folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Musa"Nın Çocukları (Tayyip Ve Emine)

Musa"Nın Çocukları (Tayyip Ve Emine)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------
    fatihkutlu bunu yazdı:

YALNIZ BU KİTABI İNDİRMEYİN BENCE ÇOK SAYGISIZ BİR KİTAP YAZARINA SADECE CAHİL DİYEBİLİYORUM

KİTABİ BİRAZ OKUDUM VE ADAMIN DİREK TEŞHİSİNİ KOYDUM ADAM SIRF YALANLARLA ERDOĞAN ÇİFTİNİ KÖTÜLÜYO

ADAM KİTAPTA RESMEN SN. BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAYYİP DİYOR

BUNU HER NE ŞART ALTINDA OLURSA OLSUN SÖYLEYEMEZ ÇÜNKÜ O TR.CUMHURUYETİNİN BAŞBAKANI SEVMESE BİLE BUNU SÖYLEYEMEZ

SÖYEMEYEDE CÜRRET ETMEMESİ LAZIM  KENDİSİNİ NE ZANNEDİYOSA ARTIK BENİM DİYECEKLERİM BU KADAR KİTABI BOŞUNA OKUMAKLA DEĞERLİ  VAKTİNİZİ HARCAMAYIN ÇÜNKÜ İÇERİĞİNDEKİ HERŞEY SAHTE VA PALAVRA... 

Adamın dedikleri sadece yalandan ibaret olsaydı yani kanıtı olmasaydı, sadece kendini degil yedi sülalesini zikip kenara koymuslardı??

Ayık olun biraz 

Ayık olun evet! Adam Ümraniyede bi gece konduda bulunan el bombalarıyla alakalı oldugu icin hapiste şimdi. Ayık olunsanıza olum! :P

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:
    fatihkutlu bunu yazdı:

YALNIZ BU KİTABI İNDİRMEYİN BENCE ÇOK SAYGISIZ BİR KİTAP YAZARINA SADECE CAHİL DİYEBİLİYORUM

KİTABİ BİRAZ OKUDUM VE ADAMIN DİREK TEŞHİSİNİ KOYDUM ADAM SIRF YALANLARLA ERDOĞAN ÇİFTİNİ KÖTÜLÜYO

ADAM KİTAPTA RESMEN SN. BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAYYİP DİYOR

BUNU HER NE ŞART ALTINDA OLURSA OLSUN SÖYLEYEMEZ ÇÜNKÜ O TR.CUMHURUYETİNİN BAŞBAKANI SEVMESE BİLE BUNU SÖYLEYEMEZ

SÖYEMEYEDE CÜRRET ETMEMESİ LAZIM  KENDİSİNİ NE ZANNEDİYOSA ARTIK BENİM DİYECEKLERİM BU KADAR KİTABI BOŞUNA OKUMAKLA DEĞERLİ  VAKTİNİZİ HARCAMAYIN ÇÜNKÜ İÇERİĞİNDEKİ HERŞEY SAHTE VA PALAVRA... 

Adamın dedikleri sadece yalandan ibaret olsaydı yani kanıtı olmasaydı, sadece kendini degil yedi sülalesini zikip kenara koymuslardı??

Ayık olun biraz 

Ayık olun evet! Adam Ümraniyede bi gece konduda bulunan el bombalarıyla alakalı oldugu icin hapiste şimdi. Ayık olunsanıza olum! :P

Sonuc olarak adam kitapta yazdıkalrından dolayı mı hapiste?????? Sen ayık ol:DDDD 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    O adalet yok . Adamı Tayyipciiim yargılamadı ya ? Devletimizin yüce adaleti yargıladı. Bi sürü de televizyonda reklamı yaplmadımı olayların ? Hemde saatlerce . eee o zaman daha ne ?

