folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müslümandan Müslümana Fark Var ...



Müslümandan Müslümana Fark Var ...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Yanılıyorsunuz inançlar eleştirilebilir. Bunun sebebini yazmıştım.

    .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    IRET

    yazdıklarımı biraz olsun beyninle anlamaya çalışsaydın da saçma sapan konuşmasaydın daha iyi olurdu 

    benim müslümanlık hakkında söylediğim şeyler farklı konu inanışlar arası söylediğim şey farklı konu 

    ama sen bunu anlamayacak kadar acizsen benim yapabileceğim bişey yok dalga geçeceğine iki kelimeyi bi araya getirseydin de kayda değer bişeyler yazsaydın  


    severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    Fransız aylık gazete Le Monde Diplomatique, Türkiye'deki bazı kilit pozisyonları Fethullah Gülen hareketinin konrol altında tuttuğunu ve yaklaşık 26 milyar dolara hükmettiğini iddia etti.

    LAİK KEMALİST BÜROKRASİ YERİNE...

    Bir Alman gazeteci tarafından kaleme alınmış yorum-analizde, Batı'nın İslamcı kesim üzerinden yeni bir derin devlet kadrosu oluşturduğu ima edilerek "Şimdilerde sürekli olarak güçsüzleşen, ülkeyi yönetmekte yetersizliğini kanıtlayan Laik Kemalist bürokrasi yerine, ekonomik olarak neo liberal eğilimli İslamcılar, Batı'nın yeni ajanları olarak hizmet veriyor" yorumu yapıldı.

    AMERİKA'NIN SATRANÇ TAHTASI FİGÜRÜ

    Dünyada geniş bir coğrafyada, Fransızca'nın dışında 19 dile daha çevirilerek yayınlanan Le Monde Diplomatique gazetesinin Türkçe versiyonunda "Türkiye'de Üçüncü Güç... Amerika'nın Satranç Tahtası Figürü" başlığıyla manşetten verilen yorum-analizde şu görüşlere yer verildi:

    "Gülen, Batı'da, liberal ve reform odaklı bir İslamiyetin en önemli temsilcisi olarak kabul ediliyor. Gülen, aralarında Papa II. Jean Paul'ün de bulunduğu Hristiyan ve Yahudi temsilcilerin yer aldığı "zirve toplantılarına" da katıldı. Eski ABD Başkanı Bill Clinton gibi siyasiler ise onu "dostu" olarak nitelendiriyor.

    HEDEF DEVLETİN İÇİNDEKİ GÜCÜ ELE GEÇİRMEK

    Gülen taraftarlarının Adalet ve Kalkınma Partisi içinde siyasi nüfuz kazanmasının ardından hareketin şimdi de hedefi devlet içindeki gücü ele geçirmektir. Gülen hareketi özellikle de polis ve istihbarat kanadını belirleyici nitelikte bir güç enstrümanı olarak kendine garanti etti.

    OKULLAR CIA'NIN CEPHESİ Mİ ?

    Türk siyasi eliti, Gülen kurumlarını benzin ve gaz servetleri dolayısıyla oldukça önemli olan Kafkasya bölgesine kültürel ve ekonomik olarak tam anlamıyla nüfuz edilmesi konusunda bir araç olarak görmüyor. FBI'nın eski çalışanı Sibel Edmonds, ‘Öyle görünüyor ki bu okullar, CIA ve US-State Department çalışanları açısından bu bölgede gizli operasyonlar yapabilmek için bir cephe niteliğinde. ABD hükûmeti Türkçülük ve dinin yardımıyla Orta Asya'da etki kazanabilmek için Türkiye'yi yardımcı olarak kullanıyor’ beyanında bulundu.

    YENİ OSMANLI

    Fethullah Gülen birçok Kemalistin endişe ettiği gibi Ayettullah Humeyni'nin bir Türk versiyonu değil. Gülen için daha ziyade jeopolitik açıdan önemli olan Balkan, Arap Dünyası, Rus sınırı ve Çin Seddi arasındaki bölgede düzenleyici güç konumundaki bir Yeni Osmanlı hegemonya projesi söz konusu.

