Ne İçin İphone?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2006
    Erkek

    bu kullanım süresi için iphone.


    Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

    iphone alan sado-mazo tipler genellikle. Çünkü birşey yapamıyorsun, kısıtlanmışsın, öyle yapayım böyle yapayım yok. fiyat olarak da sikiyorlar.

    Bu yüzden sado-mazo sevenler tercih ediyor.

    Ben android taraftarıyım hatta Sony xperia serisini çok severim ama doğuya tayin olurken iphone aldım. 2 sebebi var, ilki androide yeterli zaman harcayamayacak olmam (root, rom vs), diğeri ise batıya dönüşte elden çıkarmak istediğimde 2450 ye aldığım telefonu (6+ 64gb) rahatça 1500-2000 tl bamdında satabilecek olmam.

    Bunun sado-mazo ile alakası yok. Tam tersini yapsam dediğin gibi olabilirdi. Sonuçta android alıyorsan onun tüm özelliklerini kendine göre değiştirebilmelisin.

    ne yapamıyorsun yapalım ? :) 

    Başkan dağda arazideyim elime bilgisayar alıp da uğraşmaya vaktim yok. Batıda olsam zaten kendim uğraşıyorum elimden geldikçe :)

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    apple kondom yapsa da alsak  ( be smart be amazing )

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

    bir android kullanıcıydım, iphone hediye edilene kadar senin gibi düşündüm.. daha sonra ios yazılımına geçtim ve sisteminin android e oranla daha stabil olduğunu farkettim. Evet maalesef biraz kapalı kutu, apple ın politikası böyle bir çok şeye izin vermiyor. Belki onu farklı kılan da budur.. Ama bir yazılımcı olarak android ve ios işletim sistemlerinin kalite farkı bariz belli oluyor. Donanım olarak da kalitelidir. Benim ilk akıllı telefonum samsung du, ve gün geçtikçe telefon ağır çalışmaya başladı, batarya süresi azaldı. Şuan iphone 6 kullanıyorum, bataryası hemen hemen ilk günkü gibi, hız olarak da değişen bir şey yok.. Ama android işletim sistemli telefon kullanan arkadaşlardan duyduğum çoğu şikayet telefonun bir süre sonra yavaşlaması, bataryasının az gitmesi v.s. Genelde samsung tarafında oluyor bu.

     

    iphone 6 fiyat: 2600 http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-6.html 

    samsung 6s fiyat 2200 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s6.html

    arada 400 tl fark var.. Değer mi samsung almaya? Ayrıca telefonu satınca fiyatlar ne kadar düşüyor, bunu da gözönünde bulundurmak lazım :)

    velhasıl kelaml, şu triplerden kurtul hocam, zengin adammış v.s. ,  alakası yok bana göre.. ha kişiliği gelişmemiş adamlar, hayatında bir şeyleri başaramamış adamlar telefon alarak sınıf atladıklarını düşünüyorlarsa, bırak düşünsünler, sen de acizliklerine gülersin.. Ama bunları düşünmek v.s. çocukça şeyler hocam. 

    --------------------------------------------------------------------------------------

    yazılımcı ya da işletim sistemlerine hakim olan birinin i-phone alıp ios ve android mukayesesi yapmasını anlarımda hayatında yazılım nedir duymamış kullandığı işletim sisteminin adını, açık kaynakmı vs. hiçbirşeyini bilmeyen adamların i-phone kullanmalarına anlam veremem. çevremde gördüğüm birçok insan telefonu arama ve mesaj dısında kullanabilme kabiliyetine sahip olmadıkları halde i-phone 6 aldı:) şimdi gelde bu adamın telefonun kalitesi için aldığını söyle.. adama göre o telefonu alınca kendisi kalite olarak terfi edecek.. bildiğin level atlayacak:) yani kullananların çoğu en azından bizim ülkemizde aşağılık kompleksinden dolayı kullanıyor diyebilirim.. gel gelelim stabil olma olayına.. hocam sende bilirsinki ios donanım ve yazılımı birlite tasarlanıyor o yüzden stabil olması normal. bana göre şuan piyasada fiyatının çok üstünü vaad eden tek telefon xiaomi:)

