Muhteşem Yüzyıl Rezaleti
-
tv nin gücünü, tv nin insanlara kendi ecdadına nasıl sövdürdüğünü, saf insanımızın nasıl da istenilen yönde şekillendirilebildiğini bir kez daha anlatmıştır. bunlara ana bacı sağlam girerdim ama neyse.
işte böyle kendi ecdadımıza söven bir toplum haline geldik. millet ağzı açık ayran budalası olmuşken devletin başına gelenler bu milletin ağzına s..masın da ne yapsın ?

-
ben bu diziyi ilk defa mail.ru da izlemiştim orda rusça olarak bi sahnesini vermişlerdi bi ona bakıp çıktım :D
c0nverse tarafından 13/Şub/14 00:36 tarihinde düzenlenmiştir -
dizi demeyin midem bulanıyor
liseli kızlar bütün parasını internet cafede kaçırdıkları diziyi izlemek için harcıyor
dinlenp sigara içerkende sevgilileri ile karşılıklı tripleşiyorlar
bir bitmedi bu dizilier ve bitki kafalı genç nesiller
-
Kimi kime şikayet ediyosun hacı. Şimdi burda daha pis sövcekler, hiç açmasaydın konuyu :)
-
alayına koyım bana bişey olmasın . zaten merak ettim açtım bi sahneyi iki saatte verdi amk ona bkıcam diye 2 kere öldüm lol de küfür yedim hepsinin amk
-
ZoRKaYa bunu yazdı
Kimi kime şikayet ediyosun hacı. Şimdi burda daha pis sövcekler, hiç açmasaydın konuyu :)
bana sövmeleri farketmez hocam adam ecdadına sövüyor ne olacak..
-

-
outmost bunu yazdı
alakaya pirpirim :D
-
osmanlı fatihle beraber ecdat olmaktan çıkmıştır. zira fatihin adı kayzder-i rum dur... onu da geçelim ne olursa olsun bu devlet mirasçıdır ve ben onca rezaletine rağmen bir fransızın napolyona sövdüğünü görmedim. bende sövmem.. hele ki devleti için oğlunu feda eden bir babaya ne diye söveyim ? ecdat olmasına gerek yok böyle bir şey için.. ayrıca da haklısın milletin içi iyice boşaltıldı. kırmızı çizgiler bile delik teşik oldu. sövdürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
-
BeyinAdam bunu yazdıoutmost bunu yazdı
alakaya pirpirim :D
Siz değerli liseli ilkokullu ortaokullu arkadaşlarımı meb dışında tarih öğrenmeye davet ediyorum =D
-
Eger dizide Mustafa'nın öldürülmesinin gösterilmesine rezalet diyorsan bu gerçektende yaşandı.Hatta gerçekte Mustafa'nın oğlunu da öldürdüler büyüyünce isyan etmesin hesabına.Gerçekte yaşananlar mı rezalet yoksa diziye bakip sağa sola sövenler mi ona karar veremedim