Ne Yapmalıyım?
-
parada pulda gözü yok diyosun bundan eminsen derdin ne hoca?
seni aldatması için bi sebep yok ki
açık giyinen kızlara bakış açını da değiştir
açık giyinen kaşarların sayısı kapalı giyinen kaşarlardan fazla değil emin ol
bi kızın başka erkeklerde arkadaş olarak gezmesi konuşması açık giyinmesi onun ahlakı namusuyla ilgili bilgi vermez sana
(yıllar yılı tecrübeyle gördüm bunları)
rahat ol obsesif davranma
bu arada genel bi bilgi vereyim
sen böyle üstüne gittiğinde aşırı tepki veriyosa şüphelenmekte haklısın
düzgün biri ilk seferlerde bunları içinde biriktirir zoruna gider ama susar az konuşur
tabi üstüne çok gidersen patlar
ama yapan biri hemen aşırı tepki verir üste çıkmaya çalışır gizlemek için
kızdan eminsen daha fazla aşağılama hakaret etme
emin değilsen ayrıl da gör ebenin nikahını
-
he bu arada zamanında kızarkadaşım (eskilerden biri işte) bana hergün şüpheyle yaklaşırdı. ben çok sadıktım lakin çok üstüne gelirdi. birkaç ay sonra dayanamadım sırf onu haksız çıkarmamak için aldattım. kendi kaşındı amk 3 kere dersin 5 kere dersin bişeyi 40 kere dersen o olur.
ona göre...
-
la sen 2 konumu açtın beni nedne ümitlendirdin :| bende aşk konuları ana sayfada cıkıyro sandım :|
edit: http://www.tahribat.com/Folder-Ask-Ve-Edebiyat-99/
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba arkadaşlar olay şu;
Şimdi bir kız arkadaşım var benim,kendi aramızda(ikimiz) söz taktık aileler biliyor ve iLişkimiz son safhada yani bi tek evlilik kaldı.
Herşeyi yaşadık gayette güzel gidiyor genelde.
Ama benim kafam sürekli, açık giyiniyor mu? Sözlerimi tutuyor mu? Erkeklerle içli dışlı mı? Beni aldatıyor mu? gibi sorularla meşgul
ve bu 10 aydır da böyle..
Çünkü karşıma ilk defa böyle bi kız çıktı yani bu zamanda gözü parada pulda lüksde arabada evde olmayan bi kız bu.
Benimde malım mülküm param yok zaten 10 aydır iteliye kakalıya götürdük ilişkiyi..
Bu sorunlarımdan onunda haberi var ve sürekli ben öyle şeyler yapmam ben öyle biri değilim felan diyor ve biliyorum da öyle biri değil.
Bu sorunlar yüzünden YGS'ye adam gibi hazırlanamadım sınavda çuvalladım,önümde de Lys var 2 ay kaldı yine odaklanamıyacağımı biliyorum.
Bahsettiğim problemleri düşünmemek,kafamdan atmak istedim hep ama sadece 4-5 saat yada en fazla 1 gün alıyor.
Bunları aşmak için, oyun-dizi-film-müzik-spor vs.. denedim ama sonuç koca bir 0 :)
Buarada sosyal hayatımda bok gibi,görüştüğüm arkadaş sayısı 1 ayda maximum 3ü geçmez..
Ne yapmamı önerirsiniz nasıl kurtulabilirim bu sorunlardan ?
Yazacaklarınızın saçma olduğunu düşünseniz bile yinede karalayın bişeyler ciddi yardıma ihtiyacım var.