    TÜRKİYE ZİRVEYE ÇIKACAK

    Düşünce kuruluşu Stratfor'un kurucusu George Friedman bunun hiç de gerçek dışı bir düşünce olmadığı kanısında. George Friedman kısa bir süre önce yayımlanan 'Gelecek 100 Yıl' adlı kitabında 'İslami dünyanın organize olması durumunda, Türkiye tıpkı 500 yıldır yaptığı gibi zirvede yer alacaktır' cümlesine yer verdi."

    Moonchild. hayrola senin beynini kim yıkadı. etrafındaki abilerin mi anlattı bunları sana... Şunu iyi bilki onlar seni kullanır sende onların emrinde olursun. velhasıl bir makale öğretilmiştir. sende onları öğrendin şimdi sıra geldi etrafına yaymada. ama şunu iyi bilki tek kişi kalsakta Türküm ve Düşmanım senin o abilerin ablaların feytullah hocan vesaire...
    O cemaat niye kendi cemaati dışındakilere hor gözle bakıyor ha ? bizden olmayanlar düşmanımızdır tarzı politika uyguluyor ? bak zamanında bir konu açtım ara orda seni anlatıyor tam seni ve senin gibileri. Satılık Vatandaş diye bir konu var ara bakalım neler yazılmış.  Amerika hizmeti için dini kullanan bu bezirganlar amaçlarına ulaşamayacaktır. Atatürkün Emperyalizme başkaldırışını kabullenemeyen batı bugün yine gelmiş Atatürkün kurduğu bu ülkeyi kukla devlet haline getirme peşinde cemaatleri niye destekliyor. Cumhuriyeti yıkmak isteyen bu pis yobazlar zaten hiçbirşey yapamaz. başkalarının emirleri için çalışırlar sadece. birde derimki yahu müslüman Atasına hiç ihanet edermi derim. evet mandacılık için eder bunlar. vahdettinden daha aşağılıklardır.
    Ben sünni bir ailenin evladıyım ama Anti feytullah görüşündeyim. o Kişiliğini sattığın büyük abilerinide biliyorum. emrettiklerini tıpış tıpış yerine getirdiğinide biliyorum. beyninin yıkandığınıda biliyorum. ve bu beyninin asla gerçekleri anlamayacağınıda iyi biliyorum. çünkü arkasında dinimiz var. eğerki ters olursan dinden korktuğun için ters olmak elinde değil. fakat onların işine yaramadığında eğerki okuyup araştırdığında belki beynin jetonu düşer. Tahribatta feytullahın defalarca konusu açıldı ve her defasında yazdım. Gençlerin bu tehlikeden uzak durması için doğruları yazdım. akıllı birey olup bu tuzaklara düşülmemesi Hür vatandaşlığı yaşanılabilmesi özgür insan olunabilmesi gerektiğini belirttim. Çünkü bu ülkeyi kuran Atatürk Bağımsız gençliğin olmasını istemiş. yoksa karaktersiz olup bi hiç yaşamı süren gençlikle ileriye dönük geleceğin karanlık olduğunu belirtmiş.
    Amerika ele geçirmek istediği ülkelerde hep  tarikatçı sistemi uygulamıştır. Din büyük bir güç olduğu için Ülkemizdede bu gücü bu cemaatle yapmayı 1955li yıllarda saidi nursi ile menderes ile denemişsede başarılı olamamıştır. 1987den itibaren Turgut özalla yapmaya çalışmışsada yine başarılı olamamış fakat sürekli Amerika Cıa ca desteklenmiştir.Cemaatin bütün bilgileri Cıada olduğunu söylemeye gerek yok heralde.
