folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Musa"Nın Çocukları Yalanı..

Musa"Nın Çocukları Yalanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu Canlar olacak şeymi bu tartıştığınız konu yahu, Tayyip Amerikan uşağıdır şeklinde kelimelerde ayrıca yakışmıyor, Zanımca Politika yapmaktadır, Yasakçı zihniyet var orasını yadırgıyorum sadece kendimce ama önceki gelenlerden çok daha iyi olduğunu durumunda daha iyiye gittiğini Rahatlıkla diyebilirim.

Tayyipçimiyim, Hayır Oy verdim Ama pişmanmıyım, Hem Evet Hem Hayır. Esnafa bakış açısını beğenmiyorum Sanırım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Emeklinin Anasını Shikecekler

Emekli Olupda İşyeri Çalıştıran Emeklinin Maaşından % 30 Kesinti Yapılacak Bumu Siyaset AK.

Önceden Özürlülerin Çalışması 93 Madde İle Korunuyor ve Kollanıyordu

Şimdi Bu 51 MAddeye İngirgendi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------
    jannissary bunu yazdı:

ben ilişkilendireyim...

senin bahçeli amcanın partisinin milletvekillerinin apoyu astırmayan 17 kişilik komisyonda çoğunluk olduğunu 10 red oyunun 5 tanesinin mhplilerden geldiğini ve bunu dönemin adalet komisyonu üyesinin açıkladğnı biliyormuydun yine bahçeli amcanın 2000 yılında diyarbakırı ziyareti sırasında hadepli belediye başkanın konuşmasını alkışlayıp elini sıkması ve hadepli başkanında bahçeli amcana gül vermesine ne diyeceksin peki? bu memlekette apo asılmadıysa mhpnin yüzündendir bu yüzden mhp bu ülkede oy atacağm son partidir milliyetçilikmiş peah! şamanist dolu mhpnin için lan milliteyçilik anlayşı saça küpeye karışmak. saçlar uzun diye rektörlüğe gidemiyorum sizin reiscikleriniz yüzünden

Bahçeli Amcam Olabilir ama Sizde Tayyipe Babanız Gibi Davranıyorsunuz

Fettoşada Resmen Tapıyor Kulluk Yapıyorsunuz

Hani Nerde O Suçsuz Günahsız Sütten Çıkmış Ak Kaşık Fettoş

Yakında Bir Sinema Filmi Çekilecekmiş FETTOŞun Köpekleri Diye İzleyin Kendinizden Bişeyler Bulacaksınız

şimdi canım ağzımızdan tapma yahut ona benzer bi laf çıkmadı ki sen bize başkasına tapmakla iftira ediyorsun yani bize şirk ettiğimizi söyleyip kafir damgası vuruyorsun ki bunun dinde hükmü çok ağırdır haberin olsun canım ciğerim istiyorsan ayette bulur kapak ederim dert değil film olayına gelince bişey demiyeceğim sana verecek cevabın olmadğı için hakaret başvurman normal o yüzden fazlada üstünde durmuyoruz hakaretlerinin buyur devam et np kardeşim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

janissary

ulan tutturmuşsunuz gidiyorsunuz

şamanist mhp, kurda tapan mhp

biraz büyüyün artık, mantıklı suçlamalarda bulunun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    yoo kurda tapan mhp felan demedim dememde haşa.. siyasetini beğenmiyorum şamanist olduğna gelince bu zaten açık bilinen birşey sizin gibi komplo teoiris üretmiyoruz . 1960 lara kadar türkçüler islamcı akımı ulusun düşmanı olarak görüp ve ümmetçi ideolojiyi başlıca düşmanlardan biri olarak kabul ederlerdi. islam dininin ırka dayalı bir ayrımı katiyen reddetmesi Bir çoğunda türklerin ata dini olan şamanizme geri dönmesi gerektiği fikrini doğurdu. bu gün dahi bilinir ki MHP şefleri arasında şamanist olan bir çok kimse vardır ama sen tabi siyaset tarihi diye bi kavramı bu yaşına kadar duymadğn ve araştırmadğn okumadğn için bilmiyorsun peki alparslan türkeşin nihal atsıza şamanistler derneğini kurdğnu söylemesi ötüken dergisinin ocaklara girmesini yasaklaması ve bir çok ülkücünün bu gizli derneğe üye oldğnu neden söylemiştir peki sen bu dediklerimin kaçının adını duydun yahut

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    yoo kurda tapan mhp felan demedim dememde haşa.. siyasetini beğenmiyorum şamanist olduğna gelince bu zaten açık bilinen birşey sizin gibi komplo teoiris üretmiyoruz . 1960 lara kadar türkçüler islamcı akımı ulusun düşmanı olarak görüp ve ümmetçi ideolojiyi başlıca düşmanlardan biri olarak kabul ederlerdi. islam dininin ırka dayalı bir ayrımı katiyen reddetmesi Bir çoğunda türklerin ata dini olan şamanizme geri dönmesi gerektiği fikrini doğurdu. bu gün dahi bilinir ki MHP şefleri arasında şamanist olan bir çok kimse vardır ama sen tabi siyaset tarihi diye bi kavramı bu yaşına kadar duymadğn ve araştırmadğn okumadğn için bilmiyorsun peki alparslan türkeşin nihal atsıza şamanistler derneğini kurdğnu söylemesi ötüken dergisinin ocaklara girmesini yasaklaması ve bir çok ülkücünün bu gizli derneğe üye oldğnu neden söylemiştir peki sen bu dediklerimin kaçının adını duydun yahut

Siyaset Tarihimi...? Hönk Oda Ne İlk Defa Senden Duyuyorum Senin Gibiğ Üniversite Okumuyorum ya Ondandır

NE Demek Oluyor Siyaset TArihi İzah Etsene Bana

Siyaset Tarihinde Mhp Şamanizm-Ümmetçilik Kavgalarımı Anlatılıyor?

Merak Ettim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

sözün bittiği andır benim için ii geceler sana mürid :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

boş yere kapışıyorsunuz.

ergun poyraz denen herif 2 yaz aylarında tutuklanmıştı.. hatta burayada linkini koymuştum. kriz geçirmişti pezevenk hastanede komaya girmişti hatta.

it ürür kervan yürür misali... o kitabı alanlarda kuş beyininden farkı yok zavallılar paralarına nasılda kıyıveriyolar :)))bide kontör param yok derler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

sözün bittiği andır benim için ii geceler sana mürid :|

Ya Allahın Bebesi Bi Git Başımdan Allahını Seversen Ordan Burdan Duyduğun Bir Kaç Cümle İle Bana MHP Tarihinimi Öğretecen veya Siyaset TArihinimi

Sen Boşver MHP yi Sen UZat Saçını Tak Küpeni Tavla Kızını Boşverrr Gençliğini Yaşa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bak kardeş ,  dtp harici bu ülkede yaşayan herkes vatanını milletini devletini sever. herkesin kendine göre lideri olabilir. o liderlerin artı yada eksileri olabilir ama hepside ülkücüdür.   kimileri kimilerinin liderlerini eleştirebilir yada kızabilir. oyüzden siyasi partiler vardır. millet beğemedini alır değiştirir. ama iş iftira ve saldırı noktasına gelince burada durmak lazım.  ülkücülük mhp nin tapulu malı değildir.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 11434 Toplam Mesaj: 46