folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Pahalı Cep Telefonu Kullanıyoruz?

Neden Pahalı Cep Telefonu Kullanıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bugüne kadar en çok para verdiğim alet bu

GPS i kimse bilmezken bu alette GPS vardı, windows vardı (bence simdiki windows phonedan daha kaliteliydi) , tüm aramaları mp3 olarak kaydettirebiliordum vs birçok özelliği vardı diye sağlam para vermiştim.

O dönemde nokia çok fiyakalıydı millet snake oynarken ben bunda Duke nukem, Lucas artsin adventure oyunlari ve daha birçok süper şey oynadim.

Bugün iphone fiyakalı, ben nokia lumia 900 kullanıyorum. Hic iphoneum olmadı vala okadar para veremedim. Kötü telefonlar değil ama ilk gün iphone4s alıp hiç app kurmayan ve siri den falan haberi olmayan çok angut var.

İşin özeti türk milleti özenti, Evin, arabanın, arazinin en kötüsünü bile alamayan telefonun en iyisini alıp prestij yaptığını sanıyor bana kalırsa

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Adam 1 milyar maaş alıyo iphone 4s kullanıyo la.

Ayranı yok içmeye faytonla gider gezmeye hesaaabı :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

kardeşim özenti olmuş artık yoksa sorun değil o da telefon  diğeri fark eden hiç birşey yok 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Kusura bakmayın ama ben de şu kafayı anlayamıyorum. Herkes kendi kazancıyla bir şeyi alıyor, almadan önce 8 vesikalık, temiz kağıdı vs ile gelip size mi başvuru yapması gerek? Neyin derdi bu, bu kadar? Gizliden kıskançlık mı diyelim yoksa?

Kimi insan, çalışır, birktirir, kendine bir motor alır, kimisi bir bilgisayar, kimisi de belki bir telefon. Kimisi çok işine yarayacağı için almıştır, kimisi de daha iyi hissetmek için.

Karşındaki kişinin ne hissederek aldığı, neden aldığı, kaç para kazandığı seni/sizi neden bu kadar alakadar ediyor? Evlere muhasebe servisi mi veriyorsunuz, nedir yani anlayamıyorum bunu.

Not: Yılda iki sefer telefon değiştiren birisi falan değilim. Ortaokuldan üniversteye kadar 5210'la idare etmiş birisiyim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek
    Mc_cO_By bunu yazdı

Kusura bakmayın ama ben de şu kafayı anlayamıyorum. Herkes kendi kazancıyla bir şeyi alıyor, almadan önce 8 vesikalık, temiz kağıdı vs ile gelip size mi başvuru yapması gerek? Neyin derdi bu, bu kadar? Gizliden kıskançlık mı diyelim yoksa?

Kimi insan, çalışır, birktirir, kendine bir motor alır, kimisi bir bilgisayar, kimisi de belki bir telefon. Kimisi çok işine yarayacağı için almıştır, kimisi de daha iyi hissetmek için.

Karşındaki kişinin ne hissederek aldığı, neden aldığı, kaç para kazandığı seni/sizi neden bu kadar alakadar ediyor? Evlere muhasebe servisi mi veriyorsunuz, nedir yani anlayamıyorum bunu.

Not: Yılda iki sefer telefon değiştiren birisi falan değilim. Ortaokuldan üniversteye kadar 5210'la idare etmiş birisiyim.

+ insanların sosyal sınıflarına göre telefon kullanması gerekmiyor.

+ insan kendini mutlu etmek için de kullanabilir.

+ ayrıca yaratılan bir kültüre ortak olmak içinde kullanabilir (Iphone Kendi başına bir kültürdür bence.)

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bugüne kadar en çok para verdiğim alet bu

GPS i kimse bilmezken bu alette GPS vardı, windows vardı (bence simdiki windows phonedan daha kaliteliydi) , tüm aramaları mp3 olarak kaydettirebiliordum vs birçok özelliği vardı diye sağlam para vermiştim.

O dönemde nokia çok fiyakalıydı millet snake oynarken ben bunda Duke nukem, Lucas artsin adventure oyunlari ve daha birçok süper şey oynadim.

Bugün iphone fiyakalı, ben nokia lumia 900 kullanıyorum. Hic iphoneum olmadı vala okadar para veremedim. Kötü telefonlar değil ama ilk gün iphone4s alıp hiç app kurmayan ve siri den falan haberi olmayan çok angut var.

İşin özeti türk milleti özenti, Evin, arabanın, arazinin en kötüsünü bile alamayan telefonun en iyisini alıp prestij yaptığını sanıyor bana kalırsa

Şıhım aynısından bende de vardı :) Hp 6915 mi bu? :) Öyle bişi di sanırım :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

orospuluk afedersin.

tabi lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

1.cep telefonları da statü gösterme aracı olarak görüldüğü içindir. bir bara gittiğimizde içtiğimiz içki, giyisilerimiz gibi kullandığımız cep telefonu da statü göstergesi olarak algılanmaktadır.

2.gösteriş hacı. kapitalist düzen. benim eski telde 3g vardı bi kez deneme amaçlı kullandım. tüketim çılgınlıgından başka bir şey değil. bknz. benim neden adroidli telefonum yok.

3. ayranı yok içmeye eşekle gider sıçmeye.

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zulu
    zulu's avatar
    Erkek

Bu sektörün içerisindeyim , doğrudur insanlar fuzuli yere pahalı cihaz alıyorlar. Ayagını yorganına göre uzat diye boşuna denmiyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Zamana ayak uydurma deniliyor buna. Hiçkimse telefonların türkiyede abartıldığını söylemesin. Nasılki amerikada japonyada almanyada iphone sony samsung gibi son moda telefonlar kullanılıyorsa bunun türkiyede kullanılması da gayet normal. Enteresan olan tek şey Bir iphone 300 $'a türkiyeye giriş yaparken 1850 TLye raflarda yerini alması. Fahiş fiyat fahiş vergi.

Türkiyenin ekonomisi hiçbir zaman batmaz. Çünkü bu kadar verginin alınabildiği bir ülkede her türlü küresel ekonomik denge sağlanabilir.

Toplam Hit: 6427 Toplam Mesaj: 63