    Diğer cemaatler Kur'an kursu ve İmam Hatip Liseleri gibi doğrudan dini eğitim kurumlarına önem verirken, Fethullah Gülen cemaati, Turgut Özal döneminde, yurt içinde Anadolu liseleri ve kolejler açmaya başladı. Sovyetler Birliği'nin çözülmesi üzerine Gülen örgütü uluslararası okullar atağına geçti. Gülen'in öncelik verdiği ülkeler son derece dikkat çekici: Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar. Yani Amerika'nın ilgi alanındaki bölge ve ülkeler. Nitekim 1992'den itibaren, öncelikle Orta Asya Türk cumhuriyetleri olmak üzere Kafkas ve Balkan cumhuriyetlerinde, "Fethullahçı" diye bilinen vakıf ve şirketler, art arda kolejler açtılar. Ardından Asya ve Afrika ülkeleri geldi. ABD'nin Soğuk Savaş döneminde, Sovyetler Birliği'ni çökertmek için örgütlediği ve büyük olanaklarla yürüttüğü "CIA muhalefeti"nin, Gülen Örgütü'nün önünü açtığı net olarak saptanabiliyor. Sovyet bloğuna karşı yürütülen psikolojik savaşın en önemli aygıtı Hür Avrupa Radyosu, Fethullah Gülen'i bültenlerinin baş konusu yapıyor. Amerika'nın Sesi Radyosu'nun değişik lehçelerdeki Türkçe yayınlarında, Gülen ve misyonu döne döne övülüyor.
    Yani her şey ortada...
    Fethullah'ın okullarıının propagandası, "Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar Türk dünyasının hizmetinde" sözleriyle yapılıyor. Oysa bu okullar, Türkiye Cumhuriyeti'nin değil, ABD'nin hizmetindedir. Gülen cemaati tarafından yurt dışında, özellikle de Türk Cumhuriyetlerinde açılan okullarda, diplomatik pasaportlu Amerikalı CIA ajanları, "İngilizce öğretmeni" diye barındırılıyor. Bu işbirliği, Türkiye'de yapılan üst düzey resmi bir toplantıda, bizzat Fethullahçı okul yöneticisi tarafından itiraf edildi. Toplantıda, dönemin Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam ve MIT temsilcisi de bulunduğu halde, olay karşısında sessiz kalındı. Durum, devletin resmi olarak yayımladığı kitapla da belgelendi. 
    Vatanını Ülkesini seven her Türk insanı bu tehlikenin farkındadır. şimdi bide medyayı sardılar. akşam sabah medyadan yurttaşlara avunup avunup elde olmayan fol hikayesi dinletiliyorBizim milletimiz ekranlarda bi ağlayan görse hemen inanır. ağlamayla dilenmeyle hangi iş başarılı olmuşki bunların işi başarılı olsun. Başı dik haklı bir duruş bu ülkenin Lideri vardı. Mustafa Kemal Atatürktü bilirmisiniz? daha öncede bu konuda çok yazdım. biliyorum kafanın içiyle hipnoz edercesine değiştirildiği ve bu yazdıklarımın sana ters geleceğini. lakin senden başka birilerde okur diye yazıyorum. bundan sonra feytullahla ilgilide bir daha yazmayacağım çünkü yazdıkların kafalarında boş kalıyor. kendileri çıkarcı heves peşinde koşmaktalar geleceklerini onların kurtaracakları inancında yaşıyorlar. oysa kendi elleriyle geleceğini yaşatacağını bilmiyorlar. eyvallah...
     
