folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Musa"Nın Çocukları Yalanı..

Musa"Nın Çocukları Yalanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    güzel kardeşim forumda çok kez çıktın karşıma fakat bi kere dahi mantıklı cevap alamadım senden nedense sonra gelmiş bana bebe felan diyorsun sen biliyorsan bildiklerini açıklada öğrenelim o vakit. senin "tayyip abd uşağıdır" lafından başka bi icraatını göremedik açıkçası istersen araştıralım varmı şöyle bilgini konuşturdğn sağlam bi yazın? elbet yine bi yerde saçmalayacaksın o zaman görüşürüz daha fazla idrar yarıştıracak değilim tamam ben bilmiyorum sen biliyorsun=) nasılsa herkes okuyor yazdıklarımızı değil mi? göz var nizam var hesabı.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

YaSevYaTerket_COm (Bu Alan Adı SATILIKTIR) isimli sevimli üye cumhurbaskanin oglu konusuna sunu yazmis..

"A.K. Bunlar Ülkenin Anasını Shikmeye Kararlı

Çoluk Çocuk Genç Yaşlı Cümbür Cemaat Ülkenin Anasını Shikecekler

Allah Belanızı Versin Akp ninde Oy Verenlerinde..."

gecen gün ki konudada Akp ye oy verenlerin dagdaki terörsitlerden farki yok seklinde tamamen kiskirtmak adina bu tür konusmalari oldu..

simdi ben yukardaki özellikle kalın harflerle yazmıs oldugum cümleleri bu forumda sarfetmis olan bi insanla aynı konu baslığı altında bulunduğum icin bile utanıyorum..

o cümleleri yazan kisinin zeka seviyesini cidden merak ediyorum saka değil..yada sarhoş takılıo..

Gereksiz sekilde cümle sarfeden bu sahsiyetin yazdıgı konuya rica ediyorum karsılık vermeyin..bu cümleyi söylediklerim kendilerini bilirler..bosa zaman harcarsınız..bırakın kendi düşüncelerini yazsın..yazsın ki ortaya cıksın evrende ne kadar boslugu bos yere isgal ettigi..zira kendisi ztn baslı basına bi bosluktan ibaret..

Umarım demek istedigimi anlamıssınızdır ;)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

güzel yakalamışsın biggest bende bunu demeye çalışıyorum mürid beni aşalığyor aklınca fakat yorumlarını takip ettiğim kadarıyla sadece küfür etmeye programlanmış bot gibi bişey=) söylediklerine bakınca zaten anlaşılıyor içinde yaşadığı çelişkiler imzasında müslümanım yazıyor daha bir müslümana başkasına tapmakla iftira atmanın ne kadar büyük bir günah oldğnu bilmiyor milliyetçi takılıyor milletinin analarının bilmemne yapılacağndan bahsediyor küstahca. bu kadar tutarsız oldğu kanıtlanmış bi adamla tartışmaya gerek yok çok haklısın..

ismi geçen müride ithafen; istedğin küfürü yaz hakareti et... ne kadar çelişik bi adam oldğnu yukarda kanıtlarıyla gösterdim daha sana cevap verme gereği duymayacağm...

selametle...

=)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ulan burada resmen 4 kişiyle flod yapıyosunuz

konuya gelelim bizim cahal insanlarımız böl safların uydurduu konulara çok çabuk kanıyolar be 

edir bu sanana adamın hangi bayrakla nereye ggittiğinden sende gemi al bakalım ticaret nasıl birşey sende öğren 

abd bayrağı taşıyınca daha az vergi ödüyosun asalak salak.

ayriyeten fettullah gülen bey'e kendisi dinler arası diyalogu genişletmek amacı ile papalarla el sıkışmıştır yok o el öpme meselesi dersen

diğer cemaatlerin salak adamlarının salak kişilere yaptırdıı fake resimleridir onlar.

hani bilirsiniz süleyman efendi cemaati falan.öldüler,hala uraşıyolar diğer cemaatlerle yok onlara bi sözüm ama... 

ayriyeten fetullah ülen beyin cemaatlerine hayranım her iki cemaate denemek amacıyla gittim

ve gördüüm sonuç şu

abi nurcularda hiç sıkma yok herşey yerli yerinde sıkıcı gelmiyo hiç bişey dersin zamanında ibadetin zamanında okuman zamanında

ama süleyöman efendininkiler tamamen fesatçı yok böle bi toplıum ya

kendilerinin müslünam diyolar ama işleri güçleri nur cemaatini kötülemek sanane lan diğer cemaatlerden kendi işine baksana bie orada grdüüm kötü olaylardan biri

adama tokat atıyolar lan.

bende buraya nerden geldiyem takmışım gidiyorum:D

hadi hyırlı günler... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

Ladin de Amerikan Uşağıdır

fettoş gibi tayyipde amerikan uşağıdır

sen kimi savunuyorsun peki By Faşist Karde$ ?

