folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Millet İttifakının Seçimi Kazanabileceğini Düşünüyor Musunuz?

Millet İttifakının Seçimi Kazanabileceğini Düşünüyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

Buradaki işbirlikçi kripto akapelilerin (ağzından kemali düşürmeyen malum bildiğiniz) hoşuna gitmesede her koşulda Millet İttifakı kazanacak, bu çok net.

Olsun ama onlar da alışacak, hem de seve seve...

Seçim sonrası çok ama çok eğlenceli olacak :)

Edit: Bu arada Chp veya herhangi bir partiye sempatim veya oy vermişliğim yok. Ama çok net bu kansızlardan, iş birlikçilerinden ve onların destekçilerinden kurtulmak için herhangi bir parti gelmeli artık. Öyle akşama kadar muhalefet partilerini karalayarak akapenin ekmeğine yağ süren işbirlikçilerden de bir bok olmaz zaten.

Abi su an da bende bi cok muhalif insanda bay kemale karsi olumsuz gorus belirtiyoruz cunku buna mecburuz.

Adam yuzde yuz adayim demedi. 

Kamuoyu yoklamasi cekiyor. Tepki koymassak aday olacak. Olmasin amk baska birini aday gostersin.

He ama diyelim ki yuzde yuz adayim dedi.

Secim calismalari basladi filan.

İste o andan itibaren bay kemali gömen, elestiren, algı yapan iste onlar gerçek işbirlikçi gercek kripto akpci diyebiliriz.

Su an ozgurce fikir belirtebiliriz cunku tayyibin de bay kemalin de adayligi kesin degil henüz.

Adaylar belli olduktan sonra vatanseverler ve kripto akpciler net belli olacak.

Ne kadar elestirsek de

tayyip mi bay kemal mi, nin cevabi ?

butun vatanseverler icin aynıdır.

Her kelimenin altına imzamı atarım dostum, çok haklısın kesinlikle.

Elbette düşüncelerimizi paylaşmalıyız bunda bir sorun yok.

Ama benim anlatmaya çalıştığım şu ki burada yıllardır daha seçim gündemi bile yokken her alakasız konunun altına her gün bir şekilde aynı cümleleri kurarak sözde işbirlikçilikle suçlayan yawşakların kripto ve özünde bu akape yani fetö denen güruhtan olduğu çok açıktır.

Bu zihniyetin amacı sadece ama sadece yıpratma amaçlıdır bu çok net. Çünkü başka hiç bir amaca hizmet etmez!

Siyaseti hiç sevmem, 30 yıldır oy kullanmam (şimdiye kadar) çünkü bizim ülkemizdeki siyaset kadar pislik bir siyaset dünyanın hiç bir yerinde yok.

Ülke bu haldeyken halen daha akape denen güruhun değirmenine su taşımak, başka amaçlara hizmet etmek neyin nesidir?!

Geçen küfür kıyametin ortada uçuştuğu farklı bir trol konuda da aynı, millet kalkmış fetönün ta kendisi akape dışındaki bütün partilere ana avrat sövdü burada. Meğer akape ne kadar mağdurmuş arkadaş!

6 lı masa şu bu, bu kadar zıt kutuplarda oluşumlar bile bu hıyanete karşı bir araya gelebilmiş bir şekilde, bırakın da bir zahmet kararlarını da onlar versin biz de gerekeni gidip sandıkta yapalım. Yeter ki şu pisliklerden bir kurtulsun şu ülke artık.

Hep derim, "Milletler hak ettikleri gibi yönetilir, hak ettikleri gibi yaşarlar."

Katiliyorum agzini actigi her cumlede yorum yapmak yerine itham ederek siyaset yapan algi yapan bazi ne idüğü belirsiz insanlar var forumda.

Secime yaklastikca gercek yuzlerini gorecegiz.

Su ana kadar soyledigin gibi kime neye hizmet ettikleri belli.

Bizde elestiriyoruz ama her cumlemizde yipratma amacli hususi bir enerji sarfetmiyoruz. 

Kemal = RTE nin muhalefeti kitleme planı.

Bir adam kemal aday olsun diyorsa ya akplidir, ya satılmıştır ya da düz maldır amk.

Akpye etmediğim küfür kalmadı diye akpnin yan çarını tutarak dolaylı yoldan akpye destek çıkanlar asıl kripto bilmem ne yarak kürektir.

Değil burdaki 3 5 adam, 5 milyon adam karşı olsa yine de doğruluğundan artık emin olduğum fikrimi savunacam.

Milletin ne dediği yıllardıe sikimde olmadı bu saatten sonra da olmaz.

biz kemal aday olsun demiyoruz kemal dısında kim aday olursa olsun diyoruz.

ama ittifak kemalde karar kılarda kemal aday olursa yapacak bişey yok seçime kadar susacaz içimize atacaz. vatan için oy vericez.

o saatten sonra cırlamak ve tayyibin karsısındaki adayı yıpratmak biraz farklı yorumlanabilir.

eleştirmek farklı , sanki tayyibin bir neferi gibi olası cb adayını yıpratmak farklıdır. sen sistematik bir şekilde kişileri yıpratıyorsun yıllardır.

milletin ne dediğini siklemediğini söylüyorsun tamam ama tahribatta yıllardır senin ne dediğini siklemiyor. 

boşuna kendini yorup algı kasma benim gördüğümü herkes görüyor çünkü.

sen neyi savunursan savun bunu sistematik bir şekilde bir partili gibi yaptıgın için zaten savundugun şeyin aksine sempati yaratıyorsun onu bile aklın kesmiyor.

