folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Yapmalıyım?



Ne Yapmalıyım?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Mayıs/2008
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar olay şu;

    Şimdi bir kız arkadaşım var benim,kendi aramızda(ikimiz) söz taktık aileler biliyor ve iLişkimiz son safhada yani bi tek evlilik kaldı.
    Herşeyi yaşadık gayette güzel gidiyor genelde.
    Ama benim kafam sürekli, açık giyiniyor mu? Sözlerimi tutuyor mu? Erkeklerle içli dışlı mı? Beni aldatıyor mu? gibi sorularla meşgul
    ve bu 10 aydır da böyle..
    Çünkü karşıma ilk defa böyle bi kız çıktı yani bu zamanda gözü parada pulda lüksde arabada evde olmayan bi kız bu.
    Benimde malım mülküm param yok zaten 10 aydır iteliye kakalıya götürdük ilişkiyi..
    Bu sorunlarımdan onunda haberi var ve sürekli ben öyle şeyler yapmam ben öyle biri değilim felan diyor ve biliyorum da öyle biri değil.
    Bu sorunlar yüzünden YGS'ye adam gibi hazırlanamadım sınavda çuvalladım,önümde de Lys var 2 ay kaldı yine odaklanamıyacağımı biliyorum.
    Bahsettiğim problemleri düşünmemek,kafamdan atmak istedim hep ama sadece 4-5 saat yada en fazla 1 gün alıyor.
    Bunları aşmak için, oyun-dizi-film-müzik-spor vs.. denedim ama sonuç koca bir 0 :)
    Buarada sosyal hayatımda bok gibi,görüştüğüm arkadaş sayısı 1 ayda maximum 3ü geçmez..
    Ne yapmamı önerirsiniz nasıl kurtulabilirim bu sorunlardan ?
    Yazacaklarınızın saçma olduğunu düşünseniz bile yinede karalayın bişeyler ciddi yardıma ihtiyacım var.

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ocak/2010
    Erkek

    hocam kızı takip et gizliden tel. mesajlarını oku ve son olarak sadakatini ölçmek için başka bir kart ile başka biriymiş gibi sürekli onu ara laf yap vs. bak kız pas veriyor mu gecenin bu saatinde aklıma sadece bunlar geliyor.


    Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2008
    Erkek

    kızdan ayrıl hayatına yeni bir yol haritası cıkar.

    kızı 1. plandan at öss iş güç felan bunları ön plana koy.

    sosyallik göreceli bişi. neye göre sosyallik demek daha mantıklı. yani yüzyüze konuscagın samimi bir arkadasın olsa yeter yani.

    ama herseyden önce hayatının odagına kızı koymusun ve belki kızında haberi yok ama bütün ipleri onun eline vermişin üstüne birde paranoyaklık güvensizlikleride eklemişin. aşş bunları sonra ah benim kafam demek var.


    https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2008
    Erkek

    bisiklet al gez.

    ( son 1 yıldır içimde patlayan istek söliyim dedim :)  )


    (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

    Bir ilişkide en zor şeydir bu aşama biraz güven olmalı ki yazdığın kadarı ile içinde hep bir şüphe varsa güvende yok demektir ygs yede hazırlanıyosun hayat senin için daha yeni başlıyor bir arkadaş tavsiyesi salla gitsin üniversiteyi kazan ne kızlar görürsün derlerdi ben pek tınlamazdım ama sen gel tınla bu yazdıklarımı...

    kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

    bisiklet al gez.

    ( son 1 yıldır içimde patlayan istek söliyim dedim :)  )


    -----------------------------

    Kerimin dediği mantıklı :)


    canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Mayıs/2008
    Erkek

    @Asosyal Msjları ve kendisini takip olayında da herşey okey problem yok,ayrıca biri facebook'da msn'de vs.. ekledimi msj attımı veya laf atan oldumu bunları söylüyor hemen.

    @chaigg Kızdan ayrılamam hocam sebebini buradan yazamıyorum yani ayrılmadan bi çözüm bulmak lazım.

     + Arkadaş çevresi derken,kızdan önce görüştüğüm arkadaşlarım vardı ama ilişkiye başladıktan sonra "en yakın" arkadaşıma bile çok ayıp ettim görüşemedik bi türlü.

    @kerim Bisiklet olayına gelince gezme tozma problem değil,ara sıra bizimkilerden isteyip 206'yla dolaşıyorum ki bisiklette var buda çare olmadı :)

    @ibrahimeren hocam zaten bi üniversiteyi kazansam herşey daha güzel olacak ama işte 2 senedir baş belam oldu öss-ygs bi türlü bişeyler yapamadım,bu sene dershaneyede gittim ama yine kafayı veremedim.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Aralık/2009
    Erkek

    Hoca yanlış anlama kız arkadaşını tanımıyorum sadakatine birşey diyemem ama bu kadar korkarsan sonunda başına gelir, benden söylemesi, fazla kasma oluruna bırak. Kızların terketmesinin en önemli nedeni aşırı ilgi, ikincisi sadakatsizliktir. Benim gördüklerim bunlar, yani yok facebokunun şifresini ver, msn nin şifresini ver, onla konuşma şunu giyme vs. abartmıyorsan ve görünürde herhangi bir problem yoksa boşuna bu kadar endişelenme.

