Nasıl Aldatıldım ! Ve Kanıtları Elde Ederek Şu An Ki Duruma Nasıl Geldim.Ne Yapmalıyım?
-
vicdanı olmayan ve ilersini düşünmeyen bir aptal kız için doğum gününde DVD leri versen ne fayda ondanda utanacağını hiç zannetmiyorum.. Ben öyle durumda olsam kızdan intikamımı almayı sona bırakırım ilk önce o dallamanın icabına bakarım o görüntüleri bizzat işler süsler ne kadar gay ipne sitesi varsa onlara koyarım hatta iyi bir isim açar orda yayınlarım kıza sıra gelene kadar zaten sağlam fikirler çıkar kötülük kötülüğü doğurur...
-
------------------------
Bunun 25 Eylül de doğum günü var.O günü ona zehir mi edeyim,
------------------------ben olsam 6 gün daha sabreder bunu yapardim birader hemde oyle bi yapardim ki..
cogu arkadasini tanidigini davet ederekten bi mekanda yada evde bi dogum günü partisi olaylarina girerdim.. sonra hediye olarak bi kutu ayarlardim afilli süslü.. tabi icinde tüm kayitlardan özenle sectigim SS ler, cikti halinde loglar ( ama en uc noktaları) bunlari koyardim..
olay hediyeyi verme kismina gelincede hediyesini verip
"Sen acarken ben disarda olacagim icinde büyük süpriz var, herkesi bi kiskandir bakalim ben cikanakadar da acma"
der cikardim ortamdan.. sonrada bi daha arkama bakmazdim =))))
cok kral olurdu...
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------------------------------
------------------------ben olsam 6 gün daha sabreder bunu yapardim birader hemde oyle bi yapardim ki..
cogu arkadasini tanidigini davet ederekten bi mekanda yada evde bi dogum günü partisi olaylarina girerdim.. sonra hediye olarak bi kutu ayarlardim afilli süslü.. tabi icinde tüm kayitlardan özenle sectigim SS ler, cikti halinde loglar ( ama en uc noktaları) bunlari koyardim..
"Sen acarken ben disarda olacagim icinde büyük süpriz var, herkesi bi kiskandir bakalim ben cikanakadar da acma"
cok kral olurdu...
-----------------------------
He vallaha züpper olur :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------------------------------
cok kral olurdu...
He vallaha züpper olur :)
-----------------------------bende böle birşey yap diyecektim.
en iyisi bu
-
amele görüyon adamı dime doğum günün bile unutmamış ne kafasız kızmış ya
-
doğum günü hediyesi olarak ver görüntüleri.
-
TheGoFReT bunu yazdı:
yok hacı sende anladığı dilden konuşcan ilk önce gidecen bi güzel si....cen sonra geldiğin için tşk deyip 20 30 ytl yüzüne fırlatcan. ne oldu diye sorarsada delilleri göster:D
-----------------------------en güzeli hocam.. onun gibilere müstehakdır
-
gerci bu olayi yapinca, isin en zevkli kismi olan, kizin yüzündeki ifadeyi göremeyeceksin ama ortamdaki birinden kutu acilirken bi video kaydi yapmasini isteyebilir sonra izlersin :D
edit: bu olaya alternatif olarak aklima gelen durumlardan biri de kizin foto ve loglari görür görmez kimseye rezil olmadan " AA olmaz cok özel seyler var ben sonra bakarim" diip delilleri ortadan kaldirmasi olabilir.. buda onu rezil etme planini suya batirablir..
bu sebepten sen su kimsenin bilmedigi dedigin arkadasini, yada ortamdan güvendigin arkadasini farketmez olayi anlatirsin, dogum günü rezaletine cagirip,
"bu kutunun icindekileri arkadasim benim icin sana okuyacak 2 senelik duygularimi yazdim, sonrada hediyeni verecek" diyebilirsin..
böylece loglari herkes duymus olur :D verdigi hediye de resimler özenle secilmis SS ler olacak masaya yayacak herkesin gözlerinin önüne..
eger bunu yapacaksan kutu acildiginda kizin şoka uğradigi videoyu upload edip paylasirsan bizde güleriz iyice bi :D
anammm ne bicim üretiyom ya cok mu marimar izledim zamaninda....
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------gerci bu olayi yapinca, isin en zevkli kismi olan, kizin yüzündeki ifadeyi göremeyeceksin ama ortamdaki birinden kutu acilirken bi video kaydi yapmasini isteyebilir sonra izlersin :D
edit: bu olaya alternatif olarak aklima gelen durumlardan biri de kizin foto ve loglari görür görmez kimseye rezil olmadan " AA olmaz cok özel seyler var ben sonra bakarim" diip delilleri ortadan kaldirmasi olabilir.. buda onu rezil etme planini suya batirablir..
bu sebepten sen su kimsenin bilmedigi dedigin arkadasini, yada ortamdan güvendigin arkadasini farketmez olayi anlatirsin, dogum günü rezaletine cagirip,
"bu kutunun icindekileri arkadasim benim icin sana okuyacak 2 senelik duygularimi yazdim, sonrada hediyeni verecek" diyebilirsin..
böylece loglari herkes duymus olur :D verdigi hediye de resimler özenle secilmis SS ler olacak masaya yayacak herkesin gözlerinin önüne..
eger bunu yapacaksan kutu acildiginda kizin şoka uğradigi videoyu upload edip paylasirsan bizde güleriz iyice bi :D
vay be plana bak.. ergenekoncumusun birader:) bende senaryoya bişey katmak isterim. videoyu ceken partideki arkadas kıza bu bir kamera sakasıdır desin :) bide üstüne tassak geçmiş olur :) -
siganfu bunu yazdı:
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------gerci bu olayi yapinca, isin en zevkli kismi olan, kizin yüzündeki ifadeyi göremeyeceksin ama ortamdaki birinden kutu acilirken bi video kaydi yapmasini isteyebilir sonra izlersin :D
vay be plana bak.. ergenekoncumusun birader:) bende senaryoya bişey katmak isterim. videoyu ceken partideki arkadas kıza bu bir kamera sakasıdır desin :) bide üstüne tassak geçmiş olur :)
zuhahaahöldürdünüz kızı :D