folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Nasıl Aldatıldım ! Ve Kanıtları Elde Ederek Şu An Ki Duruma Nasıl Geldim.Ne Yapmalıyım?

Nasıl Aldatıldım ! Ve Kanıtları Elde Ederek Şu An Ki Duruma Nasıl Geldim.Ne Yapmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilader öncelikle geçmiş olsun;

Ben yerinde olsam dogum gününde atraksiyon yapmak yerine hakettiği gibi yapar bir otele atardım sonra işim bitince de önüne bi miktar para koyar(50 ytl iidir anca bu edersin demeyi de unutmazdım) çıkardım dışarı, bence bu yeterli olurdu. 

50 fazla:D ama bu mükemmel bari o olayı hallet falan ama tabii sen bilirsin.

ben olsam bunu yapmazdım direk kendisine İki tane patlatır elindeki belgeleri gösterirdim:D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

@code_46

2) SONRA Bİ CASTİNG AJANSINA GİDİP DURUMU ANLATIP EN FAZLA 1 SAAT İÇİN 250 YTL KARŞILIĞINDA HARİKA Bİ HATUN BULURSUN (NUFÜS KAĞIDINI ALIYOLAR İSTANBULDA )

hocam bnda ciddimisin sen. bu öneriler yerine bu parayla ankarada ulusta 10 kere karıya gidersin aq kızı kıskandıracam die 250ytl ne demek.

otel motel demişler. odası ayrı para. sie et hepsini cd yte bile çekme msn den at bikaç resm yeter ona :D boş cd ne yazık değmez o kıza..

vur-kaç diyen arkadaslara hitaben ; 

kızın eline koz vermeye ne gerek var ki.

ailesine gönder dien arkadaslara hitaben ; 

çocuun haberi yoksa onunda başı yanar.

bence kıza sadece ne bok olduunu biiliom de kes bütün irtibatı

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun abi.Doğum gününü zehir etmek en iyisi.Ayrıca screen shotları yazdırıp gidip kapısının önüne bırakırsan tüm apartman ne olduğunu öğrenir.Posta kutusu değil kapısının önüne.Ayrıca evine videoları felan postala.Bunların hepsini doğum gününde yaparsan süper olur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hoca :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Farklı bi konuya parmak basmak istiyorum a.q tahribataki herkes pskologmu:)neden böyle konular hıt yapıyo ne maraklı mileltz:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dina_Kaki bunu yazdı:
    Farklı bi konuya parmak basmak istiyorum a.q tahribataki herkes pskologmu:)neden böyle konular hıt yapıyo ne maraklı mileltz:)
    :D valla haklısın da bu pek psikolog konusu değil bu daha çok psikopat konusu:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    club81
    club81's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:

25 eylül..  güzel bir hediye paketi yap.  elindeki görütü yazı ne varsa o pakete koy. doğum günü hediyesi olarak ver.

Hiçbirşey deme. numaranı da değiştir.

yapılabilecekler arasında en mantıklı bu görünüyor...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    off daha 5 gün var :) sonucu cok merak edıyorm

sokayım onun tezine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    aslında o saatten itibaren arayip sormasan senin icin daha mantikli olur. takmiycaksin.. hic birsey olmamis gibi yapip konusmaya devam etmen senin acindan cebellesmis intikamini daha körükleyip engellenemez hatalara sebebiyet verebilir.. aldatilma durumlarinda ögrendigin vakit sahte iliskini  tek tarafli haber vermeksizin bir daha hic arayip sormamak yada onun aramasina cevap vermiycek sekilde bitirirsen emin ol senin acindan cok daha iyi olur hacim. elindeki dökümanlarida video vs. yokedip atsan yine senin icin iyi olacak.. haklisin bütün ugraslarin emeklerin cabalarini heleki sonuca ulasmissan bi cirpida atmak zor olucak. yok arkadas ben cok fenayim intikamim aci olacak diyorsan.. sadece görüntüleri izlet, hic konusma ama cevap bile verme.. bagirip cagirip vurup kırma. sunum bitincede çek ve git.. tek sözcük bile söyleme.. zaten sence birseyler söylemeye onun icin iki nefeslik kelime etmeye deger mi? sahsen bana göre degmez.. bana kalsa ögrendigim vakitten itibaren ne kendisini görür nede intikam icin vakit harcarim.. harcayinca ne olacak sanki? olan olmus kahpelik yapilmis bu saatten sonra tokatta atsan izletsende birak öldürüp bi kenara atsanda, hadi diyelim bagislayicisin affetsende olmaz hocam.. artik bu saatten sonra ona yönelik atacagin adimlar iyi yada kötü olsun beş para etmez.. öfkeni cok iyi anliyorum ama malesef bunun çözümü hicbirsey yapmamaktir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

anlattığın bi olay vardı intihar edicekken kurtardım falan diyordun o bu kızsa gerçekten ayıp etmiş kız.

bazı arkadaşlarla aynı fikirdeyim . otele götür hatuna odunu verdikten sonra 1 sigara al ağzına yaktıktan sonra cebinden 30 50 ytl çıkart " buda hizmetinin bedeli" de git . acaip vurucu olur unutmazda bunu asla

+ olarak doğum gününde videoyla gösterebilirsin ama ailesine söyleme bence bu kadarı şerefsizlik olur .

bu ilişkiye girdiği çocuğuda ayrıca bi hacamat et derim.

aslında anlattığın olaya göre kız sağlam bi sopayı hak etmiş . Bişey söylemeden sadece konuşma git diyenlere kulak asma , kesinlikle utanması gerek eğer bunu yaparak yanına kaldığını görürse aynı davranışları tekrarlar.

sonuç olarak zor bir durumdasın lan Allah kolaylık vere

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 18738 Toplam Mesaj: 119