Ne Yapmalıyım?
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
bisiklet al gez.
( son 1 yıldır içimde patlayan istek söliyim dedim :) )
-----------------------------bende motosiklet almak istiyom, alırsam çok mutlu olacam inşallah :D
-
Hocam bu düşüncelerinden kurtulamıyorsan bu ilişkiniz nasıl bu noktaya gelmiş anlamadım :/ bi kere bu dusuncelere kapılmak ta güvensizlik bence e guven olmadan aşk olurmu ? eger gercekten seviyorsan yada sevmeyi istiyorsan ilk once guven ve hayatında yaptıklarına yapmak istediklerine yapacaklarına hayallerine herbişeyine birazda ondan kat...
-
Hocam yaşın 20 den küçükse kesin kesin evlenme 23 den kücükse en ince detayına kadar düşündükden sonra evlenmeyi aklına getir.Aksi takdirde ilerde tahmin edebileceğinden daha çok sıkıntı çekersin.Kaldı ki demişsin zaten acık giyiniyor mu erkeklerle icli dıslı mı falan diye eğer sen böle düşünüyorsan hala tanıma evresindesin evlenme ciddi bir iştir he evlenmek kolay bende istesem gider suan evlenirim 9 ay sonrada Allahın izniyle cocugum olur ama elimde adam gibi bir mesleğim yoksa diplomam yoksa hayat görmüş geçirmişliğim cok yüksek seviyede değilse o cocukda ortada kalır o kızında hayatını mahvedersin.
-
RevengeX bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
normalde guzel kizla olmak demek (kendi standardinin uzerinde), extra zaman , maddiyat ve ozveri gerektirir.
yani sunu diyuorum , kizin standartlarini karsiliyamassan , kizin gozu kulagi baska yerlere gider. bu kizin parada pulda gozu yoksa bence fazla usteleme, elinden kaciracaksin. supheleniyorsan biraz daha fazla zaman , ozveri ayir kiz arkadasina. yani kiz bakimli anladigim kadari ile , guzelligini fark ediyor ki kendine bakiyor. guzelligi mi seni rahatsiz ediyor ? yani kizin senden guzel olmasi , demek ki seni tedirgin ediyor. elden kacirma duygusu var. onu anladim ben . hic bir erkek sevdigi kiz tarafindan baska bir erkekle kiyaslanmayi istemez. erkek bazen bunu kendinde yapar . yani buna etken olanlarda , erkekte kiskanclik yaratir .
bende kiskancim ,bulgar kizlara mini etek giyme demek olmaz. bende ayar olurum mini eteklere(trdeki gibi diz ustude degil). ustelik cok rahat bakiyoralr burdaki kizlar. beni bu daha da sini ediyor. ama caktirmaman lazim ...
Hocam kız güzel,benimde şekil şemal gayet yerinde ki kız yanımdayken bile bir çok kez bana asılınılması laf atılması bakılması vs. olaylar yüzünden kavga ettik.
Bugun konuştuk biraz izin verdmediğim şeyleri aradan çıkarttık aşırıya kaçmadan erkeklerle iletişimi,kıyafeti,görüşme zamanlarımızı falan hallettk ve çok rahatladm + oda rahatladı uzun zamandır bu kadar mutlu görmemiştim onu :)
Elden kaçırma duygusunda ise zaman ayıramama hiç rol oynamıyor ilişkide,her an her saat görüşebiliriz genelde evden çıkmıyor zaten.
Kaybetme korkusu şöyle var,hani şimdinin pi.leri var evi-arabası-parası pulu olupta avantaj olarak kullananlar..
Bunlardan biri aklını çeler veya bıkar benim gibi çulsuzdan ondan tırsıyorum :D ( Bıksa 10 aydır çoktan bıkardı diye de düşünmüyor değilim)@ ebmarteu
Hocam zaten problem güvenden kaynaklanıyor ama artık daha rahatım bir kaç şeyi hallettim sizler sayesinde,güvenden kaynaklanmasının sebebi ise;
iLk aylarımızda bir kaç kez yalan söylemesiydi ve daha önceki ilişkilerde bir kaç kezde aldatıldım bundan kaynaklandığını sanıyorum :)
Birde iyiki varsınız müridler sayenizde rahatladım psikologla görüşsem bu kadar rahatlamazdım herhalde :)
-----------------------------yasin 20 miymis :) toy zamanlarin .
ben 16-17 yasindan beridir ailemden uzakta yasiyorum . senin yaslarinda "ask" denilen seyin gercek oldugunu dusunuyordum. hayatimda 6-7(kendimden 3 yas kucuk , 6 yas buyuk ) bayanlar oldu , herseyi yaptigimiz anlamda iliskiler oldu. bu iliskilerin sonucunda bu karara variyorsun .
