Musa"Nın Çocukları (Tayyip Ve Emine)
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------
ilk kitabi indirmeyen arkadaslar bunu indirsin daha yararli bilgiler var
-----------------------------:) son nokta :)
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
fatihkutlu bunu yazdı:
-----------------------------YALNIZ BU KİTABI İNDİRMEYİN BENCE ÇOK SAYGISIZ BİR KİTAP YAZARINA SADECE CAHİL DİYEBİLİYORUM
KİTABİ BİRAZ OKUDUM VE ADAMIN DİREK TEŞHİSİNİ KOYDUM ADAM SIRF YALANLARLA ERDOĞAN ÇİFTİNİ KÖTÜLÜYO
ADAM KİTAPTA RESMEN SN. BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAYYİP DİYOR
BUNU HER NE ŞART ALTINDA OLURSA OLSUN SÖYLEYEMEZ ÇÜNKÜ O TR.CUMHURUYETİNİN BAŞBAKANI SEVMESE BİLE BUNU SÖYLEYEMEZ
SÖYEMEYEDE CÜRRET ETMEMESİ LAZIM KENDİSİNİ NE ZANNEDİYOSA ARTIK BENİM DİYECEKLERİM BU KADAR KİTABI BOŞUNA OKUMAKLA DEĞERLİ VAKTİNİZİ HARCAMAYIN ÇÜNKÜ İÇERİĞİNDEKİ HERŞEY SAHTE VA PALAVRA...
-----------------------------Türkiye Cumhuriyeti'nin sayın başbakanına ben de sadece Tayyip diyorum. Bu suç mu, çok mu cüretkâr bir hitap biçimi? Sokağa bi çık bakalım neler neler diyorlar o sayın başbakana, Apo'ya sayın diyen sayın başbakana..
-----------------------------cahil konuşmayı bilmez istedğiini söyler ama okumuş insan belli ediyo kendini dime arada bırakta biraz fark olsun artık...
-
W-H-T bunu yazdı:
-----------------------------Kitabı okuamaya gerek yok anlaşılan adam T.C Başbakanını ezmiş geçmiş lanetler yagdırmış ki adamdan ziyade ziler
özgürlügü küfretmek ona buna sataşmakla anlıyosunuz sizin anlayışınız bu özgürsünüz tc cumgurbaşkanına küfrediyosunuz özgürsünüz başbaka laf atıyosunuz a.q hanginizin negibi bi sorumlulugu var deyin bakalım bazılarınız babaarını bile eleştirir baba bana paraver vermeyince küfür edersiniz sövüp sövüştürürsünüz bebeler sizi bi ev geçindirin deneyin beceremiyosanız bi ülkeyi yönetmeye kalkışmayı kendiniz daha yönetemiyen adamsınız .
Telekoma laf atarsınız len siz daha ne istiyosunuz bundan 6 sene önce nete nası giriyosunuz unuttunuz sanırım 100m lık bi dosyayı nekafat zamanda indiriyosunuz gerçi çogu bilmezya burdakilerin..
neyse konu şuki insanın insana saygısı yok sizbişeyi eleştirirken ben özgürüm her dedigimi derim asarım keserim degil götü yiyen varsa asmayı kesmeyi nette degil birebir ortamda desin.
NOT.Bursa dayım beklerim
-----------------------------net delikanliligi filan yapan yok. burada herkes yasadigini, etrafindaki izlenimlerini basbakan olsun yada baska bi sifati olsun, sosyal mantik ve bireysel mantik sirkülasyonu ile buraya yansitiyor. burda insanlar seni mi elestiriyor? hayir kendisini yönetenleri elestiriyor bu esnadada sen ki bu konudaki düsüncelerin haric saf disi kaliyorsun. tamam evrensel düsünce boyutunda küfüre karsiyim olmamasi gereken birsey. ammavelakin küfür edilmiycek gibide degil ki. herseyin bi sabri var. yalaninda sonu var. Herseyden önemlisi gören isiten bilen Allah var. yapilanlar halk icin diyerek kendilerine yapilan menfaatleri görmemezlikten gelemeyiz. Afedersin ama telekom cokda lazimdi. onlardan cok daha önemli olan alanlar var. bana temel alanlarda bir halki refaha kavusturmus bi yenilik söyle. Gercekten millet icin yapilmis bir reform söyle??? hersey baskalari (AB) ve kendileri icin ne yaptilarsa... yok olmaz ben onlara laf söyletmem diyorsan bu konuyu acan arkadas tayyibi elestiren bi kitap sunarak paylasima acarak konuya parmak atmistir. ama nedense konunun anafikrine yada bu konudan türeyen diger elestirilere bakis atmak varken aralara kayipda yok küfür etme yok sayin demelisin tayyibe gibi aralara kil dagitarak konunun özüne ulasamayiz. adam elestiriyorsa hakli gerekceli yapilan programlarindan söz edersin sende tayyip icin tabi cürütülmezse... (telekom olayi,zararina ihaleler, seka olayi, sözde ekonomik kalkinma, iktidarin ve sülalesinin mal varligi artislari , güdümlü yasalar, basibagli dis siyaset, egitimin cöküsü, bireylerin kazanc fark aralarinin acilmasi, sosyal reformun elde patlamasi, bidünya mahkemede bekleyen dosyalar nedeniyle dokunulmazliga kem küm maskesi, saglik reformunun gümlemesi , yargıda bagimsiz olma skandali,terörde alinacak önlemlerde cok gec kalinmasi vs vs vs say say bitmez)kaldi ki kücük seylerle mutlu olan bir toplum Allah 'tan bizim toplumumuz. bunlarida kaldirir ama kelleyi almadan birakmaz... eden bulur diye laf vardir. herkesin sesi düsüncesi kendine ve kendi gibi düsünenleredir..