Mustafa Kemal"E Saldırma Zinciri
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------Öğrenmekten acizsen ben ne yapıyon.Karı kız itlik piçlik te koşacana otur öğren sonra sövün ona buna yok yök yok tayyip yok bilmemne
-----------------------------
hayatında bellki karı kız olmamıs bunun ezikligiyle bişileri sindiriosun.sora basımıza wakitteki gibi 16 yasındaki kızları taciz eden bi abaza olarak cıkarsın bundan eminim nokta. -
tabi canım hepsi zamanın provakatörlüğü anlayamadıysan git oku anla.
OKUMAKTAN ACİZ Bİ TOPLUMUZ...KİTAPLAR BİZE ZOR GELİYO...
Bişi bilmeden ötüyonuz papağan gibi
-
harunra:
Atatürkle ilgili görüşlerini söylesene bi bize.Neymiş öğrenelim.çok okumuşsun ya,o okuduğun yerlerde neler diyor? -
ya sen ne sanıon kendini yaa,ne bu bilmilik havaları falan,tarihi bilmionuz dion sen ne bilion a.q,madem çok şey bilion bizle paylaş bizde öğrenelim,ama ben senin ne olduğunu çok iyi biliom provakatörcünün tekisin
-
islamcılardan korunmak için
günde 1000 defa ;( ben laikim laik kalacam)
her sabah 33 kere ; ( ampul patladı ,imam bayıldı)
çek. korunursun :D
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------Öğrenmekten acizsen ben ne yapıyon.Karı kız itlik piçlik te koşacana otur öğren sonra sövün ona buna yok yök yok tayyip yok bilmemne
-----------------------------anlasilan tüm bu tür konular cok zoruna gidiyor.. bir tarafina aci koyuyo ki bögürme ihtiyaci duymussun.. saksakci domalizasyon et parcasi seni.... hepiniz ayni pokun sineklerisiniz.. suna bak.. yazilara bak.. insanligin yüz aki edalari ve ortaya biraktigi pislik... bi sttir git ya..
-
Türkiyede öyle bir kesim var ki bunlar egitimsizlikten degil egitimin gereksiz olusunu savundukları için cahillerdi.Zaman degişti şimdi egitim gördükleri halde yine cahiller.Peki bu cehalet neden ?.Okumak,okula gitmek ile çözülmüş yada çözülecek herhangi bir konu mu ? Hayır,çünkü dinin yanlış ögrenilmesi ögretilmesinden gelen bir durumdur.Din dogmatiktir bu yüzden ailede nasıl ögrenilmişse ileride çocugun görüşleride %80-90 aynı olucaktır.Peki bu yanlışlık siyasal bir alana kaydırılırsa ve üstünede para serpiştirlirse istedigini avuçlarnın içine alırsın.Bizim toplumumuzda dinci=dürüst,iyi,terbiyeli insan profili canlanıyor hemen.Buda çogu kişiyi yanlış yöne gitmelerini için sevketiyor.
Mustafa Kemal Atatürk zamanında kuranı Türkçeye ilk çevirten kişidir.Bunun yanı sıra şeh,hacı,hoca kılıfında insanları kandıranlarıda temizleyendir.Bu kişilerin torunları,muritleri bizi içten çökertmek için fırsat kollayanların eline laiklik=dinsizlik ile geçmiştir.Onların kurmsallaşmasını saglayan,sessizce ilerlemesine olanak verenler bellidir.Ancak onlara kananlar yanımızdadır.Dedigim gibi din dogmatiktir bir kişiye dini alıpta sen yanlıs biliyorsun dogrusu bu diyerek onu görüşlerinden vaz geçirmek imkansızdır.Bu yüzden ne yapmalı ?.İnsan hakları,eşitlik-düşünce özgürlügü mü ? Bunlara inanalım ve onları bu kıstaslar ile mi karsılayalım.Bizi zaten bu kavramlara çekip bataklıkta kaybolmamızı istiyenler her türlü davranasımıza barbar kılıfı takıp bizi mahcup etmeye calısanlar degil mi ? Ya barbar olup vatanımızı-milletimizi Atamızın ön gördügü sistem ile yasatırız yada medeni olup arapca konusup arapca yazarak kimligmizi yavas yavas kaybederiz.
İstiklal mahkemelerini kurucak hükümet.Mevcut olananın inmesi ile iktidara gelirse ki şuan ki partiler için bunu söylemek güç.Yeni bir parti yeni bir sistem ile bu kişileri yargılayıp teker teker infaz etmedigi taktirde biz daha çok Atamız için sokaklara çıkarız daha çok ergenekon operasyonları izleriz.Uyannın artık,çetin yollar yufja yüreklilikle aşılmaz...
-
Atatürke laf atme yersiz yersiz..
sen yine anandan doğardın ama baban kimdi bilmezdin şerefsiz...bu lafı çok severim Atatürke laf atana kafam girsin it ürür kervan yürür.
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------tabi canım hepsi zamanın provakatörlüğü anlayamadıysan git oku anla.
OKUMAKTAN ACİZ Bİ TOPLUMUZ...KİTAPLAR BİZE ZOR GELİYO...
Bişi bilmeden ötüyonuz papağan gibi
-----------------------------hayatın boyunca ne okudun ki bu konuda yorum yapabiliosun ? profmusun bilader nesin sen şakamısın sana bişi sölüyeyim okuduğum kitaplar senin boyunun en az 20 katıdır ( boyunu 2 metreden hesap ettim )
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------Atatürke laf atme yersiz yersiz..
sen yine anandan doğardın ama baban kimdi bilmezdin şerefsiz...bu lafı çok severim Atatürke laf atana kafam girsin it ürür kervan yürür.
-----------------------------İzninLe buzuLcuğum şöyLe tamamLamak istiyorum :)
“Ne ararsın tanrı ile aramda/Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda/Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı şarap içiyorsam sana ne/Yoksa sana bir zararı içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye/Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkünmüdür ibadet/Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et….
Senin gibi dürzülerin yüzünden/Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma/Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma/Baban kimdi bilemezdin şerefsiz”