Mustafa Kemal"E Saldırma Zinciri
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------harunra bunu yazdı:
-----------------------------Konu Başlığnda Mustafayı => Mstafa yazan çocuk açtığı konulara bakın yaw.Provake değilde ne yıkıyo sizler gibi cahilleri
Arkadaşım vardı deniz geçmiş mi şerefsiz varya [Bana göre] onlara takılmış allahsız olmuş.Her şeyimiz elden gidiyo görün.Türkün nerde örf ve adetleri köylerde bile kalmadı.
Görün zaman herşeyin ilacıdır çıkar ortaya herşey
-----------------------------
Onur35'e Laf atıyon yanLış yazmış diye sen kendin Deniz Geçmiş diyon önce yazmayı öğren..!
-----------------------------deniz gezmiş benim için önemli bi insan değilde ondan.
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Konu Başlığnda Mustafayı => Mstafa yazan çocuk açtığı konulara bakın yaw.Provake değilde ne yıkıyo sizler gibi cahilleri
Arkadaşım vardı deniz geçmiş mi şerefsiz varya [Bana göre] onlara takılmış allahsız olmuş.Her şeyimiz elden gidiyo görün.Türkün nerde örf ve adetleri köylerde bile kalmadı.
lan utanmadan bide benim provake yaptığımı sölüyosun,utanmıon mu lan
-----------------------------Utanmıyom varmı diyeceğin ibiş.
işte utanma duygusu olmadığın için burda zırvalıon,utanması olmayan insalar her türlü pisliği yapar hadi kardeşim konuyu dağıtma sana yol göründü... yüzsüzlüğe gerek yok -
AntiOksidan bunu yazdı:
İslam Türkün orf ve adeti değildir.Herkesin inancına saygımız var ama islam Türklerin örf ve adeti değildir,biraz kitap okusaydın dediğin gibi bunu bilirdin.
Bu lafı allahsız olmuşlarl afından yola çıkarak söylüyorum.Ahlak=Din değildir.Bugün hristiyan Türklerde var,hazar devleti de var musevi olan islamiyet öncesi Türk devletleri göktanrı inancı.Neyse anlatsam da anlamazsın.
-----------------------------Din gidiyo dedim mi oku onla.Ben herşeyimi Türkiye için bahsettim oo dünyada büssürü türk var.
-
adam yatip kalkıp risaliye okumaktan beyni sulanmıs bişiler sacmalıo ama çözemedik daa :D
-
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------adam yatip kalkıp risayiliye okumaktan beyni sulanmıs bişiler sacmalıo ama çözemedik daa :D
-----------------------------puhah yorum budur ya ..:D
-
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------adam yatip kalkıp risayiliye okumaktan beyni sulanmıs bişiler sacmalıo ama çözemedik daa :D
-----------------------------Çözemediysen sabahtan beri niye yorum yapıyon.Bozdu bizi desen daha ii olmazmı.
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
lan utanmadan bide benim provake yaptığımı sölüyosun,utanmıon mu lan
-----------------------------Utanmıyom varmı diyeceğin ibiş.
-----------------------------bre dürzü sen kimsin ki orta yola cikip ortaligi velveleye vererek ötüyosun.. ebene atlarim senin... bak bakalim konu baslarina hakaret etmeye baslayan ilk sen varsin.. ya düzgün muhalefet et.. yada sittgit.. alin su adami ya daha ilk cevabinda hakaret etmeye baslamis.. Allahın sebek beyinlisi...
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------tranceport bunu yazdı:
-----------------------------Çözemediysen sabahtan beri niye yorum yapıyon
belki seni kazanirim diye.. -
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------Çözemediysen sabahtan beri niye yorum yapıyon
belki seni kazanirim diye..
-----------------------------Ne açısından.Sen önce kendini kazan.
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------Çözemediysen sabahtan beri niye yorum yapıyon.Bozdu bizi desen daha ii olmazmı.
dünyada en nefret ettiğim şey yüzsüzlüktür,yaww sen hala yazıon mu yaa bu ne yüzsüzlük böle ıyyy!!!