folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargileden Anlayan Mürid Ve Mürideler (Nargile Nasıl Hazırlanır?)



Nargileden Anlayan Mürid Ve Mürideler (Nargile Nasıl Hazırlanır?)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek
    noname bunu yazdı

    Folyo çok ince olmasın? 2-3 kat denedin mi hiç

    Nargile folyosu kullanıyorum hocam


    Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2010
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

    Son birkaç aydır her gün içiyorum. İyi bir nargile içicisi olarak şunlara dikkat etmeni öneririm.

    **AlFakher tütünleri kullan. Orjinal olsun. Kilosu 60-90 tl arası değişiyor.

    **Marpuç kaliteli ahşap ise iyi tat alırsın. Her aromayı farklı marpuç ile iç.  Bazı tatlar karışınca tat kötü gelir. Örneğin elma Üzüm aroması içtiğin marpuç ile cappucino aroması içemezsin..

    **Nargilenin içindeki su ne kadar soğuk olursa o kadar iyi olur. Hatta soğuk suya biraz da buz koyabilirsin.

    **Tütünü lüleye koyarken seyrek koymalısın. üstüne çok bastırma ki çekerken rahat çekebilesin.

    **Tütün ile köz temas etmemeli. Melat köz başlıklarını kullanabilirsin. Folyo koymana gerek kalmaz. Ama kesinlikle köz tütüne temas etmesin. Sadece ısısını çeksin. 

    **Közler kesinlikle iyi yanmış kızarmış olmalı. 

    **Evde içeceğin için hindistancevizi közü kare kare olanlarından kullanmanı tavsiye ederim. Kolay yanar, uzun gider ve közden duman çıkmaz. 

    Hocam bişeye takıldım ondan olabilir mi bilmiyorum.herşeyi dogru yapıyorum ama folyonun parlak yüzü yukarı bakıyor.mat yüzü aromaya bakıyor. normalde mat yüzü yukarı bakması gerekir(miş).ondan olabilir mi diye düşünüyorum

    Yok onunla bir ilgisi. Folyo koymana gerek te yok zaten. Lülenin üzerine koyduğun demir köz başlığı tütüne temas etmesin. Çok ta köz koyma yeter.

    İçerken nefes alır gibi çekeceksin. Durmadan sık sık çekmek tütünün çabuk yanmasına neden olur. Bu yüzden acele etme. Zaten nargile keyif işidir.

    ara sıra marpuça üfleyerek daha verimli sonuç alırsın. 


    opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    l_i_o_n bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

    Son birkaç aydır her gün içiyorum. İyi bir nargile içicisi olarak şunlara dikkat etmeni öneririm.

    **AlFakher tütünleri kullan. Orjinal olsun. Kilosu 60-90 tl arası değişiyor.

    **Marpuç kaliteli ahşap ise iyi tat alırsın. Her aromayı farklı marpuç ile iç.  Bazı tatlar karışınca tat kötü gelir. Örneğin elma Üzüm aroması içtiğin marpuç ile cappucino aroması içemezsin..

    **Nargilenin içindeki su ne kadar soğuk olursa o kadar iyi olur. Hatta soğuk suya biraz da buz koyabilirsin.

    **Tütünü lüleye koyarken seyrek koymalısın. üstüne çok bastırma ki çekerken rahat çekebilesin.

    **Tütün ile köz temas etmemeli. Melat köz başlıklarını kullanabilirsin. Folyo koymana gerek kalmaz. Ama kesinlikle köz tütüne temas etmesin. Sadece ısısını çeksin. 

    **Közler kesinlikle iyi yanmış kızarmış olmalı. 

    **Evde içeceğin için hindistancevizi közü kare kare olanlarından kullanmanı tavsiye ederim. Kolay yanar, uzun gider ve közden duman çıkmaz. 

    Hocam bişeye takıldım ondan olabilir mi bilmiyorum.herşeyi dogru yapıyorum ama folyonun parlak yüzü yukarı bakıyor.mat yüzü aromaya bakıyor. normalde mat yüzü yukarı bakması gerekir(miş).ondan olabilir mi diye düşünüyorum

    Yok onunla bir ilgisi. Folyo koymana gerek te yok zaten. Lülenin üzerine koyduğun demir köz başlığı tütüne temas etmesin. Çok ta köz koyma yeter.

    İçerken nefes alır gibi çekeceksin. Durmadan sık sık çekmek tütünün çabuk yanmasına neden olur. Bu yüzden acele etme. Zaten nargile keyif işidir.

    ara sıra marpuça üfleyerek daha verimli sonuç alırsın. 

    Hocam benim diger yanlışımda orda galiba nefes alır gibi degil sık sık ve uzun uzun çekiyorum ondanda yanıyor galiba.kömür paşa kömürü diyor onun etkisi yoktur dimi

     

    l_i_o_n tarafından 03/Ağu/16 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

    Сухое говно к жопе не липнет
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2010
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    l_i_o_n bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

    Son birkaç aydır her gün içiyorum. İyi bir nargile içicisi olarak şunlara dikkat etmeni öneririm.