    Dünyanın en demokrat işbirlikçi ajanı fetullah gülen...

    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2008
    Erkek

    http://i29.tinypic.com/2hcf4as.jpg

     

    :D


    There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    videoyu kesip biçmiş kücük cocuklar gibi şeyler yapmışlar ben fetocuda dğlm pek sevmemde ama o videonun tamamını izleyin ondan sora konusun..

    BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    fetullah gülenin bu konuşması talebelerinin birinin sigara içtiğini görmesinden sonra gelişmiştir.

    BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2007
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fransız aylık gazete Le Monde Diplomatique, Türkiye'deki bazı kilit pozisyonları Fethullah Gülen hareketinin konrol altında tuttuğunu ve yaklaşık 26 milyar dolara hükmettiğini iddia etti.

    -----------------------------
    ne hikmetse monde-diplomatique arşivinde öyle bi haber bulunamadı sadece türkiye baskısında çıkan bi haber ve mal varlığı 26 milyar dolar demiyor yapılan hizmetlerin bütçesi budur... bu haber ne kadar büyük bi hareket oldugunu anlamamı sagladı teşekkür ederim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2007
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    Moonchild. hayrola senin beynini kim yıkadı. etrafındaki abilerin mi anlattı bunları sana... Şunu iyi bilki onlar seni kullanır sende onların emrinde olursun. velhasıl bir makale öğretilmiştir. sende onları öğrendin şimdi sıra geldi etrafına yaymada. ama şunu iyi bilki tek kişi kalsakta Türküm ve Düşmanım senin o abilerin ablaların feytullah hocan vesaire...
    O cemaat niye kendi cemaati dışındakilere hor gözle bakıyor ha ? bizden olmayanlar düşmanımızdır tarzı politika uyguluyor ? bak zamanında bir konu açtım ara orda seni anlatıyor tam seni ve senin gibileri. Satılık Vatandaş diye bir konu var ara bakalım neler yazılmış.  Amerika hizmeti için dini kullanan bu bezirganlar amaçlarına ulaşamayacaktır. Atatürkün Emperyalizme başkaldırışını kabullenemeyen batı bugün yine gelmiş Atatürkün kurduğu bu ülkeyi kukla devlet haline getirme peşinde cemaatleri niye destekliyor. Cumhuriyeti yıkmak isteyen bu pis yobazlar zaten hiçbirşey yapamaz. başkalarının emirleri için çalışırlar sadece. birde derimki yahu müslüman Atasına hiç ihanet edermi derim. evet mandacılık için eder bunlar. vahdettinden daha aşağılıklardır.
    Ben sünni bir ailenin evladıyım ama Anti feytullah görüşündeyim. o Kişiliğini sattığın büyük abilerinide biliyorum. emrettiklerini tıpış tıpış yerine getirdiğinide biliyorum. beyninin yıkandığınıda biliyorum. ve bu beyninin asla gerçekleri anlamayacağınıda iyi biliyorum. çünkü arkasında dinimiz var. eğerki ters olursan dinden korktuğun için ters olmak elinde değil. fakat onların işine yaramadığında eğerki okuyup araştırdığında belki beynin jetonu düşer. Tahribatta feytullahın defalarca konusu açıldı ve her defasında yazdım. Gençlerin bu tehlikeden uzak durması için doğruları yazdım. akıllı birey olup bu tuzaklara düşülmemesi Hür vatandaşlığı yaşanılabilmesi özgür insan olunabilmesi gerektiğini belirttim. Çünkü bu ülkeyi kuran Atatürk Bağımsız gençliğin olmasını istemiş. yoksa karaktersiz olup bi hiç yaşamı süren gençlikle ileriye dönük geleceğin karanlık olduğunu belirtmiş.
    Amerika ele geçirmek istediği ülkelerde hep  tarikatçı sistemi uygulamıştır. Din büyük bir güç olduğu için Ülkemizdede bu gücü bu cemaatle yapmayı 1955li yıllarda saidi nursi ile menderes ile denemişsede başarılı olamamıştır. 1987den itibaren Turgut özalla yapmaya çalışmışsada yine başarılı olamamış fakat sürekli Amerika Cıa ca desteklenmiştir.Cemaatin bütün bilgileri Cıada olduğunu söylemeye gerek yok heralde.
