Musa"Nın Çocukları Yalanı..
-
Yahu Canlar olacak şeymi bu tartıştığınız konu yahu, Tayyip Amerikan uşağıdır şeklinde kelimelerde ayrıca yakışmıyor, Zanımca Politika yapmaktadır, Yasakçı zihniyet var orasını yadırgıyorum sadece kendimce ama önceki gelenlerden çok daha iyi olduğunu durumunda daha iyiye gittiğini Rahatlıkla diyebilirim.
Tayyipçimiyim, Hayır Oy verdim Ama pişmanmıyım, Hem Evet Hem Hayır. Esnafa bakış açısını beğenmiyorum Sanırım.
-
Emeklinin Anasını Shikecekler
Emekli Olupda İşyeri Çalıştıran Emeklinin Maaşından % 30 Kesinti Yapılacak Bumu Siyaset AK.
Önceden Özürlülerin Çalışması 93 Madde İle Korunuyor ve Kollanıyordu
Şimdi Bu 51 MAddeye İngirgendi
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------ben ilişkilendireyim...
senin bahçeli amcanın partisinin milletvekillerinin apoyu astırmayan 17 kişilik komisyonda çoğunluk olduğunu 10 red oyunun 5 tanesinin mhplilerden geldiğini ve bunu dönemin adalet komisyonu üyesinin açıkladğnı biliyormuydun yine bahçeli amcanın 2000 yılında diyarbakırı ziyareti sırasında hadepli belediye başkanın konuşmasını alkışlayıp elini sıkması ve hadepli başkanında bahçeli amcana gül vermesine ne diyeceksin peki? bu memlekette apo asılmadıysa mhpnin yüzündendir bu yüzden mhp bu ülkede oy atacağm son partidir milliyetçilikmiş peah! şamanist dolu mhpnin için lan milliteyçilik anlayşı saça küpeye karışmak. saçlar uzun diye rektörlüğe gidemiyorum sizin reiscikleriniz yüzünden
-----------------------------Bahçeli Amcam Olabilir ama Sizde Tayyipe Babanız Gibi Davranıyorsunuz
Fettoşada Resmen Tapıyor Kulluk Yapıyorsunuz
Hani Nerde O Suçsuz Günahsız Sütten Çıkmış Ak Kaşık Fettoş
Yakında Bir Sinema Filmi Çekilecekmiş FETTOŞun Köpekleri Diye İzleyin Kendinizden Bişeyler Bulacaksınız
-----------------------------şimdi canım ağzımızdan tapma yahut ona benzer bi laf çıkmadı ki sen bize başkasına tapmakla iftira ediyorsun yani bize şirk ettiğimizi söyleyip kafir damgası vuruyorsun ki bunun dinde hükmü çok ağırdır haberin olsun canım ciğerim istiyorsan ayette bulur kapak ederim dert değil film olayına gelince bişey demiyeceğim sana verecek cevabın olmadğı için hakaret başvurman normal o yüzden fazlada üstünde durmuyoruz hakaretlerinin buyur devam et np kardeşim
-
janissary
ulan tutturmuşsunuz gidiyorsunuz
şamanist mhp, kurda tapan mhp
biraz büyüyün artık, mantıklı suçlamalarda bulunun
-
yoo kurda tapan mhp felan demedim dememde haşa.. siyasetini beğenmiyorum şamanist olduğna gelince bu zaten açık bilinen birşey sizin gibi komplo teoiris üretmiyoruz . 1960 lara kadar türkçüler islamcı akımı ulusun düşmanı olarak görüp ve ümmetçi ideolojiyi başlıca düşmanlardan biri olarak kabul ederlerdi. islam dininin ırka dayalı bir ayrımı katiyen reddetmesi Bir çoğunda türklerin ata dini olan şamanizme geri dönmesi gerektiği fikrini doğurdu. bu gün dahi bilinir ki MHP şefleri arasında şamanist olan bir çok kimse vardır ama sen tabi siyaset tarihi diye bi kavramı bu yaşına kadar duymadğn ve araştırmadğn okumadğn için bilmiyorsun peki alparslan türkeşin nihal atsıza şamanistler derneğini kurdğnu söylemesi ötüken dergisinin ocaklara girmesini yasaklaması ve bir çok ülkücünün bu gizli derneğe üye oldğnu neden söylemiştir peki sen bu dediklerimin kaçının adını duydun yahut
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
yoo kurda tapan mhp felan demedim dememde haşa.. siyasetini beğenmiyorum şamanist olduğna gelince bu zaten açık bilinen birşey sizin gibi komplo teoiris üretmiyoruz . 1960 lara kadar türkçüler islamcı akımı ulusun düşmanı olarak görüp ve ümmetçi ideolojiyi başlıca düşmanlardan biri olarak kabul ederlerdi. islam dininin ırka dayalı bir ayrımı katiyen reddetmesi Bir çoğunda türklerin ata dini olan şamanizme geri dönmesi gerektiği fikrini doğurdu. bu gün dahi bilinir ki MHP şefleri arasında şamanist olan bir çok kimse vardır ama sen tabi siyaset tarihi diye bi kavramı bu yaşına kadar duymadğn ve araştırmadğn okumadğn için bilmiyorsun peki alparslan türkeşin nihal atsıza şamanistler derneğini kurdğnu söylemesi ötüken dergisinin ocaklara girmesini yasaklaması ve bir çok ülkücünün bu gizli derneğe üye oldğnu neden söylemiştir peki sen bu dediklerimin kaçının adını duydun yahut
-----------------------------Siyaset Tarihimi...? Hönk Oda Ne İlk Defa Senden Duyuyorum Senin Gibiğ Üniversite Okumuyorum ya Ondandır
NE Demek Oluyor Siyaset TArihi İzah Etsene Bana
Siyaset Tarihinde Mhp Şamanizm-Ümmetçilik Kavgalarımı Anlatılıyor?
Merak Ettim
-
sözün bittiği andır benim için ii geceler sana mürid :|
-
boş yere kapışıyorsunuz.
ergun poyraz denen herif 2 yaz aylarında tutuklanmıştı.. hatta burayada linkini koymuştum. kriz geçirmişti pezevenk hastanede komaya girmişti hatta.
it ürür kervan yürür misali... o kitabı alanlarda kuş beyininden farkı yok zavallılar paralarına nasılda kıyıveriyolar :)))bide kontör param yok derler.
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------sözün bittiği andır benim için ii geceler sana mürid :|
-----------------------------Ya Allahın Bebesi Bi Git Başımdan Allahını Seversen Ordan Burdan Duyduğun Bir Kaç Cümle İle Bana MHP Tarihinimi Öğretecen veya Siyaset TArihinimi
Sen Boşver MHP yi Sen UZat Saçını Tak Küpeni Tavla Kızını Boşverrr Gençliğini Yaşa
-
bak kardeş , dtp harici bu ülkede yaşayan herkes vatanını milletini devletini sever. herkesin kendine göre lideri olabilir. o liderlerin artı yada eksileri olabilir ama hepside ülkücüdür. kimileri kimilerinin liderlerini eleştirebilir yada kızabilir. oyüzden siyasi partiler vardır. millet beğemedini alır değiştirir. ama iş iftira ve saldırı noktasına gelince burada durmak lazım. ülkücülük mhp nin tapulu malı değildir.