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

Buradaki işbirlikçi kripto akapelilerin (ağzından kemali düşürmeyen malum bildiğiniz) hoşuna gitmesede her koşulda Millet İttifakı kazanacak, bu çok net.

Edit: Bu arada Chp veya herhangi bir partiye sempatim veya oy vermişliğim yok. Ama çok net bu kansızlardan, iş birlikçilerinden ve onların destekçilerinden kurtulmak için herhangi bir parti gelmeli artık. Öyle akşama kadar muhalefet partilerini karalayarak akapenin ekmeğine yağ süren işbirlikçilerden de bir bok olmaz zaten.

Abi su an da bende bi cok muhalif insanda bay kemale karsi olumsuz gorus belirtiyoruz cunku buna mecburuz.

Kamuoyu yoklamasi cekiyor. Tepki koymassak aday olacak. Olmasin amk baska birini aday gostersin.

İste o andan itibaren bay kemali gömen, elestiren, algı yapan iste onlar gerçek işbirlikçi gercek kripto akpci diyebiliriz.

Su an ozgurce fikir belirtebiliriz cunku tayyibin de bay kemalin de adayligi kesin degil henüz.

Ne kadar elestirsek de

Ama benim anlatmaya çalıştığım şu ki burada yıllardır daha seçim gündemi bile yokken her alakasız konunun altına her gün bir şekilde 

Katiliyorum agzini actigi her cumlede yorum 

ama ittifak kemalde karar kılarda kemal aday olursa yapacak bişey yok seçime kadar susacaz içimize atacaz. vatan için oy vericez.

o saatten sonra cırlamak ve tayyibin karsısındaki adayı yıpratmak biraz farklı yorumlanabilir.

eleştirmek farklı , sanki tayyibin bir neferi gibi olası cb adayını yıpratmak farklıdır. sen sistematik bir şekilde kişileri yıpratıyorsun yıllardır.

milletin ne dediğini siklemediğini söylüyorsun tamam ama tahribatta yıllardır senin ne dediğini siklemiyor. 

sen neyi savunursan savun bunu sistematik bir şekilde bir partili gibi yaptıgın için zaten savundugun şeyin aksine sempati yaratıyorsun onu bile aklın kesmiyor.

İlk bold kısmı zaten ben de söyledim daha önce 10 kere ?

İkinci ise kemal hariç kimseye karşı bu kadar laf söylemedim. Zaten benim adama karşı çıkmamın sebebi RTE ye kazandırmaya çalışıyor olması. Ben kemalin siyasetiyle alakalı dahi bişey söylemedim şuana kadar.

Sizin de aklınız bunu bile kesmiyor. 

Neyse uzun lafın kısası beni anlayan anlamıştır hala aynı boku tekrar edip bana laf söyleyen de siktirsin gitsin kendimi 100 kere anlatacak değilim kuş kadar beyni olmayan dalyaraklara.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

Ne kadar elestirsek de

Ama benim anlatmaya çalıştığım şu ki burada yıllardır daha seçim gündemi bile yokken her alakasız konunun altına her gün bir şekilde 

Katiliyorum agzini actigi her cumlede yorum 

İlk bold kısmı zaten ben de söyledim daha önce 10 kere ?

İkinci ise kemal hariç kimseye karşı bu kadar laf söylemedim. Zaten benim adama karşı çıkmamın sebebi RTE ye kazandırmaya çalışıyor olması. Ben kemalin siyasetiyle alakalı dahi bişey söylemedim şuana kadar.

Sizin de aklınız bunu bile kesmiyor. 

Neyse uzun lafın kısası beni anlayan anlamıştır hala aynı boku tekrar edip bana laf söyleyen de siktirsin gitsin kendimi 100 kere anlatacak değilim kuş kadar beyni olmayan dalyaraklara.

senin klasik özelliklerinden birisi de bu insan gibi tartısamıyorsun. aynı bildiğimiz standart akpliler gibi çabuk parlayıp her seferinde küfüre hakarete başvuruyorsun.

belki de bu yüzden sana kripto akp diyorlardır.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Erdoğan bu saatten sonra kaybedeceği seçime girmez gibi, yunanistanla savaşırız azerbeycanın karabağ mevzusuna döndürürüz olayı tamamdır hedef 2030