    Diğer cemaatler Kur'an kursu ve İmam Hatip Liseleri gibi doğrudan dini eğitim kurumlarına önem verirken, Fethullah Gülen cemaati, Turgut Özal döneminde, yurt içinde Anadolu liseleri ve kolejler açmaya başladı. Sovyetler Birliği'nin çözülmesi üzerine Gülen örgütü uluslararası okullar atağına geçti. Gülen'in öncelik verdiği ülkeler son derece dikkat çekici: Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar. Yani Amerika'nın ilgi alanındaki bölge ve ülkeler. Nitekim 1992'den itibaren, öncelikle Orta Asya Türk cumhuriyetleri olmak üzere Kafkas ve Balkan cumhuriyetlerinde, "Fethullahçı" diye bilinen vakıf ve şirketler, art arda kolejler açtılar. Ardından Asya ve Afrika ülkeleri geldi. ABD'nin Soğuk Savaş döneminde, Sovyetler Birliği'ni çökertmek için örgütlediği ve büyük olanaklarla yürüttüğü "CIA muhalefeti"nin, Gülen Örgütü'nün önünü açtığı net olarak saptanabiliyor. Sovyet bloğuna karşı yürütülen psikolojik savaşın en önemli aygıtı Hür Avrupa Radyosu, Fethullah Gülen'i bültenlerinin baş konusu yapıyor. Amerika'nın Sesi Radyosu'nun değişik lehçelerdeki Türkçe yayınlarında, Gülen ve misyonu döne döne övülüyor.
    Yani her şey ortada...
    Fethullah'ın okullarıının propagandası, "Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar Türk dünyasının hizmetinde" sözleriyle yapılıyor. Oysa bu okullar, Türkiye Cumhuriyeti'nin değil, ABD'nin hizmetindedir. Gülen cemaati tarafından yurt dışında, özellikle de Türk Cumhuriyetlerinde açılan okullarda, diplomatik pasaportlu Amerikalı CIA ajanları, "İngilizce öğretmeni" diye barındırılıyor. Bu işbirliği, Türkiye'de yapılan üst düzey resmi bir toplantıda, bizzat Fethullahçı okul yöneticisi tarafından itiraf edildi. Toplantıda, dönemin Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam ve MIT temsilcisi de bulunduğu halde, olay karşısında sessiz kalındı. Durum, devletin resmi olarak yayımladığı kitapla da belgelendi. 
    Vatanını Ülkesini seven her Türk insanı bu tehlikenin farkındadır. şimdi bide medyayı sardılar. akşam sabah medyadan yurttaşlara avunup avunup elde olmayan fol hikayesi dinletiliyorBizim milletimiz ekranlarda bi ağlayan görse hemen inanır. ağlamayla dilenmeyle hangi iş başarılı olmuşki bunların işi başarılı olsun. Başı dik haklı bir duruş bu ülkenin Lideri vardı. Mustafa Kemal Atatürktü bilirmisiniz? daha öncede bu konuda çok yazdım. biliyorum kafanın içiyle hipnoz edercesine değiştirildiği ve bu yazdıklarımın sana ters geleceğini. lakin senden başka birilerde okur diye yazıyorum. bundan sonra feytullahla ilgilide bir daha yazmayacağım çünkü yazdıkların kafalarında boş kalıyor. kendileri çıkarcı heves peşinde koşmaktalar geleceklerini onların kurtaracakları inancında yaşıyorlar. oysa kendi elleriyle geleceğini yaşatacağını bilmiyorlar. eyvallah...
    Dünyanın en demokrat işbirlikçi ajanı fetullah gülen...


    -----------------------------

    ne dediginin farkında mısın sen benimle nasıl bi muhabbetin var beni ne kadar tanıyosun da yok satılık vatandaş yok kişiliğin satlık bilmem ne bunlara karar verecek kudret sende yok daha ismini bilmedigin adam hakkında ileri geri atıp tutuyosun yok rejime düşman yok amerika yandaşı yok ama yok yazının tamamı sadece SAFSATA.... kayda deger hiçbişe yok hiç cevap bile yazmamam gerekiyor umarım bir daha başkalarının (kendimi kastediyorum) hayatı hakkında kafana göre yorum yapmazsın..

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    @kaygusuz sana göre tüm sağcılar senin görüşüne uymayanlar amerikan uşağı ?

    Hele yazının bi kaç yerinde çok güzel alıntılar iğnelemeler yapardımda yapmıyacam yap diye ısrar etme :)

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek
    fethullahcı = sağcımı oluyor? kaygusuz'un mesajları arasında sağcı ile ilgili hiç bir yazı yok

    ...
Toplam Hit: 9272 Toplam Mesaj: 93