    Bir de kızların özel yeteneği var, mesela ayrı şehirlerde bile olsanız aldatıldığını hissedebiliyor, bizzat tecrübe edindim bunu, bizim böyle uzaylı yeteneklerimiz olmadığı için farkı teknolojiyle kapatıyoruz (bkz : trojan keylogger vs.)

    Bir de kız senle sözlenmiş, sorun olsa neden sözlensin, aşırı korkuyorsun, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki korktuğun şey bir şekilde başına gelir, bu yüzden bir an önce bu saçma endişelerden kurtul, yoksa sonunda özgüvenini kaybedersin, depresyon bilmem ne birsürü dert :)

     


    What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    Kızdan kurtulman senin için en hayırlısı olur. Önce kendi hayatını kurtar ondan sonra kızı düşünürsün. Emin ol sen bir baltaya sap olamazsan kız seni terk edecektir. Hayatını kurtar geleceğini garantiye al, ondan sonra göreceksin kız işi kat kat daha kolay olacak.

    Kızın ortamına birini sokma şansın yoksa veya ortamındaki birini ajan olarak devşirme imkanın yoksa; Kızı test etmek için yapabileceğin tek iş, eli yüzgün bi adamı gönderip kızın tavırlarını ölçmek olur bu da sana emin ol net sonuç vermeyecektir. Ayrıca kız sende böyle bir güvensizlik oluşturuyorsa işin zor, daha önünde koca bir ömür var.

    Diğer yandan ben şahsen parada pulda gözü olmayan melek gibi kızların ne haltlar karıştırdığına çokça şahit olmuş bir insanım. Verdiğin tanıma birebir uyan bir kız nişanlısının yanında beni kesebiliyor. Evleneceğim dediği birini başkasıyla aldatıp 2 sini birden idare edebiliyor. ..... diye gidiyor liste.

    O yüzden sen sen ol geleceğini kurtar, kız milleti için hiç bir şeyi riske atmaya kendini yakmaya değmez.

     


    Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2009
    Erkek

    Sen benim karşıma gelip tanı koysam sana obsesif kompülsif bozukluk hastası derdim kendim gibi. Şİmdi takıntıların var. Bunları bir türlü unutuyorsun. SOnra o takıntılar ertesi gün bir daha oluyor. Yine bir şekilde kompülsiyonlarla yani zorlatılarla onu unutuyorsun ama obsesyon yine geliyor. Yine kompülsiyonlarla onu geçiştiriyorsun. BU seni max 1 gün gibi bir kısa vadede yatıştırırken uzun vadede hastalığın ilerlemesini neden oluyor.  Zaten onunla evlensen bile sen bu obsesyonlarını kontrol edemediğin müddetçe evliliğinde de mutlu olman zor olacak. Bir psikiyatriste gidip durumunu anlatmanı öneririm. Bu süre zarfında işini kolaylaştırmak için kızla ilişkini askıya alabilirsin. Ama bence alma. Çünkü yeniden kızla başlamak istersen yine obsesyonların gelebilir diye düşünüyorum. İyisi mi psikiyatriste git.


    Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Mayıs/2008
    Erkek

    Arkadaşlar gecenin bu saatinde vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler,herşey gözümün önündeymiş,daha önce bu sorunumu kimseye açıp tek kelime edememiştim şimdi sizlerinde görüşleriyle bişeyler yerine oturuyor.

    Gerçekten baya kapatmışım kendimi tek bir yere yönelmişim ama söyledikleriniz iyi geldi harbiden, tekrardan teşekkür ederim..

    + destekler ve cevaplar kesilmesin :)

    edit: @diamonique hocam tamamdır bi psikoloğa görünmenin vakti gelmiş en kısa zamanda halledeceğim teşekkürler

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    1.si kıskanç birisin ve o kız gibi bi daha hayatta bulamam diye düşünüyorsun.. (fakat yanılıyorsun) :)
    2.si lys filan diyorsun henüz yaşın genç.. öyle aramızda takılan söz yüzük ile işler ciddiye binmiyo :) şimdi çevremde sevgilisi olan ve 4-5 aydır çıkan her çiftte yüzük var aralarında söz var .. (yani boş iş bunlar)
    3.sü senin acilen kendine gelmen lazım lys de bi sik yapamazsan kızı vermezler koçum sana :)
    4.sü eğer yapamıyorsan kızdan ayrıl.. daha iyisi inan çıkıcak karşına.. şimdilik böyle birşey mümkün değil gibi gelse de sana.. ilerde burayı okursan bana hak vericeksin..

    Ben de kıskanç biriyim 10 aylık bi ilişkim var seninle benzer şüphelerim hep oluyo.. ama ben sevdiğime güvenmeyi öğrendim.. Artık pek sallamıyorum :) Sallamadıkça beni daha da çok sevmeye başladı.. Aslında kıskanılmak hoşlarına gidiyor.. Kıskanmayı azaltınca korktu daha çok ilgi göstermeye başladı haberin olsun.. ;)

Toplam Hit: 5761 Toplam Mesaj: 43