folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu Facebook Çılgınlıgı ?

Nedir Bu Facebook Çılgınlıgı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    face oyle bısı oldukı googleden sonra en cok tıklanın 2. sıte oldu benım faceyle bı zorum yok ama b...kunu cıkardılar benım ısıme yaramadımı yaradı eskı kız arkadasımın evlendıgını orendım ve yıkıldım :( bunun gıbı hoş yonlerıde vaR bide testler var tabi onlar ayrı bı alem : ) bıde su hotmaille mail atma olayını kessekerl tam super olucak hotmailde 1002 tane okumadaıgım mail var hepside faceden

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

higher bunu yazdı:
    -----------------------------
    face oyle bısı oldukı googleden sonra en cok tıklanın 2. sıte oldu benım faceyle bı zorum yok ama b...kunu cıkardılar benım ısıme yaramadımı yaradı eskı kız arkadasımın evlendıgını orendım ve yıkıldım :( bunun gıbı hoş yonlerıde vaR bide testler var tabi onlar ayrı bı alem : ) bıde su hotmaille mail atma olayını kessekerl tam super olucak hotmailde 1002 tane okumadaıgım mail var hepside faceden

onu engelleyebiliyon hacı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

konpicyus bunu yazdı:

Kullanmama rağmen sevmiyorum. Sadece videoları izliyorum. Gördüğüm kadarıyla insanlar kendilerini tatmin ediyo feysle. Çok arkadaş edinme tonla resim yapışlama vs vs popülerlik havasına giriyolar. Reel hayatı tercih ederim ama gene de bihesap blundurmak gerekiyo olan bteni görmek için

aynen sevmiyorum ama olan biteni görmek için hâlen açık ..

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeR SiLGi SoNuNa KaDaR KuLLaNıLMaDaN KaYBoLMAYA MaHKuMDuR..

salağın teki bunu açmış listemdekilerin hepside atlamış...

bırakıcam bu işleri :D

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nalet
    Nalet's avatar
    Erkek
    nalet olsun zaten bu boka.çılgınlığı geçmiş durumda iyice zıvanadan çıktı...

Herkes yoluna yolcudur Yoluna kurban olduğum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bencede kokusu cıktı artık ilk olarak yaş seviyesi cok düştü nerdeyse 9 yaşındakı cocugun face hesabı olacak.Ayrıca bence cok büyük hata yapıyoruz yabancı sermayeye "tık" atıyoruz.Türk malı olsa sırf Türk malı dıye günde enaz 10 kez online olurum:D msn ve gugıl icinde gecerli.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Facebookun problemi ameleler değil asosyal molozlar

adında bir grup açtım.Tabi link vermek yasak vermiyorum direk içerik yazısını koyuyorum

edit: yasaksa yasak yine vericem grup linkini :) problem olmaz snaırım bu video yada resim değil

http://www.facebook.com/group.php?gid=125008231436

-------------

Facebookta ne kadar saçma grup ve saçma adam varmış ??Bence facebook sorunu ameleler değil molozlar

Saçma gruplardan ve insanların her isteklerini gruplara dökmesinden sıkıldınız mı ?

Evet bizde sıkıldık.Örnekler ve cevapları ;

Gelinliğinin altına converse giymek isteyenler : giy kardeşim tutan mı var ?

ѕαвαн кαℓктığıη∂α мѕη ƒα¢євσσк тєℓєƒση üçℓüѕüηü кσηтяσℓ єтмєуι υηυтмαуαηℓαя : ??? What are you saying ? Ne dediğini anlamak için zaten çevirmen şart

Sabah Diline Dolanan Aptal Şarkıyı Akşama Kadar Söyleyenler : Aptallık var evette şarkıdan kaynaklanmıyor.Arkadaşım aç başka şarkı onu dinle söyle.Bunun için grup açmana gerek mi var ?

ÜÇ KURUŞLUK İNSANLARA BEŞ KURUŞ DEĞER VERİP PİŞMAN OLANLAR!!! :  ah be güzelim hayattan hiç mi birşey öğrenmedin ?

Annesine 5 dakika diyip yarım saatte gelenler :):) : biz biliyoruz 30 dakikada nerde, neler yapıldığını

ögReNciLeRi 44,54,69,84 De ßıraKan HocaLaRa gıCıK oLanLaR : sen bu Türkçeyi böyle kullanıyorsun ya 44 aldığına dua etmelisin

eve geldiğiniz de "Geldin mi?" sorusuna ayar olanlar xD : lost, prison break izleye izleye kendin lost olmuşsun.Geldin mi sorusu mecazi bir anlam taşımaktadır.Nerde kaldın anlamına gelir.

moralinz bozk oldğnda arkdşınzn size sadece "takma ya" demesine fıttırnlar : tabi bunu nasıl yaptın gerizekalı demesi daha hoş dimi ?

