folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Musa"Nın Çocukları Yalanı..

Musa"Nın Çocukları Yalanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

rockzone!

1.saldıran yok fikir açıklayan var,yanlış bildiğiniz doğrular, doğru bildiğiniz yanlışlar var.

2. onların allahıyla benim Allahım ayrı  . bak buna neden takıldığımızı soruyorsun

ama benim Allah'ımla onların Allah'ını buluşturalım anlaşsınlar demiş miş diyorsun . birine inanıyor birine inanmıyorsun .

3.kaçtane allah var?da herkesin ayrı ayrı olsun? ister hristiyan ister musevi tanrıya inanan herkesin tanrısı birdir ve tektir böyle bir mecazi anlam bile  kullanamazsın. e diyorsunya elhamdülillah müslümanım diyor .

4.kaynak mı?  alsana genelkurmayında karıştığı haberi.

http://www.youtube.com/watch?v=zWbqJUSA3T0&feature=related   dinlede gör savunduğun kanalın sahibini.

kendimi ilkokul öğretmeni gibi  hissettim demişsin.

bende  ilkokul öğretmenlerine ,kendilerini nasıl geliştirebileceklerini anlatan bir uzman gibi hissettim kendimi.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

erkan07, senin ne demeye çalıştığını halen anlamadım? Diyorum sana sence bu Tuncay Özkan kim? Yahudi mi Hristiyan mı Ateist mi ŞEytan mı Melek mi... ? Ne olduğunu bir söyle önce kardeşim sen ne demek istiyorsun bir anlayayım.

Ya arkadaşlar bunları ilkokul öğretmeni gibi birer birer anlamlarını mı açıklayayım yoksa ödev vereyim de sizler mi bana sonra açıklarsınız? Ne yapalım ne dersiniz? Ben ipucu vereyim anlamanıza kolaylık olur belki ( İpucu: Adam artık bu Devleti Yönetenlerin Müslüman olamayacaklarına kanaat getiriyor mizahi bir yoldan, Yaşar Nuri Öztürk'ün de dediği gibi, yaptıkları Kelime-i Şehâdet'in ruhuna aykırı, sadece Allah 'a Kulluk Ederim diyen bir adam milletini batıya bağımlı kılamaz).

Bu yazdıklarımdan ne anlıyorsun kardeşim? Burada açıkladım işte, ama sen aynısını birdaha yazıyorsun sadece bir tane video ekleyerek. Tamam video da açıklasın, desteklesin senin söylemeye çalıştığın şeyleri ama sen de birşeyler söyle ki senin de ne demeye çalıştığını TAM OLARAK anlayalım.

Gönderdiğin vidoyu da izledim. Daha önce Tuncay Özkan'ı bir kez canlı dinleme fırsatım da oldu. Ben Tuncay Özkan 'ı çok fazla takip edebilen bir insan değilim ama böyle bir kanalda doğruları söylediği için de kendinisi canı-gönülden tebrik ediyorum ,takdir ediyorum, destekliyorum ve her zaman da arkasından bulunmaya çalışıyorum.

Gönderdiğin video'da Kanaltürk'e iftira için oluşturulmuş bir video. Dediğim gibi zaten bizzat MALİYE BAKANI'nın emri üzerinde Kanaltürk'ün Mali Yapısı araştırıldı. Bunu araştıran da Hükümet yani öyle kanaltürk kendi araştırıp kendi yayınlamadı ama hiçbir yasadışı olaya rastlanmadı. Ha fırsat gelmişken de söyleyeyim , bir fragmanı 20 sn geç girdi diye de 3 gün reklam göstermeme cezası alan başka bir yayın kuruluşu da yok bu ülkede. Üstelik de hiçbir uyarı gelmedikleri halde hatalarını anlayıp başka bir programda özür dileyerek tekrar o fragramanı gösterdikleri halde! Faşist arıyorsanız uyanmaya çalışan müslüman Türk halkında aramayın, kendini müslüman gibi gösteren vatan hainlerinde arayın o faşizmi.

Ayrıca o video'yu gördüğüm de iyi oldu demek ki KANALTÜRK 'ün varlığını kabul ediyorsunuz. Bu da güzel birşey , bu da o kanalın tabanına kanaltürk ismi girdi demektir ve o tabandan da insanların uyanışa bir adım daha yaklaştığı demektir.

İnternette söyleyecek çok şey var arkadaşlar...

