İçin En Uygun Cep Telefonu
-
iphone 4'ün klavyesi bok gibi harfler ufacık ı ya basağıma o'ya basıyorum, basılı tutmaya çalışıp yana sürükleyeyim diyorsun harflerin çeşitleri çıkıyor. (õ, ö, ô gibi)
5800'da iyi mesaj yazabiliyosun aslında, swype diye bir şey var, türkçe desteklemiyor henüz t9'un yapımcıları dokunmatik telefonlar için yapmışlar, o bayağı rahat mesaj yazmanı sağlıyor. ama dokunmatik olmayanlara göre daha pasif tabii.
X3'ü önermiyorum tuşları iyi değil, 5700 rahat ama piyasada yok. yeni telefonlardan örnek verecek olursak nokia almanı pek önermem geri kaldı artık. Android işletim sistemi kullanan telefonlar önerimdir. N97'de alabilirsin, qwerty'i var oldukça rahat, alışırsın qwerty'e çatır çutur yazarsın :) qwerty'de t9 kullanabiliyorsun t9 konusunda derdin olmasın bence :)
Ayrıca yakında Nokia N9 çıkacak belki nokia'yı eski günlerine döndürebilir, iphone4'ü katledebilir, bilinmez artık ama çok güzel bir telefon geliyor gibi =) -
ben aldığımda 220 tl idi mesjlaşmak için ve sosyal ağlarda takılmak için yapılmış bir telefon
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
iphone 4'ün klavyesi bok gibi harfler ufacık ı ya basağıma o'ya basıyorum, basılı tutmaya çalışıp yana sürükleyeyim diyorsun harflerin çeşitleri çıkıyor. (õ, ö, ô gibi)
5800'da iyi mesaj yazabiliyosun aslında, swype diye bir şey var, türkçe desteklemiyor henüz t9'un yapımcıları dokunmatik telefonlar için yapmışlar, o bayağı rahat mesaj yazmanı sağlıyor. ama dokunmatik olmayanlara göre daha pasif tabii.
X3'ü önermiyorum tuşları iyi değil, 5700 rahat ama piyasada yok. yeni telefonlardan örnek verecek olursak nokia almanı pek önermem geri kaldı artık. Android işletim sistemi kullanan telefonlar önerimdir. N97'de alabilirsin, qwerty'i var oldukça rahat, alışırsın qwerty'e çatır çutur yazarsın :) qwerty'de t9 kullanabiliyorsun t9 konusunda derdin olmasın bence :)
Ayrıca yakında Nokia N9 çıkacak belki nokia'yı eski günlerine döndürebilir, iphone4'ü katledebilir, bilinmez artık ama çok güzel bir telefon geliyor gibi =)
-----------------------------5700 merak ettim piyasada yok demişsin bi araştırayım neden yokmuş
-
blackberry curve 8520
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
blackberry curve 8520
-----------------------------hocam qwerty deil telefon tuş takımı arıyorum =) sağol önerin için