Mesajlaşmak İçin En Uygun Cep Telefonu
-
dokunmatik alma dokundurulandan al daha iyi. ama bazı dokundurulanlar varmış basınçla deilde ısıyla çlaışan androitlerde onlar koymuşlar ondan al. ya da 1100 al daha hızlı msj yazan görmedim ben. illa son çıkan olsun para vercem diyosan blackbery al iiyidir o.
-
bkz:
Nokia C3
Nokia X2-01
hocam favorim:
Nokia C3-01

http://youtu.be/9tFeSV0q_EE
GENEL 3G Bant HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Duyurulma 2010, Eylül Çıkış Tarihi Piyasada BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık 100 g. Telefon Boyutu 111 x 47.5 x 11 mm, 51.4 cc GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 240 x 320 piksel, 2.4 inç Renk Derinliği 256K Ekran Tipi TFT resistif dokunmatik ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi MP3 ringtones 3.5 mm audio jack ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, IM Oyun Var Kamera 5 MP, 2592 x 1944 piksel, video VGA@15fps Renk Seçenekleri Gümüş, Gri, Altın rengi HTML Tarayıcı Var Java MIDP 2.1 PIM Yok HAFIZA Hafıza Kartı microSD, maks. 32GB Dahili Bellek 30 MB, 64 MB RAM, 1287 MB ROM VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Var EDGE Var 3G Var WLAN Var USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Var Facebook, Twitter MP4/H.264/H.263/WMV player Flash Lite 3.0 PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1050 mAh (BL-5CT) Bekleme Süresi Maks. 440 saat (2G), maks. 405 saat (3G) Konuşma Süresi Maks. 3 saat 20 dak. (2G), maks. 5 saat 40 dak. (3G) EK ÖZELLİKLER GPS Yok Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var T9 Var -
valla şuan iphone 4 kullanıyorum.. bundan önce anrdoid kullandım. tuş takımlarını ayarlama olsun qwerty veya telefon tuş takımı yada compact qwerty olsun en azından değiştirebliyodun ayarlardan her ne kadar seri ve yeteri kadar dokunmatiği çalışmasada. ama hayuatımda ios kadar boktan bir işletim sistemi görmedim. hiçbir cacık yok ayarları değiştiremiyosun çoğu şeyi yetersiz yazılımsal olarak.. ama lanet çıksın canına ki dokunmatiği kusursuz :D o yüzden dokunmatik olmayan seri çalışan bir telefon alcam.. öneride bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim hepsini şuan araştırıyorum eklemek isteyen varsa geri durmasın pilis :D
-
xpress music 5130 alma hocam, tuş takımı sert yazarken tık tık diye ses çıkartıyo şahsen o ses deli ediyo insanı :)
-
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------
xpress music 5130 alma hocam, tuş takımı sert yazarken tık tık diye ses çıkartıyo şahsen o ses deli ediyo insanı :)
-----------------------------evet doğru heleki gece yatarken uyuzun biri yanındaysa tuş takımından rahatsız olabilir..dokunmatiğin tek avantajı ol. c3-01 e bakıyorum x3-02 ile arasında tereddütte kaldım.. tip olarak x3 daha iyi sanırım onu alcam
-
x3 ü inceledim az önce bi telefoncuda tuşları çok sert ya :(
-
bence qwerty dene hocam alıştıktan sonra gayet hızlı yazabilirsin :)
-
Sleep bunu yazdı:
bence qwerty dene hocam alıştıktan sonra gayet hızlı yazabilirsin :)
-----------------------------ben zaten qwerty kullanıyorum şuan ama hiçbiri T9 un yerini tutmuyo kesinlikle
-
irwa bunu yazdı:
dokunmatik almada ne alırsan al :D minicik ellerim war boşluğa basıcam die w ye basıorum silicem diye L ye kriz geçiriorum :D
-----------------------------dokunmatıkte t9 keyfi hiç bi telefonda yok bence en kralı dokunmatık
bu wildfire s özellikle t9 yazıyom hemen benzer kelimeleri mesajın altına sıralıyor tak basıyom seri seri oluyor hiç sıkıntı çıkmıyor mesaj olayında
bide bu dediğin x3 c2 mi ney çok illet bi telefon hocam alma yarı dokunmatık yarı tuş olan demi bunlar ?
dokunmatık lazım olan yerde tuş ile basman gerek tuş olması gereken yerde dokunmatık oluyor anlamıyon ne iş sinir oluyorsun tavsiyem hiç bulaşma ona
-
nokia e72