Yani sonuç olarak MALİYE bakanlığının aylardır sürdürdüğü çalışmalar senin gönderdiğin videoyu bizzat yalanlıyor zaten.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Demek istediğim açık ve net ama sen anlamak istediğin kadar ve sadece anlamak istediklerini anlıyorsun..

ahmet hakanın da geçmişine bakmak lazım bir ara ya yenişafak yada vakit gazetesi yazarıydı ama şimdi hürriyet te yazıyor :) ama sadece yazıyor hep yazıyor kafadan yazıyor başından yazıyor götünden yazıyor ama hep yazıyor.

yaşar nuri öztürk ise trt deyken hayranıydım kadın örtünmeli saçlarını örtmeli diyordu ..hanımını görünce şok oldum hiçte dediği gibi değildi . demekki tv lerde sevgi saygı kazanan dini istismar eden , ama hedefi sadece başbakanlık yapmak olan zavallı biriymiş.

tuncay özkansa savunduğun kanalın patronudur sahtekarın tekidir konuşmaları çelişkilerle doludur .bir defasında 15 milyonum var dedi bu parayı transfer lerden kazandık dedi birinde hayır 5 milyon dolarım var taransfer den değil dedi vs vs vs ..

örnek verdiğin isimler gerçekten örnek olsunlar.

kısacası yazında geçen isimler tayyiple kıyaslanamaz.ve diyorumki herşeye inanıyorsunuz ama gerçeklere gelince kör ve sağır oluyorsunuz.

neyse uzatmaya gerek yok hepimiz bu ülkenin geleceğini iyi görmek istediğimiz için tartışıyoruz sen inandıklarını ben inandıklarımı açıklıyorum.

yapmamız gereken tek şey olayları geçmişinden bugüne analiz ederek ona göre fikir yürütmek.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Dinle devlet işleri çorba olmuş memleketimde adam putperest olsa ne olur? rastafaryan olsa ne olur? şaman olsa ne olur? açıklasanıza

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

omerali bunu yazdı:
    -----------------------------
    buna neden bi yanıt arıyosunuz ki--tayyip bir yahudidir. ve şeriatçilik yapmaktadır. yani görevi şeriatçiliktir. heralde şeriatçiliğin iyi birşey olmadığına herkes hem fikirdir. tıpki amerikan ın yetiştirdiği bin ladin gibi. evt amerikan ajanıdır ama görevi teröristçilik yapmaktadır. pkk nın bi konuşmasında dağdaki mağaranın yerini bulan amerika afganistandaki birini mi bulamıyooo.....allah türk ü korusun.....

kanıtın varmı mürid? bana göre sende yahudisin pkklısın vatan hainisin asılman gerek hatta.. bunları nerdenmi biliyorum? sen yukarda söylediklerini nerden biliyorsan bende ordan biliyorum... kanıtlama ihtiyacım yok sen kanıt gösterebiliecekmisinki yukarıda söylediklerine ben getireyim değilmi? seni gidi pkklı vatan haini bölmeyemi geldin bizi git aramızdan.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ya millet durdu durdu,tayyip başkan olunca gözü mü açıldı.tayyip ateist,tayyip humenist,tayyip abdessiz.ne la bunlar sıkıldım a.q artık yaa. adam neyse ney.diyelimki ekmeğimize el koydu vatanımızı bölmeye satmaya kalkıştı.ozaman hep beraber bakarız çaresine adam büyük bi yüzdeyle oy almış başbakan olmuş hala dır dır dır.eline klavyeyi alan internette tayyip spekilasyonu yapiyor.la çık sen başbakn ol ozaman azimle s... toprağı delermiş azmet başbakan ol.sen amerikaya gitme... uzaya sen fırlat gemileri.amerikadan akıllıysan sen yap.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

milletin açılmasının tayyiple felan bi ilgisi yok. neyse bunları sonra açıklarım isteyen olursa. ben arkadaşın kanıtlarını nasıl çürüttüğümü açıkladım adam yine aynı havadan konuşuyor. neyse olsun canı sağolsun. İzlemek isteyen olursa bu gece Kanaltürk'te yayınlanan Ceviz Kabuğu Programında "Sigara'dan çıkan kirli duman" adlı konuyu tartışacaklar. İçerik Şöyledir:

Milyar dolarlık Tekel’in özelleştirilmesinden önce çıkarılan Sigara Yasağı ne anlama geliyor?..