16-20 yas arasi kizlar, halk arasindaki tabirle ; bebek yuzlulerden hoslanir.
22-27 yas arasi bayanlar ise , erkeksi tipte erkeklerden hoslanir , yani yaninda kendinin kadin oldugunu hissedebilecegi ...
29-35 yaslardakiler ise saygi gorecegi erkekleri ister .
yani demek istedigim yasin 20 ve 10 aylik iliski , simdiden s1n1r koyarsan ileride isin zor. cunku kadin milleti dalgali deniz gibidir.
ayrica ask diye birsey yok , sadece kimyasal(hormonal) vucut tepkimeleri var. senin yaslarinda sarisin guzel kizlardan hoslanirdim, kafamdaki karakterlere sahip kizlar icin ugrasirdim. bugun ise kafamdaki karakterlere uygun kiz bulmak zor. bu yasta artik gelecek dusundugun icin , fiziksel ozellikler ikinci planda kalabiliyor. yani guzellige o kadar takilmiyorsun...
-
yahu ne ilişkisi ne kızı sen üniye girmeye çalışıosun senin hayatın bu sonuçta adam gibi bişiler yapman lazım zate üniye gidince biçok aşk bitio kıza göre deil kendine göre yaşa
-
UNKN0WN bunu yazdı:
Hocam bu düşüncelerinden kurtulamıyorsan bu ilişkiniz nasıl bu noktaya gelmiş anlamadım :/ bi kere bu dusuncelere kapılmak ta güvensizlik bence e guven olmadan aşk olurmu ? eger gercekten seviyorsan yada sevmeyi istiyorsan ilk once guven ve hayatında yaptıklarına yapmak istediklerine yapacaklarına hayallerine herbişeyine birazda ondan kat...
-----------------------------Hocam zaten 10 aydır güvenmeye çalışıyorum,bu derdimi de kimseye açamamıştım sonuçta dalga konusu olmak vardı ama bi an birden yazıverdim buraya,
ve şuan buradaki arkadaşlar sayesinde bişeyleri anlıyorum,bugünde denilenleri toparlayarak aldım karşıma konuştum şuan herşey iyi gibi ama yinede,
alışkanlık olarak paranoya var ve kesinlikle evelsi günki gibi değil daha hafif,hani başın ağrır ilaç içersin geçmesi biraz zaman alır ya,
benimde aynen böyle aldım ilacı yavaş yavaş geçiyor bunun yavaş yavaş geçmesini hissetmek bile süper ki tamamen geçince düşün artık :)
@irwa
jeton paraşütle iniyordu anlayamıyodum ama şimdi herşey daha net,üniversite ön planda artık benim için.
-
hocam evli biri olarak söyliyeyim sana bi kaç cümle.eşimi seviyorum o da beni seviyor tabi.. yaklaşık 7 senedir evliyim ama bence acele etmesen birbirinizi iyi tanıyın derim .gezin dolaşın huyunu suyunu iyi öğren sonradan hüsrana uğrama.gençliğini yaşa, hemde dolu dolu yaşa çünkü evlenince zor oluyor ev bakmak hele birde çocuk falan yaparsan dahada zor maddi açıdan.. yolunu çiz derim öncelikle.son olarakta mutlaka ama mutlaka birbirinizi iyi tanıyın uzaktan olmaz öyle dediğim gibi huyunu suyunu öğren.
-
evlen ulan evlen engüzeli sonra bana duğa edicen
-
Hocam yazdıklarını okuduğumda bir an bundan 3-4 ay öncesi geldi gözümün önüne..Bak profilimdeki fotoğrafta parmağımda bir yüzük var fakat artık o yüzük de o yüzüğün sahibi de yok..Sebebi de senin gibi düştüğüm şüphe fırtınası..Eğer arkandan işler yapmayacağını biliyorsan sakın ama sakın irdeleme bu konuyu kendini de sıkma..Kafanı dağıtamıyorsun sorunlar yaşamaya başlıyorsun kendi içinde..Bu yüzden dediğim gibi öncelikle bu şüpheleri at içinden..
-
Evlenmeye Varmış İş Ve Sen Hala Emin Değilsin ? Acaba ? Yoksa ? Ya ? Bunlarla Yaşanılmaz. Konuş Kızla Ne İstediğini Söyle. Ve eminim İş Senin Sandığın Gibi De Değildir. Ayrıca Senin Bir Geleceğin Var. Bunu Da Göz Önüne al ... Hadi Koçum Hadi Benim Babbam ...