Mustafa Kemal"E Saldırma Zinciri
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede öyle bir kesim var ki bunlar egitimsizlikten degil egitimin gereksiz olusunu savundukları için cahillerdi.Zaman degişti şimdi egitim gördükleri halde yine cahiller.Peki bu cehalet neden ?.Okumak,okula gitmek ile çözülmüş yada çözülecek herhangi bir konu mu ? Hayır,çünkü dinin yanlış ögrenilmesi ögretilmesinden gelen bir durumdur.Din dogmatiktir bu yüzden ailede nasıl ögrenilmişse ileride çocugun görüşleride %80-90 aynı olucaktır.Peki bu yanlışlık siyasal bir alana kaydırılırsa ve üstünede para serpiştirlirse istedigini avuçlarnın içine alırsın.Bizim toplumumuzda dinci=dürüst,iyi,terbiyeli insan profili canlanıyor hemen.Buda çogu kişiyi yanlış yöne gitmelerini sevketiyor.
Mustafa Kemal Atatürk zamanında kuranı Türkçeye ilk çevirten kişidir.Bunun yanı sıra şeh,hacı,hoca kılıfında insanları kandıranlarıda temizleyendir.Bu kişilerin torunları,muritleri bizi içten çökertmek için fırsat kollayanların eline laiklik=dinsizlik ile geçmiştir.Onların kurmsallaşmasını saglayan,sessizce ilerlemesine olanak verenbler bellidir.Ancak onlara kananlar yanımızdadır.Dedigim gibi din dogmatiktir bir kişiye dini alıpta sen yanlıs biliyorsun dogrusu bu diyerek onu görüşlerinden vaz geçirmek imkansızdır.Bu yüzden ne yapmalı ?.İnsan hakları,eşitlik-düşünce ögürlügü mü ? Bunlara inanalım ve onları bu kıstaslar ile mi karsılayalım.Bizi zaten bu kavramlara çekip bataklıkta kaybolmamızı istiyenler her türlü davranasımıza barbar kılıfı takıp bizi mahcup etmeye calısanlar degil mi ? Ya barbar olup vatanımızı-mikketimizi Atamızın ön gördügü sistem ile yasatırız yada medeni olup arapca konusp arapca yazarak kimligmizi yavas yavas kaybederiz.
İstiklal mahkemelerini kurucak hükümet.Mevcut olananın inmesi ile iktidara gelirse ki şuan ki partiler için bunu söylemek güç.Yeni bir parti yeni bir sistem ile bu kişileri yargılayıp teker teker infaz etmedigi taktirde biz daha çok Atamız için sokaklara çıkarız daha çok ergenekon operasyonları izleriz.Uyannın artık,çetin yollar yufja yüreklilikle aşılmaz...
-----------------------------Mustafa Kemal Atatürk zamanında kuranı Türkçeye ilk çevirten kişidir. demişsin
Şimdi ben Mustafa Kemal Atatürk yaptı demedim cumhuriyet gazetesi
Kurulduğundan itibaren fransanın tekelindedir.Cumhuriyet gazatesi yunus nadi abalıoğlu vatan haini oldğunu okuyan herkes bilir.Hadi size vatan hainlerinin yanında iyi savunlar Kardeşlerim.
-
cok merak ettim okuduklarinnin arasinda Nutuk warmiydi?
-
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------cok merak ettim okuduklarinnin arasinda Nutuk warmiydi?
-----------------------------Okudum.
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------tranceport bunu yazdı:
-----------------------------cok merak ettim okuduklarinnin arasinda Nutuk warmiydi?
-----------------------------nutukta neden bahseder ne üzerinedir genel olarak ?
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------okumakLa anLamak arasında dağLar kadar fark var..
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede öyle bir kesim var ki bunlar egitimsizlikten degil egitimin gereksiz olusunu savundukları için cahillerdi.Zaman degişti şimdi egitim gördükleri halde yine cahiller.Peki bu cehalet neden ?.Okumak,okula gitmek ile çözülmüş yada çözülecek herhangi bir konu mu ? Hayır,çünkü dinin yanlış ögrenilmesi ögretilmesinden gelen bir durumdur.Din dogmatiktir bu yüzden ailede nasıl ögrenilmişse ileride çocugun görüşleride %80-90 aynı olucaktır.Peki bu yanlışlık siyasal bir alana kaydırılırsa ve üstünede para serpiştirlirse istedigini avuçlarnın içine alırsın.Bizim toplumumuzda dinci=dürüst,iyi,terbiyeli insan profili canlanıyor hemen.Buda çogu kişiyi yanlış yöne gitmelerini sevketiyor.
