Musa"Nın Çocukları (Tayyip Ve Emine)
-
atış serbest nasıl olsa özgürlük var .musanın çocuğumu dicekler ne diyceklerse desinler ...ortada gerçekler var .herkesin böyle salakça masallara karnı tok.
-
siyaset cekismesi hukukla olur. sezerle ecevit arasinda olan hukuksal bir catismanin birde milli güvenlik kurulu gibi gizli kalmasi gereken bir ortamda yasanan o olaylarin basina yansimasi hataydi. digerlerinin yaptiklari gibi serefsizlik mi bu simdi? sadece halka kükreyebilen ammavelakin baska birsey oldumuda amerika israil vs. bön bön bakan birinden olumlu ve dürüst siyaset mi beklersin. kaldiki bir fanatikte yazmis oraya. ecevit namusluyduda ne oldu demis. serefsizlik edip edip halki ezip ezip sülalesini zengin edip yok efendime söyleyim yabanciya taninan imkanlarla vs. ekonomi iyiye gidyor diyen birine güvenmektense namuslu olup hicbirsey yapamayan lidere güvenirim. serefsizlere degil. hele hele bir medet hic ummam. Rahmetli eceviti alin da basininizin üstüne koyun. kaldi ki ecevit dönemi koalisyon idi. iktidar degil idi.babasinin ciftligi gibi kullanan adamlar gibide yapmazdi en azindan. ayrica bu ülke nahhhhhhhhh gelisir bu adamla ve soyguncu ekibiyle... en basitinden temel gereksinim olan saglik ve egitimde olan biteni görüyoruz..devlet hastanelerinde ilac kargasasi... milli egitimdeki olaganüstü kadrolasmalar. bu cağda köylerde hala ögretmen olmamasi bile yeterde artar.... ekonomi önemli ama bakiyorumda bu adamlarin sirketleri nedense ekonomiye cok ayak uyduruyorlar..anlayis belli.. biz tepede olalimda ne olursa olsun. hizmet anlayisi falan belli yani neye hizmet... menfaatlerine hizmet..
No: isteyen istedigini elestirebilir. yazar cahil bilmem ne yok tas atmis. yok basbakan demeliymis ismiyle hitap etmemelimis. gecin bu ayaklari hemende atlarsiniz zaten böyle konulara. madem hersey iyi gidiyor ne diye sizde burdn havliyorsuz..
-
Bi söz vardı eskiden "onca patlıcan varken götüne girmesi için bu kazığımı seçtin?" diye..
Kitapın ismine bakıp kitap hakkında yorum yapmak. Ne hoş ya :) İster tayyip derim, ister yarrak derim sanane kardeşim..
Özgürlükçü anayasaymış, abd'de adamlar bush'a ana avrat soy sop kayıyorlar, biz de "hedele hödödö TC başbakanı" bilmem ne diye laf yapılıyor..
Bu arada ben hiç bir zaman kuranın eleştireceğim kısmını okumadan araştırmadan eleştirmedim.. hatta bi konuda belki türkçeye çevrilirken hata yapılmıştır diye bir çok yere sorup da sitede eleştirimi yaptım. O hakaretleri de isim vermediğiniz için üstüme almıyorum..
Ayrıca zaten bu sitede; ateist, deist, dindar hepsi eşittir.. Sen nasıl dinini savunuyorsan, ben de o şekilde eleştiririm, ister savunma yaparsın cevap yazarsın, ister tenezzül bile etmezsin, hiiç sikimde olmaz.. Ama birileri sırf kendileri gibi düşünmüyor diye birisine hakaret edemez.. Bu yüzden böyle konularda, direk "öküz, salak, anlayışsız" gibi sıfatlar kullanacağınıza neye bozulduysanız, neyin yanlış olduğunu düşünüyorsanız onu yazın.. Hem rahatsız oluyorsan, girmezsin olur biter kardeşim. Zincirlenmedin ya seni buraya..
