Nargileden Anlayan Mürid Ve Mürideler (Nargile Nasıl Hazırlanır?)
-
Küçükten başlatıp közü büyüttüm:)
Farkındaysan resmin altında nargilenin son durumu yazıyor:)
l_i_o_n tarafından 04/Ağu/16 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
dostum bu saydıklarından hiç bir tanesi nargileden aroma tadı alamamanı açıklayamaz + çift kat folyo kullanmak dışında diğerleri asla ve asla aromanın tadını değiştirmez ki tek katlı kullansan bile başta yine aroma tadı alırsın 10-15dk sonra yanar tütün.
1-) Yıllardır nargileyi nefes alır gibi değil arkasından atlı kovalıyormuş gibi çekerim acemilik zamanlarım hariç şimdiye kadar tütün yakmadım.2-) Folyoyu yıllardır diş kürdanı ile ve mümkün olan maximum sayıda delerim.
3-) Nargilenin suyuna buz çok nadir atarım bazz'ı yüksek istediğim zaman sadece ve nane gibi şeyler içeceğim zaman. Közün zaten kaliteli bişey değil de emin ol közü iyi yaktığın sürece aroma alamamanın közle hiçbir alakası yok.
neyse tat alıyorsan sıkıntı yok ama bir nargile experti olarak söylüyorum bu yaptıklarından sadece çift kat folyo kullanımının aromayı etkileyebilecek bir olasılığı var -ki benim şahsi görüşüm kesinlikle ondan da değil,nargilenin sıfır olmasından + (belki) marpucu yıkamadığından tozdan falan..
Şimdiye kadar kendime 4 olmak üzere toplamda 20 ye yakın sıfır takımla nargile içtim hepsinin tadı aynıydı. -
Nikoteen bunu yazdı
dostum bu saydıklarından hiç bir tanesi nargileden aroma tadı alamamanı açıklayamaz + çift kat folyo kullanmak dışında diğerleri asla ve asla aromanın tadını değiştirmez ki tek katlı kullansan bile başta yine aroma tadı alırsın 10-15dk sonra yanar tütün.
1-) Yıllardır nargileyi nefes alır gibi değil arkasından atlı kovalıyormuş gibi çekerim acemilik zamanlarım hariç şimdiye kadar tütün yakmadım.2-) Folyoyu yıllardır diş kürdanı ile ve mümkün olan maximum sayıda delerim.
3-) Nargilenin suyuna buz çok nadir atarım bazz'ı yüksek istediğim zaman sadece ve nane gibi şeyler içeceğim zaman. Közün zaten kaliteli bişey değil de emin ol közü iyi yaktığın sürece aroma alamamanın közle hiçbir alakası yok.
neyse tat alıyorsan sıkıntı yok ama bir nargile experti olarak söylüyorum bu yaptıklarından sadece çift kat folyo kullanımının aromayı etkileyebilecek bir olasılığı var -ki benim şahsi görüşüm kesinlikle ondan da değil,nargilenin sıfır olmasından + (belki) marpucu yıkamadığından tozdan falan..
Şimdiye kadar kendime 4 olmak üzere toplamda 20 ye yakın sıfır takımla nargile içtim hepsinin tadı aynıydı.Hocam işin acemisiyim belki ondan yanıyordu tütün ihtimaller üzerinden gittim.buz soguk hava gelmesine sebeb oldu çok hoşuma gitti ferahlatıyor.çift kat folyoya yoruyorum işi en büyük pay folyoda sanki.tek kat yakıyor çift kat yakmıyor.marpuçu ve takımı her kullanımdan sonra titizlikle bol suyla vs. yıkarım.
-
Nikoteen bunu yazdı
dostum bu saydıklarından hiç bir tanesi nargileden aroma tadı alamamanı açıklayamaz + çift kat folyo kullanmak dışında diğerleri asla ve asla aromanın tadını değiştirmez ki tek katlı kullansan bile başta yine aroma tadı alırsın 10-15dk sonra yanar tütün.
1-) Yıllardır nargileyi nefes alır gibi değil arkasından atlı kovalıyormuş gibi çekerim acemilik zamanlarım hariç şimdiye kadar tütün yakmadım.2-) Folyoyu yıllardır diş kürdanı ile ve mümkün olan maximum sayıda delerim.
