Müslümandan Müslümana Fark Var ...
-
andidit evliya dedi ben de ona sordum evliya nerde diye. Siz de bana akıl veriyorsunuz :) Dinimi yeterince biliyorum merak etmeyin. İmama, müftüye de gerek yok onların aldığı eğitimin bir kısmını zamanında aldım zaten.
Saygıdan bahseden arkadaş (Scofield) sana neremle gülsem bilemiyorum ki. Z-CHAN'ın ve onun gibi birkaç kişinin daha hatta belki de sitedeki ateistlerin %90'ının bizim dinimize ne kadar saygı gösterdiğini gördük. Şimdi saygıdan mı bahsediyorsunuz. Zaten arkadaş bir saygısızlık da etmedi. Dinle alakalı her konunun içine sıçtığınız için bırakın biz müslümanlar olarak bu konuyu tartışalım dedi. Sanki bir paylaşım yapmış da müslüman olmayanlar faydalanmasın demiş gibi tepki veriyorsunuz.
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------Olmadığı hususunda kanıt istiyorum ?
-----------------------------dediğin mantıklı mı bi düşün olmayan bişey ispat edilir mi adam var demiş ispat diyorum çamur atmak kolay
-----------------------------Mal varlığının olmadığı ispat edilemezmi sence
-
Scofield bunu yazdı:
Moonchild bunu yazdı:
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------dediğin mantıklı mı bi düşün olmayan bişey ispat edilir mi adam var demiş ispat diyorum çamur atmak kolay
-----------------------------Olmayan mal varlığının olmadığı ispat edilemezmi sence
peki bu adam pensilvanya da şehirden uzak bi evde yaşıyor yaşı olmuş 71 mal varlığını napcak sence kefenin cebi var da bizim mi haberimiz yok -
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Saygıdan bahseden arkadaş (Scofield) sana neremle gülsem bilemiyorum ki. Z-CHAN'ın ve onun gibi birkaç kişinin daha hatta belki de sitedeki ateistlerin %90'ının bizim dinimize ne kadar saygı gösterdiğini gördük. Şimdi saygıdan mı bahsediyorsunuz. Zaten arkadaş bir saygısızlık da etmedi. Dinle alakalı her konunun içine sıçtığınız için bırakın biz müslümanlar olarak bu konuyu tartışalım dedi. Sanki bir paylaşım yapmış da müslüman olmayanlar faydalanmasın demiş gibi tepki veriyorsunuz.
-----------------------------Bu müslüman ile bu müslüman bir değil diyonuz.
Bu ateist ile başka bi ateisti bir yapıyosunuz.Şuan senin yaptığın gibi.
Benim senin dinine yaptığım bi tane saygısız yazıyı gösterirmisin ?
-
Scofield bunu yazdı:
Moonchild bunu yazdı:
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------Olmayan mal varlığının olmadığı ispat edilemezmi sence
-----------------------------şimdi fetoyu savunmayacamda ne saçmalıyosun hoca ya. bi iddaa ortaya atıyosun sonra olmadığını ispatla diyosun ne kadar mantıklı :) olduğunu ispatlamakda zor bişey değil direk kendine bağlı olmasada Cemaatine bağlı binlerce kurum kuruluş var :/
-
sirpence bunu yazdı:
şimdi fetoyu savunmayacamda ne saçmalıyosun hoca ya. bi iddaa ortaya atıyosun sonra olmadığını ispatla diyosun ne kadar mantıklı :) olduğunu ispatlamakda zor bişey değil direk kendine bağlı olmasada Cemaatine bağlı binlerce kurum kuruluş var :/
-----------------------------herkes farkındadır ki devamlı büyüyor neden büyüyor bu kadar hızla düşündünüz mü çünkü kar amacı yok elde edilen kar tekrar yatırıma dönüştürülüyor harcanan paralar vatana millete dünyaya hizmet olarak dönüyor afrikada kaç ülkede ücretsiz tedavi hizmeti verildi gönüllü doktorlar tarafından.. açılan okulları dalgalandırılan Türk bayraklarını semalarda yükselenen Allah nidalarının sayısı bile bilinmiyor belki
-
sirpence bunu yazdı:
Scofield bunu yazdı:
Moonchild bunu yazdı:
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------şimdi fetoyu savunmayacamda ne saçmalıyosun hoca ya. bi iddaa ortaya atıyosun sonra olmadığını ispatla diyosun ne kadar mantıklı :) olduğunu ispatlamakda zor bişey değil direk kendine bağlı olmasada Cemaatine bağlı binlerce kurum kuruluş var :/
-----------------------------Olanların %100 doğru olduğunu ispat edersen olmayanlarında %100 olmadığını uydurulduğunu ispat etmiş olursun.
Ağız beyinden önce ve hızlı çalışınca çözümler bulunamıyor işte :)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------senden daha çok bildiğimi düşünüyorum sanırsam?
Kimmiş söylersen bizde öğreniriz?
Şimdi evliya evliyadan üstün olabilirde sonuçta oda evliya :)
Neymiş söyle öğrenelim?
-----------------------------belki saçma gelebilir sana ama yüzyılda bir dünyaya gelen gavs makamında insan var şu anda dünyada yaşayan.. inanıp inanmamakta özgürsün tabi
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------tamam dostum sensin konuştukca batıyosun çünkü :D
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
şimdi fetoyu savunmayacamda ne saçmalıyosun hoca ya. bi iddaa ortaya atıyosun sonra olmadığını ispatla diyosun ne kadar mantıklı :) olduğunu ispatlamakda zor bişey değil direk kendine bağlı olmasada Cemaatine bağlı binlerce kurum kuruluş var :/
-----------------------------herkes farkındadır ki devamlı büyüyor neden büyüyor bu kadar hızla düşündünüz mü çünkü kar amacı yok elde edilen kar tekrar yatırıma dönüştürülüyor harcanan paralar vatana millete dünyaya hizmet olarak dönüyor afrikada kaç ülkede ücretsiz tedavi hizmeti verildi gönüllü doktorlar tarafından.. açılan okulları dalgalandırılan Türk bayraklarını semalarda yükselenen Allah nidalarının sayısı bile bilinmiyor belki
-----------------------------Devamlı büyümesinin sebebi Türk halkını en hassas yerinden dininden vurmuş olması ,
olmasın ?