     

     

     

    21li tarafından 13/Kas/15 16:57 tarihinde düzenlenmiştir

    Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2011
    Erkek

    aypon hiçliktir.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2009
    Erkek

    ulan parası olmayan fakirlerin icadı iphone odur budur olayı :)

    sebep1: cihazlar dayanıklı uzun ve yoğun kullanımlara (günde 200-300 telefon görüşmesi vs vs) çok uzun yıllar dayanabiliyor(iphone 5 var arkadaşta günde minimum 300-400 görşme yapıyor telefon hala taş gibi). yedek telefonum samsung, yedek telefon olmasına rağmen amı götü çoktan dağıttı.

    sebep2: kullanım hızlı, pratik(tabi bunlar işletim sistemi ile alakalı ) saçma sapan donmalar vs yapmıyor, acil durumlarda mal mal bekletmiyor vs vs

    sebep3: güvenilir. yok virüs girdi o soktu bu çıkarttı falan derdin olmuyor. yok android in virüs programıymış kıçıymış derdiymiş bitmiyor amk

    sebep4: apple firma olarak cihazının arkasında duruyor. aha salı günü cihazı antalyadan servise verdim. sorun: hoparlör patlamasıydı düşürmüştüm. adamlar hiç polemiğe bile girmeden buyrun yeni cihaz dediler. hatta 250 tl verdim telefon 6 idi 6s aldım. sıfır cihaz.

    vs bunun gibi bir sürü sebep var benim için.

    şimdi size soruyorum; günde 5 dk telefon ile konuşarak vs vs bi telefonu nasıl kötülüyorsunuz. bırakın gençler bu işi. 


    www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    https://www.youtube.com/watch?v=w_OTcklmMEI

    neden apple * aha işten apple 

    64 bit işlemcin var 4 gb ram ın var ( note 5 )    1080p 60 fps video çekiyorsun 23.dk da telefon o video yu bitirip yeni video çekmeye basliyor.

    hatırlayalım 4k ya gelelim samsung ve sony 5 er dakikalık 4k videolar çekebiliyordu   iphone 6s ve 6s plus da ise hafıza bitene kadar telefon çekebiliyor.

    şimdi bazıları derki apple hiç birşeyi icat etmez ama kendi icat etmiş gibi pazarlar. al sen bu ürünü nasıl pazarlıcan şimdi herşeyi bi eksik ? :) 

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Yalnız hocam 4K videonun ram ile alakası yok. Işlemci deli gibi veri işlediği için ısınıyor ve fazlası telefona zarar. 6s'i incelemedim ama 4K videoda Android telefonlar yanıyor. 

    Bu arada videodaki Tolga denen eleman kadar kendini bir şey sanan yok piyasada. Stajyer elemanı küçük düşürmeye vs çalışır saçma sapan hareketler. 1080p çekilmiş video dendiğine göre o olay Samsung'un saçma sapan bir olayı. Diğer Android telefonlarda hiç görmedim.

     

    mkyb tarafından 18/Kas/15 01:52 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2007
    Erkek

    ben iphonumda 4k video cok cektım ev araba bunun gıbı ve kısa surede degil en ufak bir ısınma olmadı


    olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Yalnız hocam 4K videonun ram ile alakası yok. Işlemci deli gibi veri işlediği için ısınıyor ve fazlası telefona zarar. 6s'i incelemedim ama 4K videoda Android telefonlar yanıyor. 

    Bu arada videodaki Tolga denen eleman kadar kendini bir şey sanan yok piyasada. Stajyer elemanı küçük düşürmeye vs çalışır saçma sapan hareketler. 1080p çekilmiş video dendiğine göre o olay Samsung'un saçma sapan bir olayı. Diğer Android telefonlarda hiç görmedim.

     

    Pazar günü marmaraforumda yaklaşık 15 dakika 4K video çektim,

    Zerre ısınma olmadı.. 


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 6966 Toplam Mesaj: 64
iphone iphone