Mustafa Kemal Atatürk zamanında kuranı Türkçeye ilk çevirten kişidir.Bunun yanı sıra şeh,hacı,hoca kılıfında insanları kandıranlarıda temizleyendir.Bu kişilerin torunları,muritleri bizi içten çökertmek için fırsat kollayanların eline laiklik=dinsizlik ile geçmiştir.Onların kurmsallaşmasını saglayan,sessizce ilerlemesine olanak verenbler bellidir.Ancak onlara kananlar yanımızdadır.Dedigim gibi din dogmatiktir bir kişiye dini alıpta sen yanlıs biliyorsun dogrusu bu diyerek onu görüşlerinden vaz geçirmek imkansızdır.Bu yüzden ne yapmalı ?.İnsan hakları,eşitlik-düşünce ögürlügü mü ? Bunlara inanalım ve onları bu kıstaslar ile mi karsılayalım.Bizi zaten bu kavramlara çekip bataklıkta kaybolmamızı istiyenler her türlü davranasımıza barbar kılıfı takıp bizi mahcup etmeye calısanlar degil mi ? Ya barbar olup vatanımızı-mikketimizi Atamızın ön gördügü sistem ile yasatırız yada medeni olup arapca konusp arapca yazarak kimligmizi yavas yavas kaybederiz.
İstiklal mahkemelerini kurucak hükümet.Mevcut olananın inmesi ile iktidara gelirse ki şuan ki partiler için bunu söylemek güç.Yeni bir parti yeni bir sistem ile bu kişileri yargılayıp teker teker infaz etmedigi taktirde biz daha çok Atamız için sokaklara çıkarız daha çok ergenekon operasyonları izleriz.Uyannın artık,çetin yollar yufja yüreklilikle aşılmaz...
-----------------------------Mustafa Kemal Atatürk zamanında kuranı Türkçeye ilk çevirten kişidir. demişsin
Şimdi ben Mustafa Kemal Atatürk yaptı demedim cumhuriyet gazetesi
Kurulduğundan itibaren fransanın tekelindedir.Cumhuriyet gazatesi yunus nadi abalıoğlu vatan haini oldğunu okuyan herkes bilir.Hadi size vatan hainlerinin yanında iyi savunlar Kardeşlerim.
-----------------------------
lan beni ille ban lanmaya zorlucan,vatan hainliğinden bahsedion. a.q fetoş u a. tayyosu vatan haini deil mi lan haa dümbelek,var yaa sizin hep çıkarınız var ondan böle laf salatsı yağıonuz derğemz size be koç -
Size kalsa Mustafa Kemalde fransızların emri altında.Nede olsa kurtluş savaşını başlatmadan önce nasıl ve ne sekilde bir sistem ile direnişi başlatıcam diye kendi cabaları ile fransızca ögrenmiş ardından fransız devrimini anlatan her türlü mekaleyi kitabı ve yazıyı okumus.Pardon size göre fransızcayı da ona fransızlar öğretmiştir.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------Atatürke laf atme yersiz yersiz..
sen yine anandan doğardın ama baban kimdi bilmezdin şerefsiz...bu lafı çok severim Atatürke laf atana kafam girsin it ürür kervan yürür.
-----------------------------banamı vay buzul bende seni okuyan biri bilirdim.Ama okuduğun kitaplar kafa geliştirmeyle felan ilgiliydi sanırsam hiç gelişmememiş Atatürke laf etmedim çünkü bu vatanı buna borçluğuz.İnternette çok taze beyin var yıkayın ellam
[Not a.q Atatürk'e laf mı ettim türkçesi zayıf bebeler]
-
onur35 bunu yazdı:
lan beni ille ban lanmaya zorlucan,vatan hainliğinden bahsedion. a.q fetoş u a. tayyosu vatan haini deil mi lan haa dümbelek,var yaa sizin hep çıkarınız var ondan böle laf salatsı yağıonuz derğemz size be koç
koçç yanlışş yerdfen alıntı yapmısın dikkatini çekim -
Atatürk zamanında da bunlar gibi (insan) lar yok muydu? Aslında kurtuluş savaşında askerlerin yarısı kaçmıştı ona inanmamıştı inanan bir avuç insanında emperyalizme nasıl kafa tuttuğunu gördük işte sana tarih işte sana övgü
sonra kalkıp da Atatürk İsmet İnönüye yazdırdı gibilerinden uydurma olduğu belli olan aptalca haberleri koyarsanız böyle insanlarda oturur milleti provake eder
hem Atatürk yazmasa bile o Gençliğe hitabenin ne kadar güzel şeylerden bahsettiğini her kelimesinin örnek aLınacak her kelimesi bilgelik kokan hitabeye çirkince saldırıp onu kirletip içindekileri önemsemeyecek kadar (sırf Atatürk yazmadı diye saçma ve aptalca bir sebep yüzden) alçalabiliyorsan ve o kadar da alçalmışsan artık sana söylenecek hiç bir şey kalmamış demektir