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Ladin de ABD uşağıdır, Feto 'da. Bunlar kanıt istemezler. Yazıyı yazan adam da ABD uşağının önde gideni bayrak tutanıdır. Daha bu gibi bir sürü yazar vardır ve bu yazarları Başbakan'ın yanında her daim görebilirsiniz.

Ladini'de zamanında ABD desteklemiş (Belki de hala destekleniyordur, ABD nin tarihi gizli şerefsizliklerle doludur, isteyene Michael Parenti 'nin "İmparatorluğun Çöküşü" adlı kitabını örnek verebilirim) bu bilinen birşey, tamam mı?
    Tayyib 'i de desteklemiş ve destekliyor bu da herkes tarafından bilinen birşey, tamam mı?

Eeee ulan siz adamlar hala ne konuşuyorsunuz? ABD tarafından desteklenen adamların "adamlığından" şüpheniz yok mu? Hiç mi tarihe bakmazsınız? Hiç mi "şerefsiz" ve "vatan haini" tanımadınız? Hepsi de "din" üzerinden satmadı mı lan bu memleketi , hala mı kılınız kıpırdamaz? Elhamdürüllah Hepimiz Müslümanız ama Fettoş gibi ne olduğu tam belli olmayan insanlardan medet ummayın, onları takip etmeyin. Onları takip edeceğinize sizin maliye bakanının yasak olmasına rağmen bizzat emir vererek çalışan herkesinin bütün hesaplarını (market vs... herşey dahil) kuruşu kuruşuna incelettiği ve birtek kusurunun bile bulunamadığı KANALTÜRK gibi gerçek televizyon kanallarında çıkan adamları takip edin. Bakın bir gün izleyin adamlar neler diyor. Ama ben biliyorum bu okullar , yurtlar fln çok güzel tertipklenmiş, bir taraftan gazeteler geliyor vs.. ama bunlar bir yere kadar ve benim görüşüm artık bunların yolu da tıkandı ;) yakında göreceğiz. Siz yapamadınız... Siz başaramadınız... Artık Sizden geçti... Türk Milleti'nin aklını çelemeyeceksiniz!

Erkin BABA'nın bir sözüyle bitirmek isterim:

İŞTE! Türk Yurdunun Evladı!

Bütün bu kabiliyetsizlik ve basiretsizliklerinin neticesi, gün olur devran döner ve senin başbakanının adı TAYYİP, onun kızının adı SÜMEYYE, gelininin REYHAN, yardımcısının DENGİ MİR, senin bakanlarından birinin adı BİN ALİ, diğerinin MEHDİ, öbürünün BEŞİR, bir diğerinin karısının adı HAYRÜNNİSA olur, evde o karşısından ayrılamadığın tv'nin idaresi ZAHİT diye birinin emrine verilir, onun da yardımcısının adı ABDÜLVAHAP olursa, nerede yaşadığını merak eder hale gelir. MUSTAFA KEMAL'lerden nerelere geldiğine şaşırırsın böyle!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

rockzone ye.

iyice saçmalamışsın ..kanaltürk diyorsun sahbi kim desem bilmez gogol dan araştırırsın.

onların allahıyla benim allahım ayrı (tuncay özkan)

bizim allahımızla onların allahını buluşturalım anlaşsınlar( yine tuncay özkan)

mustafa kemal lerden  vs vs .anladığım kadarıyla arap isimlerine takmışsın sen de kafayı.

mustafa peygamberimizin adıdır mustafa da çıkar muratta çıkar zahit te çıkar zahidede çıkar.

peki ne çıkmaz biliyormusun? boş zihniyet ten adam çıkmaz.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

rockzone ye.

iyice saçmalamışsın ..kanaltürk diyorsun sahbi kim desem bilmez gogol dan araştırırsın.

onların allahıyla benim allahım ayrı (tuncay özkan)

bizim allahımızla onların allahını buluşturalım anlaşsınlar( yine tuncay özkan)

mustafa kemal lerden  vs vs .anladığım kadarıyla arap isimlerine takmışsın sen de kafayı.

mustafa peygamberimizin adıdır mustafa da çıkar muratta çıkar zahit te çıkar zahidede çıkar.

peki ne çıkmaz biliyormusun? boş zihniyet ten adam çıkmaz.

