Mustafa Kemal"E Saldırma Zinciri
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Atamıza laf atmak kimin haddine.. O ülke kurarken, şimdi bazı YOBAZ ların hayranlık duyduğu kişiler şiir ezberliyordu..
-----------------------------şiir ezberleyip; negüzel şiir diede aglıodur... :D:D:D:D
-
Her tartışmadan sonra formda birilerinin sıkışıpta cvp bulamadığı zaman karşımıza çıkan ilk cümle "çok okumuyoruz". merak ediyorum bu arkdaşlar ne kadar okuyor yada insanların ne kadar okuduğunu pc nin ekranına bakarar müneccim gibi sen az okumşsn gibsnden neresnden çıkıyor?? sen doğruyla yanlışı ayır edemeyen bi adamsın zaten. azcık okusaydın tarihin haklılığını görürüdün. a.q ne zamn kurtulcaz bu nesilden ne zaman aydınlanıcaz merak ediyorum..ne okuyosanız söyleyinde bizde okuyalım. 5 sene sosyal bilgiler okudum (1 sene uzatmalı) yapılan reformlarda hiç bi yanlışlık göremdem. Kuran türkçe olduda yanlışmı oldu en azaından ne okudğnzu anladnz a.q. Ortaçağ zihniyeti hala bizde mevcut. Ona bakrsanız MArtin lutheri tarihten silmek lazım niyemi adam İncili almancaya çevirmiş.Bugun avrupa bu adama tapıyor. ve bu admalr bugun biiz yönetiyor..bunu ayıramıycak kadar körseniz diyecek bişey yok tabi..
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Her tartışmadan sonra formda birilerinin sıkışıpta cvp bulamadığı zaman karşımıza çıkan ilk cümle "çok okumuyoruz". merak ediyorum bu arkdaşlar ne kadar okuyor yada insanların ne kadar okuduğunu pc nin ekranına bakarar müneccim gibi sen az okumşsn gibsnden neresnden çıkıyor??
-----------------------------
Şu yazdıklarınla takdirimi kazandın hocam , bravo !
-
Yok Nutuk'tu yok Gençliğe Hitabeydi diye kurcalayarak öküz altında buzağı arıyorlar,ama öküz altında buzağı yerine neyin bulunacağı bellidir...
-
harunra bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------harunra bunu yazdı:
-----------------------------Konu Başlığnda Mustafayı => Mstafa yazan çocuk açtığı konulara bakın yaw.Provake değilde ne yıkıyo sizler gibi cahilleri
Arkadaşım vardı deniz geçmiş mi şerefsiz varya [Bana göre] onlara takılmış allahsız olmuş.Her şeyimiz elden gidiyo görün.Türkün nerde örf ve adetleri köylerde bile kalmadı.
Görün zaman herşeyin ilacıdır çıkar ortaya herşey
lan utanmadan bide benim provake yaptığımı sölüyosun,utanmıon mu lan
-----------------------------Utanmıyom varmı diyeceğin ibiş.
benim diyeceğim hatta soracağım bişey var.... 300 spartalıyı izledinmi?? ona göre sorucam -
harunra bunu yazdı:
-----------------------------tranceport bunu yazdı:
-----------------------------adam yatip kalkıp risayiliye okumaktan beyni sulanmıs bişiler sacmalıo ama çözemedik daa :D
-----------------------------Çözemediysen sabahtan beri niye yorum yapıyon.Bozdu bizi desen daha ii olmazmı.
sen bakireyi bile bozamazsın aslanım... hatta versem bi 20 ytl onu bile bozamazsın... neyse veriyim bi 20 kaatta sus bari -
@harunra
asena severmisin sen ? bi yazdigin bi yazdigini tutmuyor sonra ben oyle demedim ben boyle demedim.
Ataturk ile ilgili ne zaman bir konu acilsa sen ve senin gibi dusunceye sahip ARKADASLARIN gelip tek yazdiklari su :
"siz Ataturku kullaniyorsunuz, siz Ataturkculugu bile bilmiyorsunuz, siz Ataturk u anlamamissiniz, siz Ataturk u kullanarak siyasi rant saglamaya calisiyorsunuz"
bak bi tane cumlene katiliyorum "Okumaktan aciz bir toplumuz" evet okumaktan aciz bir toplumuz, bazilari okumayi seviyor ama ne okudugunu bilmiyor, kimin yazdigini bilmiyor,
sadece okuyor ve beyin elden gidiyor.
-
Son Açtığı Konular
Mustafa Kemal"e saldırma zinciri
Hiç Şaşırmadım...
yobaz iftirasıSon 3 konun. Anladık arkadaşım buca sitenin reklamını yapıyosun yeter :|
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------islamcılardan korunmak için
günde 1000 defa ;( ben laikim laik kalacam)
her sabah 33 kere ; ( ampul patladı ,imam bayıldı)
çek. korunursun :D
islamcı ne demek müslüman demek her müslüman laik devlet yönetimine karşı değil. Esprinide anlıyorum ama biyere kadar. Bu ülkenin Çanakkale'de iman gücüyle kurtarıldığını duymuşsundur. Bu iman gücü Satanizm'den veya Budizm'den gelmiyor. İslamiyetten geliyor. Şimdi atlayıp bende müslümanım dersen eğer biraz bilgin olsun din derin konudur şakaya gelmez. -
Hasan Yalcin'in Donekler kitabini okuyunda ,birand,calislar,altan gibi liboslarin halini orada resmi belgeleriyle gorun.Su okuyun ogrenin diyen arkadsa gelincede, gel sen benim odami gor ,okuduklarimi ,okuyup tavan arasina kaldirdiklarimi gor , sonra gel benim niyetimi okuyarak , okuyun ogrenin de. Sen bokunu tutumaz , geceleri altina iserken ben sabahlara kadar haril haril kitap okurdum amk.Zaten bizim okuduklarimiz hep yanlis , siktiri boktan zaman-timas gibi yayinlarin yazdiklari hep dogru...