Nasıl Aldatıldım ! Ve Kanıtları Elde Ederek Şu An Ki Duruma Nasıl Geldim.Ne Yapmalıyım?
-
yok hacı yok bu kadar eziyet fazla. bi anlık sinir oluyor insanda normal.
bütün dosyaları zarfa koy. kızın karşısına geç. gözlerinden öpmek istiyorum vs deyip öp.(hani hiç öpmemişsin ya bu çok anlamlı olacaktır) sonra zarfı ver. ve Allah ısmarladık yeni hayatında başarılar de çekgit.
-
Evet arkadaşlar !
Sonuca geldik ve dünkü doğum gününde yaşananları anlatmak istedim.
Resimlerden sadece 21 tanesini aldım önemli olanlardan.
Videodan da 100 mb derledim.
Videoyu cd ye aktardım resimleri de aldığım hediye paketinin içerisine koydum.
Şunu belirteyim mübarek günde moralim biraz bozuk.2 ay sabrettim üzülmedim ama sonuçta üzüldüm.
Neyse işlerimi bitirdikten sonra eve geldik arkadaslarını felan çağırdı bu.Akşam saat 11 de doğum gününü kutladık.Bunu bi
görecektiniz o kadar mutluydu ki...
Sıra geldi hediyeleri vermeye.Önce kızlar verdi,daha sonra erkekler derken...Sonunda sıra bana geldi ve;
herkes bize bakıyordu.Ayağa kalktı,ben de kalktım.Tabi kimsenin haberi yok olaylardan.Malum arkadasımı da
cagırmıstım.Ben hediyeyi verdikten sonra dans edecekmişim önceden öyle ayarlamışlar.
Arkadaş biraz müzik açalım diye cd yi koydu cd nin en basında çok güzel bir parça vardı.Arkadaşımla ayarlarken ne
koyalım ne koyalım demştik.Arkadas Ferhat Yeşilyurt un Senle açamam parçasını koydu.Bu parçayı o da çok
severdi.Dinledi ve o biçim duygulandı.Bilmiyordu bu duygu aslında kuzuların sessizliğiydi.Biraz da slaytla süslemiştim cdyi
cafcaflı bir şey oldu ama 4 dk sonra asıl kayıt izlenecekti.Ben koltuğa oturdum arkadas yanımdaydı.Bana yavastan
kardesim sakin ol,kardesim sakin ol...diyerek sinirlerime hakim olmamı istiyordu.Ben kızmıştım birden moralim bozuldu.Kızlar
Anladı aslında sordular ne oldu felan diye ama ben konuşmadım.
Tam 1-2 cümle bir şey diyecektim,sustum...
Sadece;"Dilara !Niye yaptın?" diyebildim.Nefesim kesildi ve o anda birden görüntüler çıkmaya başladı.Yazarken duygularım
çok kötü şu an da ama elimden bir şey gelmez.2 yıl kolay değil.Üzüldüm hocalar.Böyle düşünmedim daha mutlu olacaktım
ama durumlar burada başka oluyor.Neyse...
Görüntüler çıkmaya başladığında bu mosmorr oldu.Millet bu ne diye birbirine bakıyor,bağırıyorlardı.Ben sadece baş
köşedeki koltukta arkadasımla bekliyorduk.Herkes bir cevap bekliyordu normaldi bu.Oyunu çoktan başlatmıştım.Herkes Dila
ya bakıyordu ama yüzünü bir görecektiniz.Kızlardan birtanesi dedi bunlar ne demek oluyor diye.Zırlamaya başladı
bu.Dünya başına yıkıldı.Hiç ama hiiç ummuyordu.
Sonra tam zamanı dedik ve ben hiçbir şey söylemeden çıktım.Çıkarken yüzüm gülüyordu ama içimi bana sormayın:S
Arabama binecekken hayıır diye bir ses geldi yukardan ne yaptı kendine ne oldu bilmiyorum...
Gaza bastım ve hızla ayrıldım...Gece resmen zehir zıkkım oldu...Duyduğuma göre hastanedeymiş.Bileklerini kesmiş sapık.Resimlere de bakmış.
Bunlar ona yeter !
O gece Antalya nın yolunu tuttum.Arkadas da vardı.Otel parası felan benden olacak.En zor zamanlarımda hep benimle
oldu.Şu an bir tane oteldeyim hocalar.Bayramı burada geçireceğiz.
Benim için intihar etmişti bu hanımefendi.Ben kolay kolay arkadas olmam,sevgili olmam ama bu ciddiydi.2 yıl sürdü ama
niçin yaptı bilmiyorum.Önemli de değil...2 sevgilimiz oldu 3. de artık biraz zor olur... Daha başka şeyler de var ama onlar da bende kalsın
Tüm destek veren müridlere teşekkür ederim.Bana çok destek oldunuz.Artık çok çalışmaya kaldığım yerden devam edebilirim.Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
ooo iyi göt olmuş kız
-
cümleten geçmiş olsun..sana da mutluluklar kardeşim...
-
Eline koluna yüreğine sağlık...
-
helal olsun süper yapmı$sın :)
-
helal valla babuş iyi etmişin . milletin yüzüne bakamaz artık
-
erkek adam yaptımı böyle yapar işte.kıza bişey olmaz umarım.