Müslümandan Müslümana Fark Var ...
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------Ben insanları inançlı ya da inançsız olarak ikiye ayırmam.
Bu konu inançlı kimselere hitap ettiği için o dipnotu ekledim.
Bunu kör olmayan ve kafası basan herkes anlayabilir
-----------------------------ya çocuk basmıyor değil mi?
"Çeşitlilik sadece müslümanlara değil herkese mahsustur." lafını kullandın.Ona hitaben "Ben insanları inançlı ya da inançsız olarak ikiye ayırmam" dedim.
Bu konu inançlı kesime hitap ediyor diyorum.Ateistlere herhangi bir lafım yok.Bu konu da müsade isteyip bizi bize bırakın demek istedim.Anladın?
Şimdi de basmadıysa gel p.m. e ordan anlatayım.
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------Saygı hak edene verilir!. Araya fitne fesat karıştırana ne saygısı? Güzelce söyledim yine de konunun içine ettiniz.Bravo...
-
herkesin müslümanlıgı kendine
-
ElOog bunu yazdı:
ALLAH bu dindarım diyenlerden bizi korusun
-----------------------------amin diyecem ama genç beyinler hemen bunların tuzağına düşüyor. din bezirganlığı yapanlardan korusun önce..
-
kaygusuz bunu yazdı:
amin diyecem ama genç beyinler hemen bunların tuzağına düşüyor. din bezirganlığı yapanlardan korusun önce..
-----------------------------"Abiler" diye geçinen insanların evinde ilgi çekici şeyler varda ondan hocam...3-5 çeşit salam vs...Gerçi yaptıklarının tamamını kötülemiyorum abilerin.Yiğidi öldür hakkını yeme güzel hazırlıyorlar öss'ye vs..Din konusunda da çok bilgili fakat Fethullah Gülen hakkında az bilgisi olduğu için topluluğa uyup aralarına girmiş kişiler var.İşin diğer yüzünün farkına varamamış bir çok "abi" var...
Aralarına giren kafasız çocuklara da bazı kamu kuruluşlarının sınavı olmadan önce soruları verdikleri son günlerde bilinen bir gerçek zaten... O da olmazsa yurtdışına gönderiyorlar.
Ülke'de ne yazık ki askeriye dışında hemen hemen her dalda boy gösteriyorlar.Sanırım Tamer Genç idi bunlar hakkında bir meclis konuşmasında uzunca bahsedip ülkemiz için gelecekte büyük tehlike olacaklarını söylüyordu.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Çağımızda evliya var da bizim haberimiz mi yok? Bu evliyalar kimlerse söyle de gidip 2 kelime birşey öğrenelim.
-----------------------------Evliya dan kastın nedir onu söylersen daha açık cevap alırsın.
birde birşey öğrenmek için temelden başla öyle hemen evliyalara çıkma silsile yoluyla git.
Cami imamı var müftü var diyanet işleri bakanlığı var .. ironik bir anlatım oldu umarım anlarsın.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------andidit
Çağımızda evliya var da bizim haberimiz mi yok? Bu evliyalar kimlerse söyle de gidip 2 kelime birşey öğrenelim.
-----------------------------dostum evliyalar ölene kadar kimseye bişey belli etmezler emin ol yakınlarında bile evliya vardır. ama ancak ölünce bi şekilde biliniyo
Evliyadan daha üstün insanlarda var şu anda yaşayan..
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
Çağımızda evliya var da bizim haberimiz mi yok? Bu evliyalar kimlerse söyle de gidip 2 kelime birşey öğrenelim.
-----------------------------dostum evliyalar ölene kadar kimseye bişey belli etmezler emin ol yakınlarında bile evliya vardır. ama ancak ölünce bi şekilde biliniyo
-----------------------------evliyadan daha üstün mehdi mi geldi? Mehdi kim Feto mu?
Tövbe tövbe :/
-
sirpence bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------evliyadan daha üstün mehdi mi geldi? Mehdi kim Feto mu?
-----------------------------Rütbe rütbe ayrılıyo herhalde :)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bilip bilmeden konuşma tmm mı ne yani evliyadan daha üstün bi mertebe yokmu peygamberlikten başka?