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Türk milleti böyle işte..Ahh Ahh
Arkadaşlar heralde cemaattenki indirmeyin mindirmeyin demiş..Lanet herifler sizi
Adam ne yapsa hayır ne yapsa iyi diğer adamlar ne yapsa kötü
ADAM KONUŞUYOR BİZİM MİLLET AH AH NE KADAR İLERLEDİK NE KADAR GELİŞTİK OH DİYOR
Halbuki durum tam tersi..
Bir türban=bir jip demek bu ülkede
O şeytan yüzlüler
-----------------------------Username : Emrow ID : 26866 İsim : Emre Soyisim : Temelkuran Yaş : 15 Cinsiyet : Erkek hemen yatagına gir ve gelecek için güzel planlar yap kendine.
-
"Bir türban=bir jip demek bu ülkede"
burda yobaz gene biziz dimi bunları soyleyen sizler laik demokratsiniz
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Türk milleti böyle işte..Ahh Ahh
Arkadaşlar heralde cemaattenki indirmeyin mindirmeyin demiş..Lanet herifler sizi
Adam ne yapsa hayır ne yapsa iyi diğer adamlar ne yapsa kötü
ADAM KONUŞUYOR BİZİM MİLLET AH AH NE KADAR İLERLEDİK NE KADAR GELİŞTİK OH DİYOR
Halbuki durum tam tersi..
Bir türban=bir jip demek bu ülkede
O şeytan yüzlüler
-----------------------------Username : Emrow ID : 26866 İsim : Emre Soyisim : Temelkuran Yaş : 15 Cinsiyet : Erkek hemen yatagına gir ve gelecek için güzel planlar yap kendine.
-----------------------------offffff:D iyi yakalamışsın:D
-
Ulan çocuk 15 yaşında ama düşünceleri saf henüz zehirlenmemiş helal olsun o yazdıklarına da , aynen katılıyorum.
-
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------Ulan çocuk 15 yaşında ama düşünceleri saf henüz zehirlenmemiş helal olsun o yazdıklarına da , aynen katılıyorum.
-----------------------------ben katılmıyorum demedm ki.. bende katılıyorum ama gülmekten ueheuhueue :D xD
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------Ulan çocuk 15 yaşında ama düşünceleri saf henüz zehirlenmemiş helal olsun o yazdıklarına da , aynen katılıyorum.
-----------------------------ben katılmıyorum demedm ki.. bende katılıyorum ama gülmekten ueheuhueue :D xD
-----------------------------ya abi çok pis wurmuşun bide empati kursana ben şu anda emrow un yerinde olsaydım
yorum yapamazdım ve kendimi 4 günllüüne rene abiye nedensiz şekilde banlatırdım heralde...:D
-
fatihkutlu bunu yazdı:
-----------------------------YALNIZ BU KİTABI İNDİRMEYİN BENCE ÇOK SAYGISIZ BİR KİTAP YAZARINA SADECE CAHİL DİYEBİLİYORUM
KİTABİ BİRAZ OKUDUM VE ADAMIN DİREK TEŞHİSİNİ KOYDUM ADAM SIRF YALANLARLA ERDOĞAN ÇİFTİNİ KÖTÜLÜYO
ADAM KİTAPTA RESMEN SN. BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAYYİP DİYOR
BUNU HER NE ŞART ALTINDA OLURSA OLSUN SÖYLEYEMEZ ÇÜNKÜ O TR.CUMHURUYETİNİN BAŞBAKANI SEVMESE BİLE BUNU SÖYLEYEMEZ
SÖYEMEYEDE CÜRRET ETMEMESİ LAZIM KENDİSİNİ NE ZANNEDİYOSA ARTIK BENİM DİYECEKLERİM BU KADAR KİTABI BOŞUNA OKUMAKLA DEĞERLİ VAKTİNİZİ HARCAMAYIN ÇÜNKÜ İÇERİĞİNDEKİ HERŞEY SAHTE VA PALAVRA...
-----------------------------Adamın dedikleri sadece yalandan ibaret olsaydı yani kanıtı olmasaydı, sadece kendini degil yedi sülalesini zikip kenara koymuslardı??
Ayık olun biraz