    **AlFakher tütünleri kullan. Orjinal olsun. Kilosu 60-90 tl arası değişiyor.

    **Marpuç kaliteli ahşap ise iyi tat alırsın. Her aromayı farklı marpuç ile iç.  Bazı tatlar karışınca tat kötü gelir. Örneğin elma Üzüm aroması içtiğin marpuç ile cappucino aroması içemezsin..

    **Nargilenin içindeki su ne kadar soğuk olursa o kadar iyi olur. Hatta soğuk suya biraz da buz koyabilirsin.

    **Tütünü lüleye koyarken seyrek koymalısın. üstüne çok bastırma ki çekerken rahat çekebilesin.

    **Tütün ile köz temas etmemeli. Melat köz başlıklarını kullanabilirsin. Folyo koymana gerek kalmaz. Ama kesinlikle köz tütüne temas etmesin. Sadece ısısını çeksin. 

    **Közler kesinlikle iyi yanmış kızarmış olmalı. 

    **Evde içeceğin için hindistancevizi közü kare kare olanlarından kullanmanı tavsiye ederim. Kolay yanar, uzun gider ve közden duman çıkmaz. 

    Hocam bişeye takıldım ondan olabilir mi bilmiyorum.herşeyi dogru yapıyorum ama folyonun parlak yüzü yukarı bakıyor.mat yüzü aromaya bakıyor. normalde mat yüzü yukarı bakması gerekir(miş).ondan olabilir mi diye düşünüyorum

    Yok onunla bir ilgisi. Folyo koymana gerek te yok zaten. Lülenin üzerine koyduğun demir köz başlığı tütüne temas etmesin. Çok ta köz koyma yeter.

    İçerken nefes alır gibi çekeceksin. Durmadan sık sık çekmek tütünün çabuk yanmasına neden olur. Bu yüzden acele etme. Zaten nargile keyif işidir.

    ara sıra marpuça üfleyerek daha verimli sonuç alırsın. 

    Hocam benim diger yanlışımda orda galiba nefes alır gibi degil sık sık ve uzun uzun çekiyorum ondanda yanıyor galiba.kömür paşa kömürü diyor onun etkisi yoktur dimi

     

    Ne kömürü olursa olsun kömür iyi yanmış olmalı. Aksi halde tadı bozar ve hatta zehirleyebilir.


    opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek

    akşama burda okudugum ve edindigim bilgilerin doğrultusunda yeni bir deneme yapacam bakalım nasıl olacak.


    Сухое говно к жопе не липнет
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek

    Yıllardır nargile içen ve nargilesini kendi hazırlayan biri olarak size olayı şöyle anlatayım.. öncelikle lezzet olayı tütünle ilgilidir.. nakka, al faker gibi tütünler en iyileridir.. peki herkes aynı tütünü icebilirmi? elbetteki hayır.. tütünler 2 ye ayrılır.. anasonlu ve sade.. anasonlu tütün tecrübesiz olan adamı fena çarpar.. muhtemelen kusma vs. bir takım sıkıntı.. bunun sebebi tütündeki anasondur cünkü anason rakının hammaddesidir.. o yüzden yeni içicilerin kesinlikle anasonlu tütünden uzak durmalarını öneririm.. sonracıma ben folyo yerine bakır başlık öneririm.. hem tütün kolay, kolay yanmıyor (yanmıyor ile kastım o közleşip verdiği tatdır) sonracıma marpuçta çok önemlidir.. içen arkadaşlara önerim haftada veya ayda bir kompresör ile marpuclarına hava basıncı uygulamalarıdır.. böylelikle marpucun icindeki partikürler temizlenecektir.. sonracıma su olayı.. nargile suyu olabildiğince soğuk olursa tadı daha güzel olur.. ben hem soğuk su hemde buz atıyorum daha ferahlatıcı oluyor.. kesinlike tütün açık yerde kalmasın mümkünse buzdolabında saklayın.. şayet cappuccinolu seviyorsanız mutlaka suya bir miktar süt ve buz eklemenizi öneririm.. sonra elma ile en iyi giden nanedir vs. vs. vs.. köz olarakta ev kullanıcıları için hindistan cevizi közü öneririm. iyidir yani tadı değiştirmez.. varsa kafanıza takılan seyler sorabilirsiniz.


    Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek
    21li bunu yazdı

    Yıllardır nargile içen ve nargilesini kendi hazırlayan biri olarak size olayı şöyle anlatayım.. öncelikle lezzet olayı tütünle ilgilidir.. nakka, al faker gibi tütünler en iyileridir.. peki herkes aynı tütünü icebilirmi? elbetteki hayır.. tütünler 2 ye ayrılır.. anasonlu ve sade.. anasonlu tütün tecrübesiz olan adamı fena çarpar.. muhtemelen kusma vs. bir takım sıkıntı.. bunun sebebi tütündeki anasondur cünkü anason rakının hammaddesidir.. o yüzden yeni içicilerin kesinlikle anasonlu tütünden uzak durmalarını öneririm.. sonracıma ben folyo yerine bakır başlık öneririm.. hem tütün kolay, kolay yanmıyor (yanmıyor ile kastım o közleşip verdiği tatdır) sonracıma marpuçta çok önemlidir.. içen arkadaşlara önerim haftada veya ayda bir kompresör ile marpuclarına hava basıncı uygulamalarıdır.. böylelikle marpucun icindeki partikürler temizlenecektir.. sonracıma su olayı.. nargile suyu olabildiğince soğuk olursa tadı daha güzel olur.. ben hem soğuk su hemde buz atıyorum daha ferahlatıcı oluyor.. kesinlike tütün açık yerde kalmasın mümkünse buzdolabında saklayın.. şayet cappuccinolu seviyorsanız mutlaka suya bir miktar süt ve buz eklemenizi öneririm.. sonra elma ile en iyi giden nanedir vs. vs. vs.. köz olarakta ev kullanıcıları için hindistan cevizi közü öneririm. iyidir yani tadı değiştirmez.. varsa kafanıza takılan seyler sorabilirsiniz.

    Valla hocam anasonlu degil sade içmek tercihimdir herzaman.soguk su koyuyordum ama buzu akşam deneyecem.dedim ya tad olayını hissedememe asıl meselem.çabuk yanıyor tütün.akşama bakacam tekrar deneyecem


    Сухое говно к жопе не липнет
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı
    21li bunu yazdı

    Yıllardır nargile içen ve nargilesini kendi hazırlayan biri olarak size olayı şöyle anlatayım.. öncelikle lezzet olayı tütünle ilgilidir.. nakka, al faker gibi tütünler en iyileridir.. peki herkes aynı tütünü icebilirmi? elbetteki hayır.. tütünler 2 ye ayrılır.. anasonlu ve sade.. anasonlu tütün tecrübesiz olan adamı fena çarpar.. muhtemelen kusma vs. bir takım sıkıntı.. bunun sebebi tütündeki anasondur cünkü anason rakının hammaddesidir.. o yüzden yeni içicilerin kesinlikle anasonlu tütünden uzak durmalarını öneririm.. sonracıma ben folyo yerine bakır başlık öneririm.. hem tütün kolay, kolay yanmıyor (yanmıyor ile kastım o közleşip verdiği tatdır) sonracıma marpuçta çok önemlidir.. içen arkadaşlara önerim haftada veya ayda bir kompresör ile marpuclarına hava basıncı uygulamalarıdır.. böylelikle marpucun icindeki partikürler temizlenecektir.. sonracıma su olayı.. nargile suyu olabildiğince soğuk olursa tadı daha güzel olur.. ben hem soğuk su hemde buz atıyorum daha ferahlatıcı oluyor.. kesinlike tütün açık yerde kalmasın mümkünse buzdolabında saklayın.. şayet cappuccinolu seviyorsanız mutlaka suya bir miktar süt ve buz eklemenizi öneririm.. sonra elma ile en iyi giden nanedir vs. vs. vs.. köz olarakta ev kullanıcıları için hindistan cevizi közü öneririm. iyidir yani tadı değiştirmez.. varsa kafanıza takılan seyler sorabilirsiniz.

    Valla hocam anasonlu degil sade içmek tercihimdir herzaman.soguk su koyuyordum ama buzu akşam deneyecem.dedim ya tad olayını hissedememe asıl meselem.çabuk yanıyor tütün.akşama bakacam tekrar deneyecem

    git marpucuna compresör ile hava bastır.. benimkinin tadı değişince öyle yapıyorum icindeki her tütünden kalma o partikürleri bi güzel temizliyor.. tütünde dediğim gibi anasonlu adamı fena çarpar o yüzden sade en iyisidir.. bi de tütününü mutlaka buzdolabında hava alamayacağı biseyin icinde sakla.

     

    21li tarafından 03/Ağu/16 16:12 tarihinde düzenlenmiştir

    Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2010
    Erkek

    Hocam tek nargile tek tütün kullanıyorum.sadece elmalı kullandım oda 3 kere kullandım.yani partikül olayının oldugunu sanmıyorum.ki her kullanımdan sonra çok titiz bi şekilde içini dışını temizlerim

     

    l_i_o_n tarafından 03/Ağu/16 17:48 tarihinde düzenlenmiştir

    Сухое говно к жопе не липнет
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2010
    Erkek

    Burada müdavimler gerekli yorumları yapmış fakat herkesinde ortak düşüncesidir ki sen kırk takla atsanda çakma yada kalitesiz tütün ile iyi bir tad elde edemezsin.Paraya kıyıp Al-fakher,Nakla,Bahreyn gibi markaların orjinal tütününü alacaksın(zaman ile bunlarda kesmeyecek).Diğer bir önerimde ben sevmem ama tek kullanımlık plastik marpuçlar var,ucuz birşey bir alıp denersen marpuçtan mı değilmi anlamak için kullanabilirsin


    NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
Toplam Hit: 3522 Toplam Mesaj: 55
nargile