-----------------------------kadin aldaticam derse , istersen beton doktur yinede yapar. Engel olamazsin .
sana sunu soyliyeyim , eger kafanda boyle dusunceler varsa , evledigin zaman dahada pisikopatlasirsin . bence "herseyi yasadik" derken , cinsel iliskiyi kasit etmediysen, ayril. yoksa ileride cocugunuz olur , ayrilirsaniz o dogacak olan yavruya yazik olur. belli ki ayri kafalardasiniz , muhafazakarsan , kendi statunden farkli kizlarla takilmiycan.
kizinda parada pulda gozu yokmus , bu zamanda oylesini bulmak zor. Ama sende ileri derecede kiskanclik var . ileride sizofrene baglarsin bu gidisle . en hayirlisi olarak ayril. simdi sana burda ne deseler desinler, sen yine kafanin icindekini atamaycaksin. onun icin milleti bosuna kasma, sen tam tesetturlu bir kiz arkadas bul. ( dalga gecmek maksatiyla soylemedim ) ...
-
Hocam eğer kafanda zerre kadar şüphe varsa bırakıver bugün böyle geçer ama yarın evlenince bu senin için ızdıraba dönüşür şüpheler de büyür ve daha telafisi zor hatalara sebep olur ya da kafandaki şüpheyi sil gitsin ne bileyim öyle
-
edit.
-
Prometheus bunu yazdı:
he bu arada zamanında kızarkadaşım (eskilerden biri işte) bana hergün şüpheyle yaklaşırdı. ben çok sadıktım lakin çok üstüne gelirdi. birkaç ay sonra dayanamadım sırf onu haksız çıkarmamak için aldattım. kendi kaşındı amk 3 kere dersin 5 kere dersin bişeyi 40 kere dersen o olur.
ona göre...
-----------------------------Hocam ben kuşkudan şüpheden kurtulmaya çalışırken sen gelip ne diyorsun yahu :)))
Ayrıca konu genele taşınana kadar görmeyen arkadaşlar olabilir cevaplarım burada;
@tataryigit hocam kıskanç derken beni aldatmayacağını bilsem veya biri konuşmaya çalıştığında ne bileyim bi erkek bu kızla iletişim kurduğunda
aklını çelse bile bu kızın bişey yapmayacağından ve benim bu olaydan hemen haberim olacağını bilsen inan kıskançlık 0'a inecek.
"3.sü senin acilen kendine gelmen lazım lys de bi sik yapamazsan kızı vermezler koçum sana :)" - Bunada katılıyorum tokat gibi geldi sağolasın :))
Kızdan ayrılma olayını yapamam yani yapamam derken seviyorum ve 10 ay + tüm emeklerim boşa gider çok şey verdim bu ilişkiye ben.
"Sallamadıkça beni daha da çok sevmeye başladı.. Aslında kıskanılmak hoşlarına gidiyor.. Kıskanmayı azaltınca korktu daha çok ilgi göstermeye başladı haberin olsun.. ;)"
Hocam bunu zamanında bi kaç arkadaş daha söylemişti,dediğin gibi yapalım bakalım teşekkürler.
@Prometheus hocam şimdi "modern" kelimesini kullancam ama kesinlikle yanlış anlaşılmasın modernim geri kafalı değilim,Mesela tatil yörelerine gittiğimizde mini eteklerdir,askılı kıyafetlerdir veya sadece tanga bile giyse umrumda deil :)
Benim derdim çevreyle ilgili,bizim burda kıçını başını gösterdin mi direk laf atar salça olurlar ve bizim bu muhit de pek tekin bir yer değil.
Buralarda dediğim gibi giyinenlere or.spu,kaşar gözüyle bakılıyor ve gözlerin bu denli benim kızım üstünde olup arkasından konuşulması halinde hır çıkar dayanamam.
@maximuss Hocam yanlış anlaşılmasın buda ama muhafazakar değilim yani kızı türbana veya kara çarşafa felan sokmam,tek derdim çevrenin benim kıza bakış açısıyla ilgili :)
Kıskançlık meselesine gelince eğer buna kıskançlık deniliyorsa aynen hocam kıskancım ama neden "kıskandığımı" bu yazının ilk 2 satırında söyledim.
@EnerJiC Hocam bu konuyu açtığımla şimdiki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var ve düşüncelerim tam olarak lap diye silinmesede emin ol bi çok düşünceyi sildim kafamdan,
yani bayaa bi yararı oldu konunun.