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    fatihkutlu bunu yazdı:

KİTABİ BİRAZ OKUDUM VE ADAMIN DİREK TEŞHİSİNİ KOYDUM ADAM SIRF YALANLARLA ERDOĞAN ÇİFTİNİ KÖTÜLÜYO

ADAM KİTAPTA RESMEN SN. BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAYYİP DİYOR

BUNU HER NE ŞART ALTINDA OLURSA OLSUN SÖYLEYEMEZ ÇÜNKÜ O TR.CUMHURUYETİNİN BAŞBAKANI SEVMESE BİLE BUNU SÖYLEYEMEZ

SÖYEMEYEDE CÜRRET ETMEMESİ LAZIM KENDİSİNİ NE ZANNEDİYOSA ARTIK BENİM DİYECEKLERİM BU KADAR KİTABI BOŞUNA OKUMAKLA DEĞERLİ VAKTİNİZİ HARCAMAYIN ÇÜNKÜ İÇERİĞİNDEKİ HERŞEY SAHTE VA PALAVRA...

Türkiye Cumhuriyeti'nin sayın başbakanına ben de sadece Tayyip diyorum. Bu suç mu, çok mu cüretkâr bir hitap biçimi? Sokağa bi çık bakalım neler neler diyorlar o sayın başbakana, Apo'ya sayın diyen sayın başbakana.. 

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Ya bu tahribatta 2 çeşit insan var bnce :D ya aşırı dinci yada sol cu gördüğüm kişiler....Hep bu 2 tür arasında fikir çatışması oluyor..Bende bir devrimci olarak diorm ki şu tayyipi övmeyin yeter artık a.q ya..!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

inSanDeiL bunu yazdı:
    Kitabı okumayın diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum. İndirin,okuyun.Ki ben yorumları okumadan indirdim ve okuyacağımda bu kitabı.Okuyalım ki ufkumuz gelişsin. Orada arkadaşımız çok güzel demiş.Siyasetçi tamam da hanımı niye ?Bu tamamen kaçak dövüşme ve bel altına vurmadır.Ama kitabı okuyalım...

bravo!

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Burada Kitabi buraya ekleyen arkadasin ellerine saglik der sozlerime baslarim..

Kitapdan daha enteresan olani okumadan yorum yapan vahii yolu ile kitabi anlamis olanlar bence onlarin bir kitabi yazila....

bu isi ayarlamakda by_gizem liye duser artik .

Kalin Saglicakla...

Chicagoan TRTC34
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

musa nın çocukları falanmış filanmış tartışmayın işte gerçekler burada;

ulan burdan çok pis küfür, tepki ve envai türü bir şey alırım ama ne de olsa bir daha okumam ben burayı; yani boşuna yorulmayın...

hee bir de dolaylı yoldan haklı çıkıyorum... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kitabı okuamaya gerek yok anlaşılan adam  T.C Başbakanını ezmiş geçmiş lanetler yagdırmış  ki adamdan ziyade ziler 

özgürlügü küfretmek ona buna sataşmakla anlıyosunuz sizin anlayışınız bu özgürsünüz tc cumgurbaşkanına küfrediyosunuz özgürsünüz başbaka laf atıyosunuz a.q hanginizin negibi bi sorumlulugu var deyin bakalım bazılarınız babaarını bile eleştirir baba bana paraver vermeyince küfür edersiniz sövüp sövüştürürsünüz bebeler sizi bi ev geçindirin deneyin beceremiyosanız bi ülkeyi yönetmeye kalkışmayı kendiniz daha yönetemiyen adamsınız .

Telekoma laf atarsınız len siz daha ne istiyosunuz bundan 6 sene önce nete nası giriyosunuz unuttunuz sanırım 100m lık bi dosyayı nekafat zamanda indiriyosunuz gerçi çogu bilmezya burdakilerin..

neyse konu şuki insanın insana saygısı yok sizbişeyi eleştirirken ben özgürüm her dedigimi derim asarım keserim degil götü yiyen varsa asmayı kesmeyi nette degil birebir ortamda desin.

NOT.Bursa dayım beklerim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

ilk kitabi indirmeyen arkadaslar bunu indirsin daha yararli bilgiler var 

Toplam Hit: 11064 Toplam Mesaj: 44