Dünya pazarındaki payı yüzde 8’den yüzde 2,5’a düşen Türk tütününün geleceği ve çok uluslu sigara şirketlerinin ülke pazarlarını ele geçirmek amaçlı yeni “eylem planı” ne?..

Sigaranın zararlarının yanı sıra, Türkiye’de 22 milyar dolarlık bir pazar oluşturan sigara üzerinde ve sigara ardına gizlenerek oynanan oyun ve yeni “işgal politikaları” canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda.

Ceviz Kabuğu 11 Ocak Cuma, saat 22.00’de Kanaltürk’te...

İyi geceler...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    RockZoneStage bunu yazdı:

milletin açılmasının tayyiple felan bi ilgisi yok. neyse bunları sonra açıklarım isteyen olursa. ben arkadaşın kanıtlarını nasıl çürüttüğümü açıkladım adam yine aynı havadan konuşuyor. neyse olsun canı sağolsun. İzlemek isteyen olursa bu gece Kanaltürk'te yayınlanan Ceviz Kabuğu Programında "Sigara'dan çıkan kirli duman" adlı konuyu tartışacaklar. İçerik Şöyledir:

Milyar dolarlık Tekel’in özelleştirilmesinden önce çıkarılan Sigara Yasağı ne anlama geliyor?..

Dünya pazarındaki payı yüzde 8’den yüzde 2,5’a düşen Türk tütününün geleceği ve çok uluslu sigara şirketlerinin ülke pazarlarını ele geçirmek amaçlı yeni “eylem planı” ne?..

Sigaranın zararlarının yanı sıra, Türkiye’de 22 milyar dolarlık bir pazar oluşturan sigara üzerinde ve sigara ardına gizlenerek oynanan oyun ve yeni “işgal politikaları” canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda.

Ceviz Kabuğu 11 Ocak Cuma, saat 22.00’de Kanaltürk’te...

İyi geceler...

Güzel konu izleyeyim bu akşam..

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Evet  program, kendi adını dolduramayacak bir program.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek

omerali bunu yazdı:
    buna neden bi yanıt arıyosunuz ki--tayyip bir yahudidir. ve şeriatçilik yapmaktadır. yani görevi şeriatçiliktir. heralde şeriatçiliğin iyi birşey olmadığına herkes hem fikirdir. tıpki amerikan ın yetiştirdiği bin ladin gibi. evt amerikan ajanıdır ama görevi teröristçilik yapmaktadır. pkk nın bi konuşmasında dağdaki mağaranın yerini bulan amerika afganistandaki birini mi bulamıyooo.....allah türk ü korusun.....

kanıtın varmı mürid? bana göre sende yahudisin pkklısın vatan hainisin asılman gerek hatta.. bunları nerdenmi biliyorum? sen yukarda söylediklerini nerden biliyorsan bende ordan biliyorum... kanıtlama ihtiyacım yok sen kanıt gösterebiliecekmisinki yukarıda söylediklerine ben getireyim değilmi? seni gidi pkklı vatan haini bölmeyemi geldin bizi git aramızdan.

insanların davranışları kanıt niteliği taşır. 5 yıl önce türkiyede bölücülük mü vardı -bu ülke yi 5 senedir kim yönetiyo? alt kimlik üst kimlik tartışmalarını yaratıyo?-ülkenin laik modern yonetimini kim dini şekle getirmeye çalışıyo??? kanıt mı arıyosun hala:)  peki bu dediklerimi bir türk ister mi???  bir vatan evladı istermi??? peki kim ister ?türkiye yi bölmek isteyen ister.... müslüman dünyanın gerilemesini isteyen ister... müslümanların en büyük dini düşmanı kim ? yahudiler...   peki şu ana dünyayı kim yonetiyo...kim gelip yanıbaşımızda savaş yaratıyo? kim ortadoğuya almak hakim olmak istiyo???  sen hangi adamı gördün 18-20 yaşında kasımpaşada futbol oynayan 40 ında amerikaya çağırılıp(cumhuriyet gazetesi arşivlarinde var)(12-13 yıl önce) 50 yaşında ülkenin başbakanı olan??????  hala mı kanıt istiyosun---- tabi bunlar düşünerek okuyarak olur... öyle etrafa kanıtla diyerek olmazzz...  atatürk ün bi lafı vardır, milletimizde ne kadar kahraman yiğit varsa bi o kadar da hain vardır demiş atam... tek hain yokkk....

Toplam Hit: 11364 Toplam Mesaj: 46