Zaman ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler,yazmaya karalamaya farklı bakış açılarını paylaşmaya devam :) -
RevengeX bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar olay şu;
Şimdi bir kız arkadaşım var benim,kendi aramızda(ikimiz) söz taktık aileler biliyor ve iLişkimiz son safhada yani bi tek evlilik kaldı.
Herşeyi yaşadık gayette güzel gidiyor genelde.
Ama benim kafam sürekli, açık giyiniyor mu? Sözlerimi tutuyor mu? Erkeklerle içli dışlı mı? Beni aldatıyor mu? gibi sorularla meşgul
ve bu 10 aydır da böyle..
Çünkü karşıma ilk defa böyle bi kız çıktı yani bu zamanda gözü parada pulda lüksde arabada evde olmayan bi kız bu.
Benimde malım mülküm param yok zaten 10 aydır iteliye kakalıya götürdük ilişkiyi..
Bu sorunlarımdan onunda haberi var ve sürekli ben öyle şeyler yapmam ben öyle biri değilim felan diyor ve biliyorum da öyle biri değil.
Bu sorunlar yüzünden YGS'ye adam gibi hazırlanamadım sınavda çuvalladım,önümde de Lys var 2 ay kaldı yine odaklanamıyacağımı biliyorum.
Bahsettiğim problemleri düşünmemek,kafamdan atmak istedim hep ama sadece 4-5 saat yada en fazla 1 gün alıyor.
Bunları aşmak için, oyun-dizi-film-müzik-spor vs.. denedim ama sonuç koca bir 0 :)
Buarada sosyal hayatımda bok gibi,görüştüğüm arkadaş sayısı 1 ayda maximum 3ü geçmez..
Ne yapmamı önerirsiniz nasıl kurtulabilirim bu sorunlardan ?
Yazacaklarınızın saçma olduğunu düşünseniz bile yinede karalayın bişeyler ciddi yardıma ihtiyacım var.
-----------------------------vay arkadaş konuyu okudum ilk aşkımı hatırladım :D lise 1di o zaman güven sorusunu bende çok yaşamıstım hocam varsa içinde şüpe git kıza dobra dobta söyle bak biz ciddiyiz felan filan ama benim sana karşı böyle böyle güvensizligim var bunu dedikden sonra eminim 15dk içerisinde sorunu çözüceksin çünkü herşeyin bir açıklaması vardır.....
dipnot:hemen inek gibi kızın her dedigine inanamamanı zorla biraz çıkar zaten ortaya :D söylerim çünkü aynı halt bizde yaptık arkadaş arkadaş dedi arkdaşlar yapıştırınca teklifleri bu sefer bizim aramız bozuldu hem zaten eger kız seni harbi harbi seviyorsa seni bırakmak istemiyorsa sendeki bu sorunları çözmeye ugraşıcaktır zaten ugraşmazsa seni s..klemiyor demektir gerekenide yaparsın
ayrıca :D sınav muhabbetine iyi çalısman lazım çünkü bir söz vardır hani askere gitmeyene kız vermezler die o devir kapandı şimdi adam gibi işi gücü olmayana kız vermiyorlar
-
hoca önce geleceini hazırlamalısın sınavlara zaman ayırmalısın. evleneceğiz diyorsun işini bul rahat et. sınava zaman ayırıcam kız kendisiyle ilgilenilmiyeceğini düşüncek bu sefer dersen ama dememesi lazım bunu konuşmalısın ilk once işini almalısın eline anlayışlı olması lazım. öbür konuya gelince kızın hareketlerinden konuşmasından ilgisinden , o tarz hareketler yapıp yapmadgnı anlayabilirsin takibe felan gerek yok bence . farkederse takip ettiğini iş daha zora biner sonuçta evlilik kararı da alacaksınız ilerde. hayırlısı olsun
-
hocam evlenince için rahatlar ben biliyom oduyguyu gerçi daha evlenemedim ama çözüm budur biliyorum