Musa"Nın Çocukları (Tayyip Ve Emine)
-

AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABD'de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini. Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini...Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayyip-Usame Bin Laden, Tayyip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız...
İ N D İ R -
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
ecevitin 2 dairesi vardı çok namusluyduda ne yaptı :)
sözün bittiği an :| -
YALNIZ BU KİTABI İNDİRMEYİN BENCE ÇOK SAYGISIZ BİR KİTAP YAZARINA SADECE CAHİL DİYEBİLİYORUM
KİTABİ BİRAZ OKUDUM VE ADAMIN DİREK TEŞHİSİNİ KOYDUM ADAM SIRF YALANLARLA ERDOĞAN ÇİFTİNİ KÖTÜLÜYO
ADAM KİTAPTA RESMEN SN. BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAYYİP DİYOR
BUNU HER NE ŞART ALTINDA OLURSA OLSUN SÖYLEYEMEZ ÇÜNKÜ O TR.CUMHURUYETİNİN BAŞBAKANI SEVMESE BİLE BUNU SÖYLEYEMEZ
SÖYEMEYEDE CÜRRET ETMEMESİ LAZIM KENDİSİNİ NE ZANNEDİYOSA ARTIK BENİM DİYECEKLERİM BU KADAR KİTABI BOŞUNA OKUMAKLA DEĞERLİ VAKTİNİZİ HARCAMAYIN ÇÜNKÜ İÇERİĞİNDEKİ HERŞEY SAHTE VA PALAVRA...
-
Türk milleti böyle işte..Ahh Ahh
Arkadaşlar heralde cemaattenki indirmeyin mindirmeyin demiş..Lanet herifler sizi
Adam ne yapsa hayır ne yapsa iyi diğer adamlar ne yapsa kötü
ADAM KONUŞUYOR BİZİM MİLLET AH AH NE KADAR İLERLEDİK NE KADAR GELİŞTİK OH DİYOR
Halbuki durum tam tersi..
Bir türban=bir jip demek bu ülkede
O şeytan yüzlüler
-
once bi okusakmi
-
Her türlü iddiya girerim tahribattaki c/p ciler toplanıp kitap bassa yok satar :D Ben bu forumda çok daha iyi senaryo yazarları gördüm harcanıyolar :D Lan adam kitap bastı zengin oldu siz? teeytey...
-
olm adam en azından cemaatçi bare Tayyip bey ve Şeyh diye kitap yazsaymış videoları senelerdir ortada
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Türk milleti böyle işte..Ahh Ahh
Arkadaşlar heralde cemaattenki indirmeyin mindirmeyin demiş..Lanet herifler sizi
Adam ne yapsa hayır ne yapsa iyi diğer adamlar ne yapsa kötü
ADAM KONUŞUYOR BİZİM MİLLET AH AH NE KADAR İLERLEDİK NE KADAR GELİŞTİK OH DİYOR
Halbuki durum tam tersi..
Bir türban=bir jip demek bu ülkede
O şeytan yüzlüler
-----------------------------emrow sen böyle diyosun ama bu devlet bu ülke ne zamandan beri böyle bir yönetim gördü?
sen bilip bilmeden milletin butür kitaplarına ve aldatmacalarına konu olmuşsun belli.
ilk önce tarihini araştır bu vatan neyle alındi silah ve paraylamı yoksa iman ve şereflemi?
sonra bu yönetimin gücünü araştır ne zamandan beri böyle bir düzen görüyosunuz tabi anlamamakta israr ettiğiniz için hiç bişeyin farkına varmıyosunuz.
milletin kimi nasıl istedii belli buna karşı kenddinizi fazla sıkmayın içinizde patlar bir gün ztn patlattık ampulu ama anlamıyosunuzki:|
-
saçmalıkta on nokta. Bir siyasetçiyi eleştirirsin. anlamadığım nokta eşinden ne istersin
-
Emrow bunu yazdı:
olm adam en azından cemaatçi bare Tayyip bey ve Şeyh diye kitap yazsaymış videoları senelerdir ortada
-----------------------------bu arada kitapta uydurulan yalanlar hakkında bi dayanak gösterirmisin
şimdi ben desemki tayyip bey amerika yandaşı ve ülkeyi satmaya çalışıyo
buna hemen inanırsın dime
ama ya bü ülke varya tarihinde hiç bu kadar gzl bir yönetim görmedi biliyomusunuz desem dersinki hadilan kimi kekliyosun lan slk dersin
ama bana bi kaynak gösteremezsin ilk soru hakkında ama ne hikmettirki hemen aldanırsınız...
-
musty28 bunu yazdı:
saçmalıkta on nokta. Bir siyasetçiyi eleştirirsin. anlamadığım nokta eşinden ne istersin
-----------------------------nedeni var tamamen kendilerini haklı çıkarmak için uraşırlar dururlar ama ne fayda her söyleyene inanan var inanmayan var dğr ne alakaysa eşiyle aptalık ve cahillik başka bişey deil