Telefonu Yere Düşünce Bişey Olmaz Alışkın O Diyenler : ben malım demenin başka bir versiyonu mu bu ?

ßülenT Ersoy’ Dan KorkanLar : kafanızı kuma sokun

Matematiği Bulan Mısırlılara Piramitler Girsin Diyenler : dingil matematik bulunmasa şu an elinden düşürmediğin aletlerin hiç biri olmazdı.

Müzik Oℓmαdαn Yαpαmαm Diyenℓeя  : ne yapamazsın anlayamadım :D:D ??

barb! qısslardan değ!l harrb! qısslardanız : merhaba dünyalı biz dostuz buda Türkçe

SbSzeDeLer : bakın görün sebze yemeyince insanlar böyle mallaşıyor

Eski Facebook'u Geri İstiyoruz Hedefimiz Bir Milyon Üye  : değil bi milyon zückerberg ile bi gece geçirsen yine olmaz

Okulda ErkekLerin Saçına KızLarın Göz KaLemine Kızan Hocaları Lanetleyenler : tabi mankenlik ajansında da sınav yapanları lanetliyoruz

$eyTaN BaZen ÇoK KoNu$uYor DiYenLeR : cümledeki küçük-büyük ve $ harfinin nedeni şeytan mı ?

Google Tarafından Sürekli "Bunu mu Demek İstediniz" Diye Aşağılananlar : siz malsınız google ne yapsın ? Adam gibi Türkçe kullan ne olduğu belirsiz harfler ve kelimeler yazma

Cedric 9 YaşıNa Girsin Artık !! diyenler : cedric'in derdi seni mi gerdi ??

bAYrAmDa eL öPmEkTeN NeFrEt EdeNlErrr!!!!!!!! : sen ayaktan başla...

----------------

Bitti mi ? hayır

İdda ediyorum, allah belamı versin, bak bu sefer kaç kişi olcak görün, ...

gibi gruplarda cabası.Ya arkadaşlar hiç mi kafa yok sizde kimle iddaya giriyorsun ? hem o kadar üyeyi toplasan nolcak ? Arkadaşlarına "bak lan bu ben buda benim grubumun gördün mü" havası mı atıcaksın ??

Facebookta ameleler kızlara yazılır, kızlar red eder.Peki ya bu öküz gençlik ve molozların durumu ne olacak ?? Adam gibi Türkçe yazamıyorlar daha..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

zumsuk destekliyorum seni

benimde içerik hakkında katkıda bulunurum

düzeltme,

sınıfa girdiğinde ödev yapanları görüp "odev mi vardi lan?" diyenler ... | saf oldugu cümle aleme duyurmak için alternatif yol

Küçükken Komşunun Ziline Basıp Kaçanlar  | size zamanında cok basmışlar demekki

DÜNYADAKİ BÜTÜN TÜRKLER BURAYA --> DÜNYA REKORU İÇİN TÜM LİSTENİ DAVET ET !,  | cok rekor istiyosanız mal mal gruplara gireceğinize bolt u örnek alın 

Fenerbahçe'nin Amblemi Neden Yuvarlak ? Hedef 1.000.000   | coğu takımın amblemi yuvarlak

héR dudaq BüZén emo oLSa NiNém emoGriL oLuRdu diénLéR xD | sdf... error...

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    zumsuk katılıyorum abi. ama orjinal gruplar da yok değil. feysin en faydalı grubu emo tedavi merkezi :) ama boşverin böylesi daha iyi arkadaşlarından hangilerinin mal hangilerinin saf yavşak olduğnu görebiliyon. ben malım diye bağırıyolar böylece tedbirini alıyosn

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

& syp saolasın hoca

& konpicyus ; tabi ki hoca çok sağlam gruplar var.Gülmekten katıldığım, benimde üye olduğum.Fakat grubun ismine ve amacına bak ;

"Gelinliğinin altına converse giymek isteyenler"  ya böyle bir grup zaten son oldu :D

Değişik grup isimleri bulabilir öisiniz arkadşalar ? Önünüze gelirse böyle birşey hemen yazın buraya.Pat cevabını yazıp ekliyeyim.

Yenilikler olursa burda yazıcam

Toplam Hit: 8695 Toplam Mesaj: 55