3-) Nargilenin suyuna buz çok nadir atarım bazz'ı yüksek istediğim zaman sadece ve nane gibi şeyler içeceğim zaman. Közün zaten kaliteli bişey değil de emin ol közü iyi yaktığın sürece aroma alamamanın közle hiçbir alakası yok.
neyse tat alıyorsan sıkıntı yok ama bir nargile experti olarak söylüyorum bu yaptıklarından sadece çift kat folyo kullanımının aromayı etkileyebilecek bir olasılığı var -ki benim şahsi görüşüm kesinlikle ondan da değil,nargilenin sıfır olmasından + (belki) marpucu yıkamadığından tozdan falan..
Şimdiye kadar kendime 4 olmak üzere toplamda 20 ye yakın sıfır takımla nargile içtim hepsinin tadı aynıydı.marpuc yıkanmaz dostum yıkarsan anası ağlar
-
valla ben de buna dair bi konu açacaktım bende sahilde çalışıyorum tüp felan yok bunun kömürünü nasıl yakcaz biz yahu ..
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
valla ben de buna dair bi konu açacaktım bende sahilde çalışıyorum tüp felan yok bunun kömürünü nasıl yakcaz biz yahu ..
hocam şahsi olarak kullanacaksan;
http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/nurgaz-230-gr-nargile-ocagi-2-adet-230gr-kartus-228995881
böyle ürünler iş görür.
onun dışında işyeri ise minik bi mangal alırsınız içinde yakarsınız kömürü müşteri durumuna göre lazım oldukça kömür atarsınız içine zaten.
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
valla ben de buna dair bi konu açacaktım bende sahilde çalışıyorum tüp felan yok bunun kömürünü nasıl yakcaz biz yahu ..
internette elektronik köz yakıcılar var dostum onlar işini görür
-
valla hocam marpuçun içini yıkıyordum suyla ne yalan diyim:)
-
21li bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
dostum bu saydıklarından hiç bir tanesi nargileden aroma tadı alamamanı açıklayamaz + çift kat folyo kullanmak dışında diğerleri asla ve asla aromanın tadını değiştirmez ki tek katlı kullansan bile başta yine aroma tadı alırsın 10-15dk sonra yanar tütün.
1-) Yıllardır nargileyi nefes alır gibi değil arkasından atlı kovalıyormuş gibi çekerim acemilik zamanlarım hariç şimdiye kadar tütün yakmadım.2-) Folyoyu yıllardır diş kürdanı ile ve mümkün olan maximum sayıda delerim.
3-) Nargilenin suyuna buz çok nadir atarım bazz'ı yüksek istediğim zaman sadece ve nane gibi şeyler içeceğim zaman. Közün zaten kaliteli bişey değil de emin ol közü iyi yaktığın sürece aroma alamamanın közle hiçbir alakası yok.
neyse tat alıyorsan sıkıntı yok ama bir nargile experti olarak söylüyorum bu yaptıklarından sadece çift kat folyo kullanımının aromayı etkileyebilecek bir olasılığı var -ki benim şahsi görüşüm kesinlikle ondan da değil,nargilenin sıfır olmasından + (belki) marpucu yıkamadığından tozdan falan..
Şimdiye kadar kendime 4 olmak üzere toplamda 20 ye yakın sıfır takımla nargile içtim hepsinin tadı aynıydı.marpuc yıkanmaz dostum yıkarsan anası ağlar
Hocam saçmalama da :D marpuç yıkanmaz nedir
https://nargilemalzemesi.com/tr/nargile-malzemeleri/103-mlz23-marpuc-harbisi.html
-
Hocam ben nasıl yapıyorum anlatayım
öncelikle su koyulan cam şişenin boğum noktasına kadar su dolduruyorum daha sonra
lüle var ya ona tütünü çok bastırmadan çok da doldurmadan normal seviyede dolduroyurm ve üstünü folyoyla sarıyorum tükenmez kalem ucuyla deliyorum kürdanla delince delikler çok ufak olur yada genişleşmekle ekstra uğraşırsın
bildiğin tükenmez kalem ucu tam ideal deliyorum
nalburdan pürmüz aldım bir de küçük tüp buldum kömür koymak için metal bir kulplu zımbırtı var ona koyuyrum kömürleri kömür olarak neşe kömürü iyidir ama çabuk biter tavsiyem ev kullanıcılarına
küp şeklinde uzuzn süre giden ve çabuk yanana hindistan cevizi kabğundan yapılma kömürler olacaktır
kömürleri iyice yak kıpkırmızı olana kadar çevire çevire pürmüzle köz yap hocam bir lüleleye 3 tane küp gelecek şekilde üstlerine koy ilk baş hılzı hılzı çek ara ara bekle zaten hemen açılıyor tavsiyem
hafif şeyler içmen nane limon gibi elma üzüm vs ilk içene ağır gelir