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Partiler sizi bizi birbirimizi bölüp parçalar.asla partizanlaşmayacağız bizim ilke ve prensiplerimize partiler gelecek.onlar size değil onlara bu şansı verenlerle birlikte çalışır dolayısıyla onlara hesap verirler yoksa deliğe süpürülürler.bizim rolümüz birlikte doğru olan aynı yönde hareket etmeyi öğrenmek.akılcı ve bilgelikten yana hareket etmeliyiz.unutmayın siyasiler geçici ama biz kalıcıyız.siyasiler ülkeyi bu hale getirdilersr hesapta sorulur onlar bunu düzeltemezler tarih yazmaz.ama onlar ile ahenk te bir muhalif kesim de varsa onlar ile onların sempatizanları da bunun ortağıdırlar.2007-2008 yılların dan beri anlatıp dillendirdiğim siyasi resmimiz bizim değil dünya yı yöneten efendilerin bize uygun bulduğu şekil olduğunu dile getirdim.siyaset yalan pazarlama ve rant merkezi olmuş ise bizim yanlış olanı derhal düzeltmemiz en önemli konumuz olmalı.bizim nasıl günlük yaşantımız varsa bu ülkenin aristokratik bir kesimi olmadığına göre üst politbüro bir kesimi de olmamalı olamaz.tüm yaklaşımınız bu ülkenin her bir bireyinin türk olduğu ve buna göre davranacağı bilinci olmalıdır.siyasi tercihinizi belirlerken emperyalist antiemperyalist denklemine göre seçimlerimiz daha faydalı olacaktır şu gün dE. 

Eklemek istiyorum parlamentonun alayı Britanya nın yerli işbirlikçileridir bunu net bir yere not edin ve partizanlığı da bırakın.bugün Atatürk'ün emaneti partisi bile kraliçenin hizmetine girmiş se ona göre gerisini siz düşünün.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Millet ittifakı kazanmayacak, cumhur ittifakı kaybedecek.

Birşeyi kazanmak için seçmenin sizi isteyerek seçmesi gerekir, burada zoraki bir seçim olacak. Denize düşen yılana sarılır hesabı bir durum var.

Akape nin gelişi farklı bir sebep miydi? Onda da durum aynıydı. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Millet ittifakı kazanmayacak, cumhur ittifakı kaybedecek.

Birşeyi kazanmak için seçmenin sizi isteyerek seçmesi gerekir, burada zoraki bir seçim olacak. Denize düşen yılana sarılır hesabı bir durum var.

Akape nin gelişi farklı bir sebep miydi? Onda da durum aynıydı. 

Tam olarak buydu. Zaten ekonomik sıkıntıda olan devlet 1999 depremi sonrası krize girmişti. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Seçimi akp kazanırsa sizce diğerlerinin tepkisi ne olur ?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Seçimi akp kazanırsa sizce diğerlerinin tepkisi ne olur ?

bir tepkileri olabilecegini sanmiyorum.. Cünkü bir daha kazanirsa, büyük ihtimalle idam cezasini getirirler ve bir cok muhalif lideri, vatana ihanetten idam ederler.. Örnekleri cok fazla. Özellikle ortadogu kafasindaki ülkeler böyle. 

O yüzden buna son secim olarak bakiyorum (yapilirsa tabi).. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

hani tvler yotubelarda falan eski vekillerin ornek soylu vs gibilerin akpye sovup sonra akpye gecmesi varya.. işte bunun tam tersini bi düşünün.. tamam kılıcdaroglu aday olmasın bende istemiyorum ama önceden ülkenin durumu kötünün iyisiydi muhalefet yaparak idare ediyorlardı yaptırıyorlardı iktidar olma gibi bir gayretleri yoktu.. simdi durum bana göre farklı he olaki bi secim daha chp alamasın.. mhp nasıl bitsiyde Atatürkün kurdugu partide oyle bitecek.. ama benim suan gördüğüm chp eskisi gibi iktadar olmama derdinde değil bos koltukda gelse bu saatden sonra bu din tüccarlarına verilen her oy ülkenin geleceğini suriyeden beter edecek.. suan herkes nakiti yiyor kredi cekio ite kaka gidiyor arazisi varsa yada evi satmaya calısıyor ama satamıyr 1 sene once 300 olan ev simdi 1.2m olunca denge menge kalmıyor aslında simdiye halkın ayaklanması lazımdı ama bizi senelerce oyle avuttularki eskiden soyleydi eskiden boyleydi diye.. bide osmanlı olayı sonrası selanikden bir Türkün cıkıp ülkeyi düşmandan kurtarması vs vs biz.. sogan yeriz modunda herkes .. 20 yılda bir bizim üzerimize oynuyorlar dün özal naptıysa bugun erdogan onu yapıyor dün menderes naptıysa bugun erdoganda onu yapıyor cünkü bizim ayaklanmamız kalkınmamız onların işine gelmez.. yılların hıncı var haclılarda.. ziktir edin siyaseti ben bıraktım artık işinize gücünüze gelirinizi yükseltmeye bakın bunlar bugunde olacak yarında olacak.. değişen birşey olursa o da bu basımızda bulunan parti liderlerinin ölüm var diyip zikertmesi lazm ortalıgı yoksa bi bok olmaz graham fullerin kitaplarını okuyun daha iyi anlayacaksınız dediğimi..

Toplam Hit: 6694 Toplam Mesaj: 62
seçim