Nedir Bu Facebook Çılgınlıgı ?
-
Annesine 5 dakika diyip yarım saatte gelenler :):)
ögReNciLeRi 44,54,69,84 De ßıraKan HocaLaRa gıCıK oLanLaR
Hocam ilk saat çalışalım ikinci saat yazılı yapalım :))diyenler
eve geldiğiniz de "Geldin mi?" sorusuna ayar olanlar xD
Okulu Sırf Arkadaşlar İçin Özleyenler
Müridler bunLAr sadece benım facede salak 1 kızın paylaştığı konular abartmıyorum gunde en azından 20 konu acıyo bolye buna bır dur desınLer : ) sızın facenızdede varmı merak ettım -
ohooo daha neler var
günde 3-5 tane gelior davetiye :D
-
yoksa Mark Zuckerberg paramı verıyo bunLArada benımmı haberım yok : )
-
artık herşey nete taşındı.Sosyallikte nette hemde normal hayattan daha fazla.Normal hayatta mehaba dediğin adamın bütün arkadaşlarını, çıktığı kızları, sana göstermeyceği resimlerini göreibliyorsun.İşte nedeni budur
-
Facebook paylaşım ve sohbet sitesidir. Hatta daha fazlası...
O yüzden bu şekilde konuların açılması doğal, içlerinden geçeni paylaşıyorlar, o salak dediğin insan da senin arkadaşın...
Beğenmiyorsanız açanları silin listenizden, yada facebook hesabınızı kapatın.
Hem beğenmeyip hemde bunun için konu açıp reklamlarını yapıyorsun...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Facebook paylaşım ve sohbet sitesidir. Hatta daha fazlası...
O yüzden bu şekilde konuların açılması doğal, içlerinden geçeni paylaşıyorlar, o salak dediğin insan da senin arkadaşın...
-----------------------------Hocam bu yoruma katılmamak elde değil...
-
Hocam anormal bişey yok yani.Bazı insanlar orda sadece vakit öldürüyor.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Facebook paylaşım ve sohbet sitesidir. Hatta daha fazlası...
Hem beğenmeyip hemde bunun için konu açıp reklamlarını yapıyorsun
facebookun ben....
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------ben ilk mesajımda sert yazıcaktım sonra yumuşalttım.
Facebooku beyenmeyenler, alf atanalrla doldu.Aynı zihniyeti normal dünyaya taşırsak bıçak insnaları öldürüyor gereksiz saçma gibi bir durum oluyor.
FAcebook un hiç mi artı yanı yok ? Kimse kusura bakmasın ama eğer size davetiye gönderenler sizn listenizdeki arkadaşlarınız ise sizin arkadaşlarınız salak bizim yapacak birşeyimiz yok. (burdaki 3-5 kişiye demiyorum genele sesleniyorum) .
VAtan ve kurtuluş, Atatürk ü tüm dünyaya tanıtalım vs.. gibib ir çok grup açtım.Hatta Atatürk ü tüm dünyaya tanıtalımdaki amaç Atatürk ün hayatı, ilkelerini farklı dillere çevirecektik.
O zaman nerdeydiniz ? Salakça grup değildi ama dikkatinizi bile çekmedi.100 üyesi oldu 8 ayda.HErkeze 6-7 kez mesaj gönderdim yabancı dil bilenler şu yazıyı çevirebilir mi diye 2 kişi döndü.Bu mu bütün mevzu ?
O yüzden salak gruplara takılan adamlarıda biliyoruz.Attürk görse grup isminde üye oluyor amacını kavramadan sırf Atatürkçüyüm ayağına.Fakat o kadar.O gruplara üye olmakla birşey yapmış sayılmazsınız.İdda ediyorum diyor adam bi milyon kişi oluruz.İddayı kaybettin şimdi ne yapacaksın ? Hiç ..
Mantıksız bi ton grup var fakat sağlam gruplar dikkatinizi çekmiyor, gerekeni yapmıyorsunuz
-
şu facebook'u bende mi kullansam artık. acayip popüler yahu