Ne Yapmalıyım?
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
bisiklet al gez.
( son 1 yıldır içimde patlayan istek söliyim dedim :) )
-----------------------------bunu kesinlikle yap :)
ayrıca daha 19-20 yaşındasın.
10 aydır tanıdığın, iteleye kakalıya giden, aklında "acaba?" sorularıyla dolaştığın bi kızla nasıl bu kadar kısa sürede sözlenip, evlenme kararı verdiniz merak ettim. -
RevengeX bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Hocam bu düşüncelerinden kurtulamıyorsan bu ilişkiniz nasıl bu noktaya gelmiş anlamadım :/ bi kere bu dusuncelere kapılmak ta güvensizlik bence e guven olmadan aşk olurmu ? eger gercekten seviyorsan yada sevmeyi istiyorsan ilk once guven ve hayatında yaptıklarına yapmak istediklerine yapacaklarına hayallerine herbişeyine birazda ondan kat...
-----------------------------Hocam zaten 10 aydır güvenmeye çalışıyorum,bu derdimi de kimseye açamamıştım sonuçta dalga konusu olmak vardı ama bi an birden yazıverdim buraya,
ve şuan buradaki arkadaşlar sayesinde bişeyleri anlıyorum,bugünde denilenleri toparlayarak aldım karşıma konuştum şuan herşey iyi gibi ama yinede,
alışkanlık olarak paranoya var ve kesinlikle evelsi günki gibi değil daha hafif,hani başın ağrır ilaç içersin geçmesi biraz zaman alır ya,
benimde aynen böyle aldım ilacı yavaş yavaş geçiyor bunun yavaş yavaş geçmesini hissetmek bile süper ki tamamen geçince düşün artık :)
@irwa
jeton paraşütle iniyordu anlayamıyodum ama şimdi herşey daha net,üniversite ön planda artık benim için.
-----------------------------Adına sevindim hocam inşallah tam anlamıyla kurtulursun bu paronayalarından (: