folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Pahalı Cep Telefonu Kullanıyoruz?

Neden Pahalı Cep Telefonu Kullanıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

telefonlar pahalı değil

daha doğrusu hiçbir elektronik, gıda vs. pahalı değil

sadece senin ülkenin parası diğer ülkeler karşısında değersiz olduğu için ürünü yarısı fiyatından daha ucuz fiyata alacağın yere 2-3 misli fazla para verip satın alıyorsun

mevzu bu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

şuan galaxy s var ben de. 1.5 yıl önce 1000 euroya almıştım.  ondan önceki telefonum samsung  e250 idi :) büyük bir değişm yani. ama sebebi var,

android yazılım geliştirmeye başlamak istediğim için bir android telefon aldım. en iyisi o zaman buydu ben de bunu aldım. iphone la arasında

kararsız kalmıştım aslında. Ama android geliştirmenin daha mantıklı olacağını düşündüğüm için bunu aldım.

kardeşim de pahalı telefon kullanıyor. türkiyede 1300 tl olan telefonu (htc evo 3d) ben 550 liraya aldım. Bunu almak ahmaklık mı akıllılık mı sen

karar ver..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

ABDde taahhüt verince 3GS yi bedavaya. 4 ve 4si ise 200 dolara felan veriyolar. Bizim ülkenin vergileri saolsun halkı iyi pompalıyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

boşver hacı napıcan isterse açlıktan ağzı koksun istiyo ki parası da var ki alıyo. çalmadıktan çırpmadıktan sonra herkes istediğini alsın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

elimde n70 var ama bana veri aktarım metodları fazla, (usb, wifi, bluetooth, internet vs vs) kamerası güçlü, güzel mp3 çalan ve yüksek kapasiteli çok fonksiyonlu günlük hayatta işlevsel olarak fazlaca işe yarayacak programlar içeren bir telefon lazım.

Bana şu an bütün bu ihtiyaçlarımı karşılayacak en az 8mp telefon lazım.

Birader note 2 almak istiyor ben ise iphone4, galaxy s3 ,sony xperia, htc one x,  lg optimus, nokia lumia gibi en son model telefonları inceleyip

duruyorum. yılbaşından sonra kesinlikle birer telefon alacağız.

anlayacağınız şu zamanda fazlaca işlevsel telefon 18 - 45 yaş kesimi için çok gerekli.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

hoca bunu sorduğun kişiye göre değişir. 

Eğer bir kıza soruyorsan, satıcı: 3g si var, kamera 5 mp android 4 işletim sistemi. Kız : ayyy şu mavi renkli kaç para onu istiyorum, ama pembe de çok güzel görünüyor. Hmm en iyisi hangisi pahalıysa onu alıyım.

Eğer bir erkeğe soruyosan. satıcı: şu şu şu var. Erkek: hesap makinesi yok bu olmaz., aaa abi 800 lira verilir mi ona, en iyisi 3310 alıyım bitane.

:P biraz abartı oldu ama gerçeklik payı var :D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

amann  içinde kontör olsunda  isterse telsiz olsun (anlam bozukluğu nerede ?)

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

n96 kullanıyorum böyle şahane bir telefon tanımadım :) yani zamanın iphone u diyebilirm :D

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Bu konuya bakış açısına bağlı bir mevzu, eskiden bir telefondan beklenen mesaj yazıp arama yapabilmekti, şimdi madem cebimde bu şarj edilebilen aleti taşıyorum, şarjının ve kapladığı yerin getirisi olarak bana fotoğraf da çeksin, internete de girsin, oyun da oynatsın, daha iyi oyunları da oynatsın dahada iyi oyunları da oynatsın daha daha...

İnsan yapısı gereği bencildir, bir şeyin daha iyisini gördüğü zaman elindekinin kıymetini unutur, onu artık istemez yenisini ister.

(bkz: insanoğlu)

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Ben insanların kullanmyacağı telefona para vermesine karşıyım. Millette iphone vs ama içinde ne uygulama var ne bişi sadece konuşup mesaj atmak 1-2 de foto çekmek için telefonu kullanıyorlar. Aynısını çok ucuz birşeyle de yaparsn ama şekli var.

Yani aslında o şekil için kullanmakta ayrıbirşey.

Ben bu yaşıma kadar yaş sırası sırayla 

panasonic (model unuttum)

siemens (model unuttum )

nokia 3310

2004 siemens s65

LJYdv.gif%20%28139×184%29,

2006 benq siemens s88

txzue.gif%20%28139×184%29

, 2008 samsung D900i,

KdKP3.gif%20%28139×184%29

2010 samsung wave  

l3c5a.jpg%20%28139×184%29,

2012 samsung s3,

IDrsd.jpg%20%28139×184%29

kullandım ama hepsini en son özelliklerine kadar cincik ettim. Millet bakmazken ekran çözünürlüğüne kamerasına kalzeme kalitesine bakardım.

2 sene önce 1000 TL ye Wave almıştım yapmadığım şey kalmadı

şimdi de s3 kullanıyorum yine her özelliğini kullanıyorum. Yani parasını cıkartıyor alet. Sizde böyle yapsanız içiniz rahat olur yoksa alın bi 1100 tamamdır. Ceptelefonları eskidendi sadece konuşma ve mesajlaşma şimdi sadece o işe yarayan uygulamalar var.

PanxeR tarafından 18/Eki/12 00:19 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6519 Toplam Mesaj: 63