Nasıl Aldatıldım ! Ve Kanıtları Elde Ederek Şu An Ki Duruma Nasıl Geldim.Ne Yapmalıyım?
-
film gibi gelicek söyliceklerim ama olursa en güzeli olucak sanırım... şimdi kızın birlikte olduğu eleman büyük ihtimalle senin varlığından haberdar değildi. yani olay tamamen kızın bok yemesi(ben öle anladım). sen bu elemana ulaş, olayı anlat, adam gibi bi insanevladı ise kızın doğum gününe birlikte gitmeni teklif ettiğinde kabul edecektir. kızın doğum gününüde de o elemanı en yakın arkadaşım, dostum, kankam gibi bi sıfatla tanıştır. sonrası doğaçlama; kızın sinir katsayısına göre olaylar gelişir zaten ama sizin kesinlikle o gün kıza agresif bi reaksiyon göstermemeniz, çok rahat, alaycı hatta o günü eğlenerek geçirmeniz lazım, saçma sapan tartışmalara girmeden, suratına bakın bakın gülün derim. bu arada kızın pc'sine kurduğun keyloggerı falan da bu süreçte sil, kızın elinde koz olabilir hukuki yola başvurursa...
-
dürüstlükten herhangi bir konuya giriş yap.
oda dürüstlüğünü ön plana çıkarmaya başladığı zaman .
gel bak sana bir şey göstereceğim diyip kayıtta ne varsa göstermeye başla .
ağlayıp yerin dibini boylayacağına pişmanlığını dile getirmeye çalışacağına eminim.
ama aralarda vaybe nekadarda dürüstmüşsün demeyi unutma.
izlermi? işte o sana bağlı.
çok kötüysen bunu doğum gününde yapabilirsin.
birde şunu merak ettim böyle bir kıza nasıl aşık olup 2 yıl devam edebilmişsin?
-
Sıkma canını kardesim..
ve sen adamlıgını yap gerisini salla derim..
zaten degmezmiş yani ugruna emek vermeye üzmeye bile degmezmiş.
belki gün gelirde düşünür diyerekten adam gibi ayrıl bitsin diyorum. yani iyi olarak hatırlan bunun ilerde vereceği vicdan azabı ona bi nebze acı verirse istediğinde olmus olur seviyende düşmemiş olur bence..
sana ''vur kır parcala rezil et'' demek işin kolayı olur..
ama sen bunları yapma çagır elinde ne var ne yoksa göster:'' bumuydun sen'' de ve cek git..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------katılmıyorum çünkü ben bunu da yaptığım halde aldatıldım :-/
gerçi 1 ay sonra ağlayarak geri geldi ama başkasının yatağından çıkıp geldi, sonra yol verdim.
ilki bendim, yeni bişeyler denemek istedi herhalde!!
-----------------------------ilgi , alaka, hoşgörü , cinsellik... orta dereceli hissettireceksin.Yani ne az vereceksin ne çok.FAzlasıyla alakalı davrandığın zaman işin boku çıkıyor.Az gösterdiğin zamanda olay başkalaşıyor.
-----------------------------Hocam emin ol ilgi alaka romantiklik espri daha fazlaydı diğer şeylerden. zaten sordum yaptıktan sonra dedim hatam nerdeydi eksiğim neydi dedim. gözleri sulu "hiçbi eksiğin yoktu harika biriydin" dedi, ilk o anda pişman oldu sanırım.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
oldwolf bunu yazdı:
film gibi gelicek söyliceklerim ama olursa en güzeli olucak sanırım... şimdi kızın birlikte olduğu eleman büyük ihtimalle senin varlığından haberdar değildi. yani olay tamamen kızın bok yemesi(ben öle anladım). sen bu elemana ulaş, olayı anlat, adam gibi bi insanevladı ise kızın doğum gününe birlikte gitmeni teklif ettiğinde kabul edecektir. kızın doğum gününüde de o elemanı en yakın arkadaşım, dostum, kankam gibi bi sıfatla tanıştır. sonrası doğaçlama; kızın sinir katsayısına göre olaylar gelişir zaten ama sizin kesinlikle o gün kıza agresif bi reaksiyon göstermemeniz, çok rahat, alaycı hatta o günü eğlenerek geçirmeniz lazım, saçma sapan tartışmalara girmeden, suratına bakın bakın gülün derim. bu arada kızın pc'sine kurduğun keyloggerı falan da bu süreçte sil, kızın elinde koz olabilir hukuki yola başvurursa...
bence de aynen bunu yap arkadaşım, seni en iyi anlayan kişilerden biriyim burda emin ol. Benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum. Sağlam bi intikam almazsan içinde kalıcak hep, ne kadar dürüst akıllı mantıklı biri olursan ol içinde kalıcak. intikamını alırsan bi süre sonra duygular unutulunca seni gocunduran bişey olmadan yaşarsın.ama bu intikam bence de kayıtları ailesine göndermek olMAMAlı.
-
Syprex hocam sanki öyle hatırlıyorum senin bi sevgilin vardı + birde sana aşık olan bi kız bu sana aşık olan kızı sen kabul etmemiştin sonrada o intihar ediyodu sen yetiştin kurtardın kızı falan sonra sevgilini postaladın ve bu intihar eden kızla sevgili olmuştun diye hatırlıyorum.Peki bu seni aldatan bu senin için intihar etmeye kalkan kızmı_?
-
Prometheus bunu yazdı:
Hocam emin ol ilgi alaka romantiklik espri daha fazlaydı diğer şeylerden. zaten sordum yaptıktan sonra dedim hatam nerdeydi eksiğim neydi dedim. gözleri sulu "hiçbi eksiğin yoktu harika biriydin" dedi, ilk o anda pişman oldu sanırım.
-----------------------------diyorum işte sana :) ne çok eksik olacak ne tam olacak.Ortada abi. ortada..Düşünsene bi kız var her istediğini yapıyor ne istersen tamda senin istediğin şekilde davranıyor.Hiç karşı çıkmıyor.4 sene geçmiş fakat bir kez tartışmamışsınız bile..Peah... Hiçde orjinal birşey değil 4 sene bile gitmez böyle bir ilişki.Arada ufak ufak tartışmalar olacak tartışma bitiminde hararetli şekilde öpeceksin :D
olm herşey yolunda giderse olur mu mq..Ama dediğim gibi ne bokbok bir ilişki olcak nede aşırı güzel.Ortası1
-
ver adult sitelerıne yada bak bak 31 çek
-
xous bunu yazdı:
ver adult sitelerıne yada bak bak 31 çek
-----------------------------Burda ciddi ve hassas bi durum var, çok yanlış yazdığın şey. Arkadaşın ne durumda olduğunun farkında olmayabilirsin ama biraz mantıklı davranmayı deneyebilirsin hiç olmazsa!
-
cicim benimde aynı durum başıma geldı yanı tecrube konusuyo. bi anlık öfkeyle herşeyı yapabilirsin ama acın hafıfledıkce artık kafana bile takılmıyo.
-
gerek yok ya öyle şeylere heyecanlandırmayın çocuğu... sakin ol...