Millet İttifakının Seçimi Kazanabileceğini Düşünüyor Musunuz?
-
Bu arada kazansa ne olacak. Tamamen kötü niyetli bir muhalefet var.
Ülkenin işgalini pasif kalarak desteklemiş kendi muhalefetleri döneminde ülke silahsız işgale uğramış bir muhalefetin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum.
-
anketler geçmiş seçimlerde de kılıçdar alacak diyordu.
-
Aday eğer kılıçtaroğlu olursa Millet ittifakından %65 bekliyorum...
-
Ogrenilmis caresizlik var. Bir arkadas daha önce de kilicdaroglu kazaniyor demis, hangi anket o? Ayrica burada bahsi gecen nerdeyse tüm anket firmalari. Elbette iki tarafin yandasi da vardir, manipülasyon yapani da vardir. Ancak 30 anket sirketi de yanlis sonuc yayinliyor diyorsaniz zaten anket yaptirmanin anlami da yok.. Ben en cok avrasya ankete güveniyorum, cünkü adam youtube gelirleriyle anketleri organize ediyor, hic bir partiden vs para almiyorlar. Ayrica sahibi Kemal Özkiraz da gayet bu islere hakim ve dürüst biri. Zaten acik acik chp'li oldugunu söylüyor ama chpli olmak ile dürüst anketci olmak farkli seylerdir diyor.
Ben 'kesin kazaniyor, bosverin ugrasmayin' demiyorum. Aksine, kesin akp kaybedecegini bilsem de yine de cevremdeki potansiyel akplileri ikna etmeye calisiyorum, en azindan bu secimde oy vermemelerini söylüyorum. Elimden suan bu gelir. Secim zamani izin ayarlayabilirsem, zafer partisinin secim calismalarina katilmak icin türkiye'ye gelecegim.
-
Kk ile hayır.
My ile evet. My nin adaylığı millet ittifakına doping olur, başka yolu yok.
-
Lazmania61 bunu yazdı
Aday eğer kılıçtaroğlu olursa Millet ittifakından %65 bekliyorum...
ak partiden ne çıkarın var lan, kaç milyona sattın kendini
yanıt ver lan
-
Kılıçdaroğlu aday olursa akp karşıtı olsam dahi oy kullanmayacağım. o yüzden lazmania ya katılıyorum
-
Müridler benim çözemediğim konu şu.
Herkesin dilinde "muhalefet ne yaptı" lafı var. Arkadaşlar yetkisi olmayan, sunduğu öneriler reddedilen, insan gibi konuştuğu, halka sürtük demediği için ortadoğulu kafasıyla anlaşılamayan bir adam var ve siz ne yaptı diyorsunuz.
Çalıştığınız şirkette şikayetçi olduğunuz bir durumu dile getirdiğinizde çözebiliyor musunuz? Patrona çıkıp sen bunu yanlış yaptın yapma dediğinizde ne cevap alıyorsunuz?Ne yetkiniz var da neyi değiştiriyorsunuz? Eleştiriyorsun taşak geçiyor, bu böyle olmaz diyorsun sikine takmıyor. Muhalefetin ne yapması lazım mesela? Gidip gırtlağına mı çöksünler?
Ne yapsa kabul olurda düzeni değiştirmeye yönelik bi hamle olur bana onu bi açıklar mısınız.
-
MY aday olursa Tayyip düşer , başka da kimse bunu başaramaz. Her turlu alır Tayyip E. diğer adaylar karsisinda
Eko balonu fermuarini kendi ceksin önce , bir konuma geldi 39 tane yardımcı tuttu.
-
bence bütün meclis designed survivordaki sahne gibi olsun tek kişi kalsın gercekten iyi yapacak biri ama zor zor bu saatden sonra basa sardık gene 90lara...
kurtlar vadisi pusuda baskanla polatın bi konusması vardı canakkale sehitliğinde orda aslında hersey bugunu anlatıyor..