Mustafa Kemal"E Saldırma Zinciri
-
dönüp bi postlarina bak harunra....
-
ya sen kimsin ya hala yazdığım sorulara bile cevap vermedin piyangodan mı çıktın sen ne biliosun ki ?cevap bir bok !
almışın bir kaç abinden gazı gelmişin buraya ne okudun ki hayatında merak ediyorum nutuk u okumuş hala daha cevap yok nutuk hakkında sorduğum soruya ?
-
boşverin arkadaşlar bazılarının dini imanı hayatı sait ,risale ve fetoş anlamalarını beklemeyin nafile anca böle çıkıp çıkıp ortalığı karıştırırlar.
-
başlığı yazana söylüyorum....sen babana ismiyle mi hitap ediyorsun??? mustafa kemal bizim atamızdır....ATATÜRK ÜMÜZDÜR...ONA İSMİYLE HİTAP ETMEMELİSİN....O ATATÜRK TÜR.
-
onur35 sende artik bi daha ne yapman gerektigini ögrenmissindir.. böle önder bi insanin böyle bi ülkede üstelik iceriden disaridan ezme politikalari mevcut iken.. Sanirim isminin dahi yazilisina umarim bundan sonra dikkat edersin. sahsen bende cok bozuldum bu sekilde yazmana.. Biraz daha dikkatli ol..
-
omerali bunu yazdı:
-----------------------------başlığı yazana söylüyorum....sen babana ismiyle mi hitap ediyorsun??? mustafa kemal bizim atamızdır....ATATÜRK ÜMÜZDÜR...ONA İSMİYLE HİTAP ETMEMELİSİN....O ATATÜRK TÜR.
-----------------------------
ya kardeşim bilerek mi yapıosunuz bunu ya,Allah aşkına Mustafa Kemal benim de Atam benim de izinde gittiğim tek insan,ii de nie sorun çıkarıosun şimdi,valla bu kadar olmaz yaa -
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------onur35 sende artik bi daha ne yapman gerektigini ögrenmissindir.. böle önder bi insanin böyle bi ülkede üstelik iceriden disaridan ezme politikalari mevcut iken.. Sanirim isminin dahi yazilisina umarim bundan sonra dikkat edersin. sahsen bende cok bozuldum bu sekilde yazmana.. Biraz daha dikkatli ol..
-----------------------------
kardeş doru sölüon ama benim ki bilerek yağılan bişey değil,yinede dikkat etmem gerekirdi,bunda sora dikkat etcez artık -
Bi son yazışım artık onur35 gibilerin seviyesine inmiyecem
Herkese iyi geceler
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------Bi son yazışım artık onur35 gibilerin seviyesine inmiyecem
Herkese iyi geceler
-----------------------------harunra sen çok şanslısın çünkü bu kadar insan senin seviyene indi(adam giderken bile ortalığı karıştırıyo yaa)
Ayrıca arkadaşLar onur35 bir hata yapmış bu kadar gitmeyin üstüne hem insanLık haLi bi harfi unutmuş oLur böyLe şeyLer..Zaten konu harunra tarafından yeteri kadar provake ediLdi..
-
Atamıza laf atmak kimin haddine.. O ülke kurarken, şimdi bazı YOBAZ ların hayranlık duyduğu kişiler şiir ezberliyordu..