Nasıl Aldatıldım ! Ve Kanıtları Elde Ederek Şu An Ki Duruma Nasıl Geldim.Ne Yapmalıyım?
-
Lan o değil.
Korktum solo falan dediğinde.
Sıkça Solo'ya giden bir insanım.
Ayrıca çok rahat duran bir adam olduğumda söylenemez.
Dedim acaba benle ilgili bir bok mu,
Sonra düşündüm, yok kimsenin evine falan gittiğim yok :)
Zaten gitsem de laptop falan görünce akılalmaz kıllanır kontrol ederdim olayları.
Zaten zombie falan olcak bir adam da değilim :P
Ama kızın adını söylersen,
Muhtemeldirki bu konuda bir bilgim vardır.
Hatta muhtemeldirki bizim tayfadan birileridir.
Hani hoş değil farkındayım,
Ama bizim de haberimiz bile olmuyor kızların sevgililerinden...
Yani çok büyük zamanlar.
Bizim İlker şerefsizinden başka kimse 2 yıllık sevgilisi olan bir hatunu götürmez.
Ama hatun söylemediyse, yapcak birşey olmamıştır doğal olarak
Çocuğun gözünden de bak : )
Geçmiş olsun demekten başka yapcak çok birşey yok.
Bir de Solo'da aksiyonun yaşandığı günü söyler misin bana?
-
allah yardımcın olsun kardeşim.Benzer şeyleri bende yaşadım 2 yıl oldu neredeyse ama aklıma geldikce hala gidip gırtllağını sıkasım tekme tokat dövesim geliyor.Neler düşünmedmki rezil etmeyimi,dövmeyimi,öldürmeyimi neler neler....Ama en güzeli git yediği haltları suratına vur bir tek kelime söylemedende dön arkanı çık git..
Düşünsene ya evlenseydin ne olacaktı.Bırak öğrendiğin iyi olmuş...
-
Kendi vicdanıyla başbaşa bırak, senin üzülmene gerek yok, hatta sevinmelisin. 2 yıl çok uzun bir süre değil, daha da geç öğrenebilirdin.
-
25 eylül.. güzel bir hediye paketi yap. elindeki görütü yazı ne varsa o pakete koy. doğum günü hediyesi olarak ver.
Hiçbirşey deme. numaranı da değiştir.
-
:) geçmiş olsun.. bazı insanlar aşktan sevgiden çok daha başka beklentiler içine giriyor.. elindeki herşeyi babasına yolla. kızın iyiliği için yap bunu eğer seviyorsan.. artık gram bi sevgin yoksa ki kalmamıştır tüm kanıtları ona göster ve okkalı bi küfürle bas tekmeyi gitsin uğraşma.. bir zaman sonra kendisi yaptığının ne kadar iğrenç birşey olduğunu anlayacaktır zaten.. bu arada sinirini başka şeylerden çıkarmaya bak yoksa kendine zarar verirsin..
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------25 eylül.. güzel bir hediye paketi yap. elindeki görütü yazı ne varsa o pakete koy. doğum günü hediyesi olarak ver.
Hiçbirşey deme. numaranı da değiştir.
-----------------------------
bu hediyeyi hayatı boyunca unutamaz. bence de böyle yapabilirsin., -
Hafif Bi tebesümmm sonrada güle güle de ))
-
hocam, ne yaparsan yap karsindaki insan zaten vazgecmis senden..
ama kacmak gitmek en mantiklisi..
koyacak bir laf soyle ve yoluna bak
hayat yinede devam ediyor...
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------hocam, ne yaparsan yap karsindaki insan zaten vazgecmis senden..
ama kacmak gitmek en mantiklisi..
koyacak bir laf soyle ve yoluna bak
hayat yinede devam ediyor...
-----------------------------Tamam la İşte dedımı yapsın ama umursamadan yapmasın:D:DD
-
kullandığın keylogger neydi hocam :)