folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Millet İttifakının Seçimi Kazanabileceğini Düşünüyor Musunuz?

Millet İttifakının Seçimi Kazanabileceğini Düşünüyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

senin klasik özelliklerinden birisi de bu insan gibi tartısamıyorsun. aynı bildiğimiz standart akpliler gibi çabuk parlayıp her seferinde küfüre hakarete başvuruyorsun.

belki de bu yüzden sana kripto akp diyorlardır.

Onu diyenin ağzına kelebek konsun hacı.

Ben değil akpli, hdpli bile olsam çatır çatır savunacak bir adamım. Küfür ediyorsun demişsin de ben durup dururken küfür etmedim kimseye. Aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar konuşturup en sonunda alakasız bir yerde yok kripto yok hash falan dersen adama karşındaki insan da patlıyor belli bir süre sonra. Karşındaki insan değil de maymunmuş gibi hissediyorsun konuşmada 0 yol katedince.

Birçok internette fikrini beyan eden adamın tersine bu seçim fener-gs meselesi gibi taraftarlık meselesi değil benim için. Benim direkt kendi hayatımı etkileyecek bir mesele. Ben bir 5 yıl daha akpnin yöneteceği Türkiyede yaşamak istemiyorum.  Dolayısıyla akpye ortak çıkarlar neticesinde hizmet ettiği artık benim gözümde kesinleşmiş adamların bir daha akpye kazandırarak bu ülkeyi telafisi mümkün olmayan zararlara uğratmasını istemiyorum.

Kollarını sıvayıp ben hak yemem ama hakkımı da yedirmem diyen eko ya da hizmet adamı olarak bilinen oy oranı yüksek Mansur aday olabilir. Hatta seçime 2 ay kala propaganda çalışmasına başlayıp kemalin 10 yılda yapmadığı (kasıtlı olarak yapmadığı) muhalefeti yapan, medyadaki bütün yandaşların içinden geçen Muharrem İnce bile aday olabilir. Ha Ümit Özdağın fikirleri de güzel ama oy kapasitesi sınırlı doğal olarak oy alamayacak adamı aday yaptırmazsın.

Son olarak A dan Z ye bütün muhalif kitle eksiksiz oy verse bile oy oranı %35 i geçmeyecek olan düzen adamı kemali aday yapmak seçimi bile isteye kaybetmek demektir. 

Bu seçimde yav hele bi denesin bakalım diyemeyiz. Öyle bir lüksümüz yok. Dakika 85 de genç forveti oyuna sokup da gol atarsa iyidir atamazsa da atamasın der gibi bir kafaya giremeyiz. 

kemal aday olup da kaybettikten sonra söylenecekleri hepiniz adınız gibi biliyorsunuz. Oylar çalındı, bu işin peşini bırakmayacaz en sonunda da bir dahaki seçime daha güçlü girecez oy oranımızı arttırdık vs aynı safsatalarla seçmeni uyutmaya çalışacaklar.

Son olarak şunu söyleyeyim.

Dolayısıyla seçmen şimdiden akıllı olmalı. Bir adam ingilizce dizi izliyor, LOL oynuyor diye zeki ya da marjinal olmaz. Yok ben fanatizm yapacam kemal yenileceği halde onun aday olmasını isteyecem gibi akıl tutulmaları yaşarsan seçim gecesi balkon konuşmasını Bimden aldığın centro gofretini kemirirken ağlayarak dinlersin. Akıllı davrandığı sürece o adam akıllıdır. Akıllı olmamız lazım.

Toplam Hit: 6688 Toplam Mesaj: 62
seçim