Neden Bu Kavga !
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
bence alevilik bir yastır ve yas olarak kalmalıdır, bu yas bir dine dönüştürülmemelidir.
-----------------------------Amk ülkemizde din halkın afyonu oldu gidiyor.. Herkez temel yanılgılarla halay çekiyor..
-
stillalive bunu yazdı:
bence alevilik bir yastır ve yas olarak kalmalıdır, bu yas bir dine dönüştürülmemelidir.
-----------------------------bu postu beğendim yeah :|
-
Meftuni bunu yazdı:
yeter a.k ne zorunuza gitti anlamadım biliyosanız aleviyi biri çıksın ayrıntılarıyla yazsın yazdıklarımı kopyalayarak ne anlatmaya çalışıyosunuz
-----------------------------tamam sen ilerde ANNE olduğunda çocuklarını böyle yetiştir : |
-
lan taner a.k denyosu ttartışmayı uzatma sovdurme annene simdi
-
hacı insan olduktan sonra müslüman olmasada benim için önemli değil
alevi sunii şii yada hristiyan (yahudi olmasında) benim bir alevi arkadaşım vardı çok çekiniyordu alevi olduğunu belirtirken ve kimseye söyleyemiyoırdu
benda anlamıyorum alevilerin ne zararı var
-
400 saat az :|
-
Konuların ne olursa olsun küfürsüz tartışılmasını talep ediyorum. Yorum yazacak oluyorum ama küfürlü tartışmalar geri itiyor. Burası hepimize açıksa lütfen hepimizin katılabileceği bir ortam olsun. Bu sitenin kullanıcılarının bunu bu şekilde uygulayabilecek yetkinlikte insanlar olduğuna inanıyorum.
-
snnyk bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------cem evleri ibadet edilen yerdir nasil ki cami ye ickili giremezsin oraya da ickili almazlar, ickili alinmayan yerde nasil icki icebilecegini saniyorsun meftuni :) gittim gordum izledim.
sen oyle bi yazmissin ki hani gormus gibi orda bulunmus yasamis gibi ufurmussun
-----------------------------urder hocam Cem Evleri ibadet yeri değildir. Alevilerin yani bizim yani benim ibadet yerim Cami dir. Ha gitmem, kılmam, tutmam orası bana kalmıştır ve alevilikle bi alaksı kesinlikle yoktur şayet 5 vakit namaz kılan ramazan orucu tutan hacca giden İslam ı tam anlamıyla yaşayan Alevilerde mevcuttur.
-----------------------------Bu zamana kadar bu konuda karar verememış olmamın sebebi budur.
Sen ibadet yerı değil diyorsun. Ama cem evlerı ıbadete açılsın diye kampanyalar başladı.
Sonra.
Bizim ordaki alevilerle konuşuyorum.
İstanbuldaki alevilerle konuşuyorum
Netten de avrupadaki alevilerin yorumlarına bakıyorum.
Doğudan batıya gidildikçe dinden uzaklaşma var. Dine olan düşmanlık artıyor. Hatta adamlar ateizmle aleviliği aynı şey sanıp alevi ateist olduğunu söyluyor
3 kuruşluk beynım kalmıştı. Onuda bugun yedık. Ben gidip okumaya devam edeyım
-
Açıklamaların için Saol Under. İnsanı İnsan diye Seviyorum zaten dini için değil . Sizde Saolun diğer arkadaşlar
-
önce insan olun a.q kavga edip duruyonuz neyin kavgasıdır anlamam
vallaha üzülüyorum ya adam aleviliği anlatın demiş tanımak bilmek istiyo bende merak ediyorum ama konuyu küfür e getirecek kadar beyinsizlerdemi var?
Rica ediyorum Böyle geri zekalı kişilere kefil olup aramıza sokmayın beyler TBT daha iyisi hak ediyo