Mesajlaşmak İçin En Uygun Cep Telefonu
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
dokunmatik almada ne alırsan al :D minicik ellerim war boşluğa basıcam die w ye basıorum silicem diye L ye kriz geçiriorum :D
-----------------------------dokunmatıkte t9 keyfi hiç bi telefonda yok bence en kralı dokunmatık
bu wildfire s özellikle t9 yazıyom hemen benzer kelimeleri mesajın altına sıralıyor tak basıyom seri seri oluyor hiç sıkıntı çıkmıyor mesaj olayında
bide bu dediğin x3 c2 mi ney çok illet bi telefon hocam alma yarı dokunmatık yarı tuş olan demi bunlar ?
dokunmatık lazım olan yerde tuş ile basman gerek tuş olması gereken yerde dokunmatık oluyor anlamıyon ne iş sinir oluyorsun tavsiyem hiç bulaşma ona
-----------------------------evet hocambende desire hd kullandım t9 olayı güzel kelimeleri tercih etmesi filan ama birtürü istediğim dokunmatik hassasiyetini yakalayamadım ben kelimeyi yaazıyorum o geç yanıt veriyo uyuz olduım yoksa aslında iyidir
peki nokia c2-01 nasıl bişey acaba ya :S
-

eskiler bilirler :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:

eskiler bilirler :)
-----------------------------düşündümde bundan sonra cep telefonu kullanmicam sevgilime de söledim artık mesajlaşmayalım :((
-

güzel telefondur hocam "Samsung Monte S5620" dokunmatik tamamen ama, mesaj yazma olarak çokta hızlı ve güzel mesaj yazılıyor , hani başka bi deyişle bi tuşa basarken diğerine felan basmazsın dokunmatik tuşlar normal tuş boyutunda açılıyor , ayrıyetten yan yatırıp klavye tarzında da kullanılabılıyor, ayrıca kendimde kullanıyorum bu telefonu çok memnunum 410 tl almıştım

-
birsürü telefon kullandım en rahat iphone 4 ile mesaj atmayı hissettim çok hızlı ve dokunmatiği çok güzel . öneririm. Fiyat konusunu bilemem ama iphone 3 bile al derim çok rahat mesaj yazılıp atılıyor.
-
archair23 bunu yazdı:
birsürü telefon kullandım en rahat iphone 4 ile mesaj atmayı hissettim çok hızlı ve dokunmatiği çok güzel . öneririm. Fiyat konusunu bilemem ama iphone 3 bile al derim çok rahat mesaj yazılıp atılıyor.
-----------------------------zaten şuan iphone 4 kullanıyorum ama androidden sonra iphone alınca resmen attan indim eşeğe bindim diyebilirim.. işletim sistemi olarak ios yanından geçemez androidin. ve karar verdim T9 kadar kullanışlı güzel bir telefon yok. htc lerin dokunmatiği apple kadar iyi değil mesajda. appleninde mesaj yazma kısmı qwerty den başka değil. o yüzden normal bişey alcam iphoneyi satıp c3-01 düşünüyorum nokia.
-
on numara mesaj yazılır bakmadan da yazarsın biraz alıştıktan sonra tşlar geniş ve bir birinden ayrıl unutmadan samsungdan uzakdur T9 u bok gibidir benden demesi :D -
sirri bunu yazdı:
on numara mesaj yazılır bakmadan da yazarsın biraz alıştıktan sonra tşlar geniş ve bir birinden ayrıl unutmadan samsungdan uzakdur T9 u bok gibidir benden demesi :D
-----------------------------ah ah keşke bu telefonun hangi model olduğunu rsmine bakarak anlayabilseydim :P
-
DrKeworks bunu yazdı:
sirri bunu yazdı:
on numara mesaj yazılır bakmadan da yazarsın biraz alıştıktan sonra tşlar geniş ve bir birinden ayrıl unutmadan samsungdan uzakdur T9 u bok gibidir benden demesi :D
-----------------------------ah ah keşke bu telefonun hangi model olduğunu rsmine bakarak anlayabilseydim :P
-----------------------------6131 sıfırı yoktur sanırım 2006da aldım halen devaam 2. telefon olarak :)
-
kapaklı olmasaydı keşke hocam ben bar tipi istiyorum. acaba noki c1-01 hakkında bilgin varmı bunu düşünüyorum..