folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mustafa Kemal"E Saldırma Zinciri

Mustafa Kemal"E Saldırma Zinciri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

dönüp bi postlarina bak harunra....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

ya sen kimsin ya hala yazdığım sorulara bile cevap vermedin piyangodan mı çıktın sen ne biliosun ki ?cevap bir bok !

almışın bir kaç abinden gazı gelmişin buraya ne okudun ki hayatında merak ediyorum nutuk u okumuş hala daha cevap yok nutuk hakkında sorduğum soruya ?

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

boşverin arkadaşlar bazılarının dini imanı hayatı sait ,risale ve fetoş anlamalarını beklemeyin nafile anca böle çıkıp çıkıp ortalığı karıştırırlar.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek

başlığı yazana söylüyorum....sen babana ismiyle mi hitap ediyorsun???  mustafa kemal bizim atamızdır....ATATÜRK ÜMÜZDÜR...ONA İSMİYLE HİTAP ETMEMELİSİN....O ATATÜRK TÜR.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

onur35 sende artik bi daha ne yapman gerektigini ögrenmissindir.. böle önder bi insanin böyle bi ülkede üstelik iceriden disaridan ezme politikalari mevcut iken.. Sanirim isminin dahi yazilisina umarim bundan sonra dikkat edersin. sahsen bende cok bozuldum bu sekilde yazmana.. Biraz daha dikkatli ol..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

omerali bunu yazdı:
    -----------------------------

başlığı yazana söylüyorum....sen babana ismiyle mi hitap ediyorsun???  mustafa kemal bizim atamızdır....ATATÜRK ÜMÜZDÜR...ONA İSMİYLE HİTAP ETMEMELİSİN....O ATATÜRK TÜR.

ya kardeşim bilerek mi yapıosunuz bunu ya,Allah aşkına Mustafa Kemal benim de Atam benim de izinde gittiğim tek insan,ii de nie sorun çıkarıosun şimdi,valla bu kadar olmaz yaa

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

onur35 sende artik bi daha ne yapman gerektigini ögrenmissindir.. böle önder bi insanin böyle bi ülkede üstelik iceriden disaridan ezme politikalari mevcut iken.. Sanirim isminin dahi yazilisina umarim bundan sonra dikkat edersin. sahsen bende cok bozuldum bu sekilde yazmana.. Biraz daha dikkatli ol..

kardeş doru sölüon ama benim ki bilerek yağılan bişey değil,yinede dikkat etmem gerekirdi,bunda sora dikkat etcez artık

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harunra
    harunra's avatar
    Erkek

Bi son yazışım artık onur35 gibilerin seviyesine inmiyecem

Herkese iyi geceler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

harunra bunu yazdı:

Bi son yazışım artık onur35 gibilerin seviyesine inmiyecem

Herkese iyi geceler

harunra sen çok şanslısın çünkü bu kadar insan senin seviyene indi(adam giderken bile ortalığı karıştırıyo yaa)

Ayrıca arkadaşLar onur35 bir hata yapmış bu kadar gitmeyin üstüne hem insanLık haLi bi harfi unutmuş oLur böyLe şeyLer..Zaten konu harunra tarafından yeteri kadar provake ediLdi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Atamıza laf atmak kimin haddine.. O ülke kurarken, şimdi bazı YOBAZ ların hayranlık duyduğu kişiler şiir ezberliyordu..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
Toplam Hit: 11058 Toplam Mesaj: 86