Musa"Nın Çocukları Yalanı..
-
ya millet durdu durdu,tayyip başkan olunca gözü mü açıldı.tayyip ateist,tayyip humenist,tayyip abdessiz.ne la bunlar sıkıldım a.q artık yaa. adam neyse ney.diyelimki ekmeğimize el koydu vatanımızı bölmeye satmaya kalkıştı.ozaman hep beraber bakarız çaresine adam büyük bi yüzdeyle oy almış başbakan olmuş hala dır dır dır.eline klavyeyi alan internette tayyip spekilasyonu yapiyor.la çık sen başbakn ol ozaman azimle s... toprağı delermiş azmet başbakan ol.sen amerikaya gitme... uzaya sen fırlat gemileri.amerikadan akıllıysan sen yap.
kardeş ne olduğunu anlamadım senin....
biz bunu keyfimizden yapmıyoruz. korkumuzdan yapıyoruzz. sen şimdi rahat rahat evinde oturuyosun... böyle giderse köle olcazz... avrupalı ne zaman acıdı müslümanlaraki şimdi acısın... şimdi klavyeyle yazıyoruz ..yemin ederim 100 sene önce olsa dağa çıkardımm.. herkes koyun olursa vatan ı kim güdecek...
-
Vah yavrum vah! Senin komplon gelmiş :|
Şimdiye kadar yazılan herşeyi unutun.Abd ne yaptı ? İkiz kulelerini kendi eliyle yıkmadımı ? Dünyadaki dengelerin bu kadar karışık ve acımasız olduğunun göstergesi bu deilmidir ?
Şimdi soruyorum size! Neden Tayyipciim vatan hayini değilde vatanperver olmasın ? Gördüğünüzün arkasını düşünün birde! Neden olmasınlarla bu işler yürümez.Size bi teoriyi anlatayım.Bir yıl önce kendi kafamda kurduğum ve gerçeklerle birebir örtüşen bi teori!
Olmaz olmaz demeyin. Ya olmuşsa. Ya çıkarsa :P
Tayyip i amerika başımıza getirdi.Çünkü bu ülkede amerikasız bir hükümet imkansızdı. 50 yıllık gelenek bozulmadı ve amerikanın desteklediği medya Tayyibi başbakan yaptı.Hemde havada bahar rüzgarları estirerek.Nede güzel oldu sloganlarıyla.Amerikanın bi hedefi vardı.Medyada rakibi olan Uzanları dürtmek.Tayyip ve TMSF el ele verdi amerika için uzanlar çatır çatır dürtüldü.Bu sayede amerika medyada taşşağını garantiye aldı.Taş gibide yerinde kaldı.Kalmakta!
Sonra 1 mart geldi çattı.Amerika teskere istedi tayyip tezkere ister gibi yaptı.Tayyip istese tezkere cıkmazmıydı ?Tayyibin istediği hangi kanun mecliste takılı kaldı ? Güzel bir vücut çalımı atan Tayyip ( Ki burada futbolculuğunun da katkısı büyüktür! ) kameraların karşısında içindeki fıkır fıkır sevinci gizleyerek ve kazanmanın o asil duygusunu kamçılayarak rol yaptı." Olmadı.Beklemediğim bir sonuçtu.Bu halkın iradesidir" dedi.
Şimdi atlayanlar çıkacak.Atlamak iyidir.Kan dolaşımını hızlandırır.Zihni açar. Saygılarımla!..
-
evet evet tayyip süper
iktidara gelmeden 70 milyardolar olan borç 360milyar dolar oldu iktidara geldikten sonra.
Yolmu yaptın?Götüne girsin, toki mi yaptın?Götüne girsin, özelleştirmeler mi var?götüne girsin
benim 3 göbek çocuklarım bunları ödemeye mahkum oldu.Yaptığın bütün herşey girsin...
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------evet evet tayyip süper
iktidara gelmeden 70 milyardolar olan borç 360milyar dolar oldu iktidara geldikten sonra.
Yolmu yaptın?Götüne girsin, toki mi yaptın?Götüne girsin, özelleştirmeler mi var?götüne girsin
benim 3 göbek çocuklarım bunları ödemeye mahkum oldu.Yaptığın bütün herşey girsin...
-----------------------------
Ondan önce başkalarına girmişki baya sesleri çıkıyor. Çok acımış sanırım ! Başka iktidarlar götlerine sokacak kadar bile bi şey yapmadılar . Bu adam bi şeyler yapmış. Azınızla söylüorsunuz işte. Beğenmek zorunda değilsiniz. Ama o saydıkların haksız yere küfredenlere girsin! -
Yazılanları şöyle bir okudum...Bazı arkadaşlar tayyip i suçlamış, bazıları savunmuş...Şimdi biz nerdeydik nerelere geldik ey benim güzel Türkiyem!!!Bize neler oldu...bizi kim bu hallere getirdi!!!Kahraman Türk Milleti(Türkü Kürdü Çerkesi Lazı vs vs ) değil miydi bu vatanı düşman işgalinden kurtaran, seve seve canını veren sizlere soruyorum ey millet...Siz nasıl Atatürkçüsünüz(!) Bugün kalkmışınız şu cemaate gittim buraya gittim bunu gördüm bunlar müslüman bunlar değil falan...Adam kalkmış dinle siyaset yapıyor siz bunu göz göre göre yiyorsunuz!! Benim vatanımı savunan şehidime kelle diyor bebek katili apoya sayın diyor siz hala burada kalkmış bu insanı savunuyorsunuz Atam Köylü milletin efendisidir demiş ama sizler Ananı da al burdan git diyen bir adamı hala savunuyorsunuz....Bundan yıllar önce yapılan devrimin(laiklik)olgusunu anlayamamış bir milletimiz var. (bu tamamen tabanın eğitimsiz olmasındandır)Ne zamanki bu ülkede din üzerinden siyaset yapılmaz o zaman bu konular yerli yerine oturur.Dinimizi kullananların Atatürk'e ve devrimlerine dil uzatanların ne hala geldiğini düşünün...(demokrat parti gerçeği, erbakan, recai kutan, fetullah gülen vs vs...)bizi bize düşürüyorlar farkında değil misiniz?? Halk arasında açık kapalı müslüman hristiyan yahudi türk kürt çerkes laz ayrımı yapmaya çalışıyorlar kendinize gelin...Hala birileri kanıt göster diye kendilerini parçalar çünkü o bir kere inanmıştır onun beyni yıkanmıştır kanıt mı istiyorsun al sana kanıt ATAM VE DEVRİMLERİ ATAM'IN GENÇLİĞE HİTABESİ ATAM'IN SÖZLERİ (bazıları bunları laf salatası olarak kullanıyor ve göruyor) ...oku bin kere yüz bin kere hala kanıt istiyorsan YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!! Saygılarla...