folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Musa"Nın Çocukları (Tayyip Ve Emine)

Musa"Nın Çocukları (Tayyip Ve Emine)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    Kitabı okumayın diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum. İndirin,okuyun.Ki ben yorumları okumadan indirdim ve okuyacağımda bu kitabı.Okuyalım ki ufkumuz gelişsin. Orada arkadaşımız çok güzel demiş.Siyasetçi tamam da hanımı niye ?Bu tamamen kaçak dövüşme ve bel altına vurmadır.Ama kitabı okuyalım...

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

fatihkutlu; bırak buna kitabı okuyanlar karar versin ha?

İndirin arkadaşlar, saçma gelirse bırakırsınız zaten..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

okumadan istedğiniz kadar olumsuz yorum yapabilirsiniz beyler bu sitede risale-i nur yahut kuran-ı kerim okumadan hakkında gerzek gerzek yorumlar yazan yığınla insan var o yüzden istedğiniz kadar küfür etme hakkına sahpisiniz diğer dangolar bilmeden okuyup anlamadan konşma hakkını nasıl kendilerinde buluyorlarsa sizde bulun ve iiçinizden geleni söyleyin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

akpliyim diye böyle demiyorum ama cidden yazar çok cahil...tayyip diye konuşmaması lasım sonuçta o TÜRKİYE CUMHURİYETİ başbakanı ? :S akp li değilim zaten akpli derseniz ? görevini kötü yapıyor ama bu kadar kötülemesi çokmu iyi ? :S

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    -----------------------------

fatihkutlu; bırak buna kitabı okuyanlar karar versin ha?

İndirin arkadaşlar, saçma gelirse bırakırsınız zaten..

alp okumayın dememin sebebi 

yazarının türkiye cumhuriyetinin başbakanına tayyip diye saygısız bi yorummda bulunuşundan dolayıdır.

ve ben bu kelimeyi orada okuduktan sonra kitabın yaarının ne kadar yamuk bi herif olduunu anladım ve bıraktım sadece salakça ve palavra okuyun ve araştırın hak vericeksiniz

ama araştırında konuşun  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    sonuç olarak bu kitabın kimseye bi faydası olacağını düşünmüyorum.

Ses Etme Hallederiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

okumadan istedğiniz kadar olumsuz yorum yapabilirsiniz beyler bu sitede risale-i nur yahut kuran-ı kerim okumadan hakkında gerzek gerzek yorumlar yazan yığınla insan var o yüzden istedğiniz kadar küfür etme hakkına sahpisiniz diğer dangolar bilmeden okuyup anlamadan konşma hakkını nasıl kendilerinde buluyorlarsa sizde bulun ve iiçinizden geleni söyleyin

Olurmu öyle biladerim. Sonra bizim at gözlüklü cahil yobaz kesimden ne farkımız kalır ?

İndirdim 25 sayfada okudum. Hep bi şeyler söylemiş. Tayyibin gürcü kökenli olduğundan bahsetmiş.Soyunun Hz.Musaya dayandığını da "musaya yani yahudiye dayanıyor." gibi bir cümleyle açıklamış.Tayyibin yunanistana gittiğinde oruç tutmadığından bahsetmiş.Ki seferilik nedir bilmez bi yazar ne yapsın. Cahil işte. Sonra aydın diyor besliyoruz.Yok işte Tayyibin büyük büyük nenesinin adı Fatuli'ymiş.Vay siz nasıl Hz.Muhammed in kızının adını Fatuli diye telaffuz edersiniz diye sitem etmiş. Saçmalık yığını.

Yani saldırmak istemiş.Havlamış.Havlasın...

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
     ecevitin 2 dairesi vardı çok namusluyduda ne yaptı :)

gel de küfretme . of ulan off karaoğlana dediklerine bakın. 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
    dayanağı olmayan laftan başka bişey değildir :)

bu para çalma olayları gerçek olabilir gerçi :) ama yeterki ülkeyi adam gibi idare etsin o çaldıgı paralar ona helal olur ecevitin 2 dairesi vardı çok namusluyduda ne yaptı :)

Benzettıgın adam rte ecevıtten daha musluman dımı :) eee ona helal olduguna gore :) bu herıfte ecevıt tekı yuregın yarısı olsa ıdı... Turkluk onurunun %10 unu  bulunsa ıdı....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    Sezeri de seviyorsun.Ecevitide. Daha dün Anayasayla aduket çekiyordu Sezer efendi karaoğlana. ee ?

Toplam Hit: 11065 Toplam Mesaj: 44