Son 2 cümlene kurban olurum hacım. Saygılar :\

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Ahh be kardeşlerim, hemen saldırmayın insana ,yapmayın böyle , "adam olamazsın" ya da " boş kafalı" demeyin ne olur gücenirim. Birbirimizin suratına bakıyoruz şu memlekette daha kimimiz kaldı ki?

Kanaltürk'ü senin kadar bilmiyor olabilirim belki o konuda birşey diyemeyeceğim çünkü sen o kanal hakkındaki kendi bilgini buraya yazmamışsın!

Kanaltürk'ten Tuncay Özkan, "Onların Allah'ıyla benim Allah'ım ayrı!". Şimdi bu lafın neresine taktınız anlamadım. Bu ve buna benzer şeyleri ben arada bir duyarım memleketim sokaklarından. Acaba Tuncay Özkan 'a Hristiyan mı demeye çalıştınız bunu da çözebilmiş değilim? Biraz daha açıklayabilirseniz ne demeye çalıştığınızı daha rahat anlayacağım. Zira eğer Tuncay Özkan'a Hristiyan ve ya Yahudi demeye çalışıyorsanız onu bilelim öyle konuşalım. Adam 50 kere "Elhamdûrillah Müslümanım" diyor hiç demesi gerekmeyen yerde adamı böyle demeye mecbur bırakıyorlar. Tövbe Estağfirullah... Sonra efendim "benim Allah'ımla onların Allah'ını buluşturalım anlaşsınlar" demiş-miş (dediğinden de emin değilim ama demiş farzedelim). Ya arkadaşlar bunları ilkokul öğretmeni gibi birer birer anlamlarını mı açıklayayım yoksa ödev vereyim de sizler mi bana sonra açıklarsınız? Ne yapalım ne dersiniz? Ben ipucu vereyim anlamanıza kolaylık olur belki ( İpucu: Adam artık bu Devleti Yönetenlerin Müslüman olamayacaklarına kanaat getiriyor mizahi bir yoldan, Yaşar Nuri Öztürk'ün de dediği gibi, yaptıkları Kelime-i Şehâdet'in ruhuna aykırı, sadece Allah 'a Kulluk Ederim diyen bir adam milletini batıya bağımlı kılamaz).

Şimdi kardeşim o laflar benim değil ama keşke o düzeye erişebilsem. İnşallah bir gün bu ince ayrıntıları görebilecek bilgi ve yetenek düzeyine erişiriz cümleten. Reyhan benim yengemin adıdır. Tayyip de sizin babanızın, dedenizin adı olabilir.. Burada önemli olan adlar değil arkadaşlar (kendimi yine ilkokul öğretmeni gibi hissettim) , o adların nerelerde kullanıldığı. Adam'ın dikkatini çekmiş ve belirtmiş , bence de "Nerelerden" , "Nerelere" geldiğimizin ufak bir göstergesi olabilir adamın söyledikleri. Bu kadar anlatımdan sonra mantıksız bir yeri varsa lütfen açıklayın? Bugün öğretmek istiyorum ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    buna neden bi yanıt arıyosunuz ki--tayyip bir yahudidir. ve şeriatçilik yapmaktadır. yani görevi şeriatçiliktir. heralde şeriatçiliğin iyi birşey olmadığına herkes hem fikirdir. tıpki amerikan ın yetiştirdiği bin ladin gibi. evt amerikan ajanıdır ama görevi teröristçilik yapmaktadır. pkk nın bi konuşmasında dağdaki mağaranın yerini bulan amerika afganistandaki birini mi bulamıyooo.....allah türk ü korusun.....
Toplam Hit: 11433 Toplam Mesaj: 46